17.02.2013, 13:17 | #1 |
Çevrimdışı
|
Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
|
17.02.2013, 13:27 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Eline sağlık Başak arkadaşım,çok nefis görünüyor.
Elinize sağlık da... Siz hanımefendiler özellikle mi,açlıktan şekerin düştüğü anlara rastgetiyorsunuz bu yemek tarifini?. Cümle'm kırık dökükse sebebebi bu pazı yaprak şeysidir... Afedersiniz,benim acilen birşeyler atıştırmam gerek.Şeker... * |
17.02.2013, 13:31 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Hazır sarılmışı ve pişmişi var işte. Neden tarifini de veriyorsun ki?
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim... |
17.02.2013, 13:51 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
|
19.02.2013, 01:55 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Ohşş
__________________
Tanrılar, erkeklerin ''balıkta'' geçirdiği zamanı ömründen saymaz. (Babil Atasözü) |
19.02.2013, 02:07 | #6 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Abla açık adresi niye yazmadın
__________________
Bunu okuyan kişi. Gülümse. Çünkü sen bunu hak ediyorsun. Seni üzenler belki bunun farkında bile değil. Gözyaşlarını kimse hak etmiyor. Kendini yıpratmak gidenleri geri döndürmeyecek veya olanları değiştirmeyecek. Bu yüzden gülümse. Gülümse ve iyi hisset. Farklılığının farkında ol. Bu dünyada bir eşin, benzerin yok. Bunu hisset. Gülümse. |
27.03.2013, 15:20 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Ellerine sağlık Başakça, tarifin ve görüntü çok güzel
|
28.03.2013, 10:30 | #8 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Bende bu yöntem ile sarıyorum. 4 bağ pazı kullanıyorum önce gözümün doyması gerek
Ellerine sağlık Başakça, yemiş kadar oldum.
__________________
|
28.03.2013, 23:17 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Nefis görünüyor ama bu benim müdahale etmeyeceğim anlamına gelmez kullanacağınız kıymayı bi kere makineden geçirin hatta daha da iyisi zırhla kıydırın,, üzerine kırmızı biber yakın tereyağı ile ,, birde madem soğan kullanacaksınız taze soğan kullanın
__________________
Herkes uyurken uyuyamıyorsan sen de biraz BEŞİKTAŞ lısın... |
29.03.2013, 00:27 | #10 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Usülsüz, Kaidesiz Basakca'dan Pazı Sarması Tarifi
Alıntı:
Hadi kıymayı zırhtan geçirmeyi anladımda taze soğanı anlayamadım M. Özen. İlk defa sende duydum, iç harca taze soğan doğranacağını. Mutlaka bir bildiğin vardırki yazmışsın. Sırf meraktan deneyeceğim |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
afiyetle, bir bardak, bulgur, demet pazı, dereotu, iç harç, karabiber, karıştırıyoruz, kısık ateş, kıyma, maydanoz, nane, sarımsaklı yoğrut, sıra diz, taşım kaynatıyoruz, zeytinyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |