Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Gezelim & Görelim > Buram Buram Türkiye'm > Ege


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 23.06.2011, 18:05   #1
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri


Ege’nin En Güzel Tatil Yerleri








İzmir





Ege’nin incisi İzmir anlatılmakla bitmez. İzmir aşkı farklıdır. Tarihiyle, kültürüyle, insanların hoşgörüsü, civardaki ilçelerinin birbirinden güzelliği İzmir’e farklılık katar. İzmirli büyük ozan Homeros’un “gök kubbenin altında ki en güzel şehir” olarak betimlediği, Aristo’nun İskender’e “görmezsen eksik kalırsın” diyerek önemini vurguladığı, büyük yazar Victor Hugo’nun onu hiç görmeden adına şiir yazıp bir “prenses”e benzettiği; farklı kültürlerin, yaşam tarzlarının, inançların binlerce yıldır bir arada barış içinde yaşadığı kavimler kapısı. Doğu Akdeniz’in merkezi, Ege’nin gerdanlığı... Kısaca İzmir, Türkiye’nin batıya açılan penceresidir.

Konak Meydanı, Saat Kulesi ve Cumhuriyet Meydanı’nı görüp de, 1907 yılında Nesim Levi tarafından yaptırılan Tarihi Asansör’ü görmeden İzmir’den ayrılmak olur mu? Asansör'ün girişindeki Dario Moreno Sokağı'nın iki yanındaki sakız evleri de bölgeye ayrı bir özellik katmaktadır.



İzmir’deki hanların arasında en büyüğü ve en görkemlisi olan Kızlarağası Hanı, anıtsal bir özelliğe sahip olduğu gibi, mimari özelliği bakımından da Osmanlı hanları arasında tek örnektir. Kızlarağası Hanı’nda yapacağınız alışveriş turundan sonra, avludaki kafeterya da oturup, dibekte dövülmüş ve fincanda pişmiş olan Türk kahvesini yudumlarken yorgunluğunuzdan hiçbir eser kalmayacaktır.

Sanırsınız ki Eğe'nin kalbi İzmir il merkezinde Anafartalar Caddesi ve Mezarlıkbaşı semtinden başlayarak deniz kıyısını da kapsamına alan ve Konak Meydanı’na kadar ulaşan Kemeraltı Çarşısında atıyor. Cıvıl cıvıl insan seli ile dolu olan çarşıda alışveriş yapmak da ayrı bir keyiftir.

Selçuk İlçesi sınırları içindeki antik Efes kenti'ni gezmek için kendinize yeteri kadar vakit ayırın. Roma Döneminde 115-117 yılları arasında yapılan iki katlı Celcus Kütüphanesi, Efes Tiyatrosu ve Celsus tapınağı, Küretler Caddesi, Herakles Kapısı, Artemis Tapınağı, Yedi Uyuyanlar, Bazilika, Odeion, Trajanus Çeşmesi, Yamaç Evleri, Agora, Prytaneion ve Domitianus mutlaka görülmesi gereken yerlerdir.







Bodrum






Büyüleyici atmosferiyle nice şarkılara ve aşklara konu olmuş Bodrum; Begonvillerle kaplanmış beyaz badanalı evleri, daracık sokakları, gece hayatı ve simgeleşmiş kalesiyle Türkiye'nin en gözde tatil yörelerinden birisidir...

Seyretmeye doyamayacağınız manzaraları yakalayabileceğiniz köşelerden biri Marina, diğeri ise limanın önünde uzanan kafe ve barlardır… En iyi seyir yeri ise, tepedeki Antik tiyatrodur. Akşamın alacakaranlığında orada yerinizi alıp Limanı, Kaleyi ve arkasında uzanıp giden Ege'nin lacivert sularını seyretmenin zevkini yaşayıp, o doyumsuz tadı mutlaka alın.




Akşam yemeğinden sonra Bodrum şafağa kadar uyanıktır. Çoğu dükkan ve butik gece yarısına kadar açıktır. Türkiye‘nin belki de başka hiç bir yerinde olmadığı kadar çok sayıda bar vardır Bodrum‘da. Buralarda her damağa uygun içki sunulur. Sıcacık atmosferli kıyı kahveleri, ışıklandırılmış kale duvarlarının canlılığı, gözlenen kalabalık sokaklardaki kenar barlar ve buralardan sokaklara yayılan müzik dalga dalga ruhunuza yayılır. Bazı kulüplerde ise Türk Folk Müziği veya caz müziği canlı olarak çalınır. Bazı otel ve tavernalarda düzenlenen Türk Geceleri‘nde ise saz ve zurna eşliğinde dansözler masalar arasında raks ederler.

Oldukça ünlü bir gece yaşamı olan Gümbet sokakları, gün doğumuna kadar, barlardan ve yol kenarlarındaki kahvelerden gelen müzik seslerinin titreşimleriyle dolar. Yerel günlük teknelerin uğrak yeri olan, oteller, küçük pansiyonlar ve kumsal boyunca restoranları bulunan Bardakçı Koyu, marina ile Gümbet arasındaki tepeden yürüyerek yalnızca bir dakika çeker.

Bodrum'a sürgün gönderilip, Bodrum tutkunu olan Halikarnas Balıkçısı olarak bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın başlattığı ve tanıttığı, ünlü Gulet yatlarla yapılan Mavi Yolculuğun da merkezidir Bodrum.

Cevat Şakir'in dediği gibi : "Başka yerde huzur içinde öleceğine, Bodrum'da huzur içinde yaşa..."





Marmaris





Marmaris yeşilin ve mavinin tüm tonlarını yılın on iki ayında görebileceğiniz cennet bir köşe ve günümüzde turizm deyince ilk akla gelen yerlerden biridir. Uzun kıyı şeridindeki koyların çokluğu, doğal liman oluşu, antik kentlere yakınlığı, doğal güzellikleri, mavi tur olanakları, modern yat limanları, körfezin her türlü su sporlarına olanak sağlaması, beş yıldızlısından başlayarak en mütevazi pansiyonuna kadar her kesin gönlünce tatilini geçirebileceği cennet bir ilçedir.




Marmaris’te barlar sokağı eğlencenin merkezidir. Ayrıca yemekten sonra nargilenizi keyifle içebileceğiniz kafeteryalarda da samimi bir atmosferde sohbetinizi yapabilirsiniz. Marmaris’in ünlü semti İçmeler, plajında güneşlenmek isteyenlerin olduğu kadar dalgıçlık ve su kayağı sporları ile ilgilenenlerinde tercih edebilecekleri bir yerdir.

Marmaris’te yapılacak gezilerde Karia, Rodos ve ada uygarlıkları, Mısır, Asur, İon, Pers, Makedon, Suriye, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin izlerini görmek mümkündür.

’Marmaris’in suyunu içen, bir daha buradan ayrılamaz’’ deniyormuş. Bir bakmışsınız siz de Marmaris’li olmuşsunuz, belli mi olur?…







Çeşme






Son yılların en popüler tatil yerlerinden biri olan Çeşme, Egenin havası, insanlarının sıcaklığı, plajları, gece hayatı, modern tesisleriyle ve doğal güzellikleriyle size unutamayacağınız bir tatil yaşatır. Plaj partileriyle oldukça hareketli bir gece hayatı yaşayabilir veya sıkça düzenlenen çeşitli festivallerle tatilinize renk katabilirsiniz.

Festivalleri ile dikkat çeken Çeşme’de, Haziran - Temmuz ayları arasında Uluslararası İzmir Festivali’ni kaçırmayın sakın. Sakızcılık üretiminin gelişmiş olduğu Çeşme’de sakızlı kahveyi denemeden sakın evinize dönmeyin. Yöresel hediyeliklerden el yapımı kilimler ve yöre halkının yapmış olduğu ürünlerden satın alabilirsiniz. Alaçatı’da Cumartesi, Pazar günleri de merkezde kurulan pazarları sakın kaçırmayın.




Oraya kadar gitmişken mutlaka görülmesi gereken yerler

Ticaret ve savaş gemilerini saldırılardan koruma amacıyla inşa edilmiş olan Çeşme kalesi ve Kaledeki müze.

Çeşme’de, bölgeye adını veren çeşmeler kendini mimari olarak da gösteriyor. Anonim Çeşme ve Kaymakam Çeşme, Ege mimarisi özellikleri taşıyan çeşmelerdir.

19. yüzyılda yapılmış Hacı Memiş Camii ve Hacı Mehmet Camii görülmesi gereken yerler arasındadır.

Sevimli mimarisi, gece hayatı ve plajlarıyla son yıllarda oldukça gözde olan Alaçatı, sörf tutkunlarının cennetidir.

Antik Eriythrai Kenti'nin bulunduğu Ildırı doğal plajları ile dikkat çekiyor.

Termal sular açısından zengin olan Çeşme'de; Başlıcaları Ilıca, Şifne, Yıldızburnu olan ve pek çok bölgede kaynayan şifalı sulardan yararlanmak mümkün.
Adını, misafir ettiği eşeklerden alan Eşek Adası doğal konumu itibarıyla kuzey rüzgârlarına kapalı. Sualtı ve su üstü sporları için oldukça elverişli olan adada konaklama imkânı bulunmuyor.







Kuşadası






Ege Bölgesi’nin denizle buluştuğu kıyı şeridinde yer alan Kuşadası, Yunanistan’a bağlı Sisam adasına yakın olması nedeniyle, buraya gelen turistler için Türkiye’nin ikinci önemli deniz kapısıdır.

Tatil cenneti Kuşadası’nda gece hayatı için çok değişik alternatifler sunan bar, kulüp vb. eğlence mekanları fazlasıyla vardır. Kuşadası Barlar sokağı ve Kuşadası Kaleiçi mevkileri gece hayatının kalbinin attığı yerlerdir. Gündüzleri plaj ve Beach Club olarak hizmet veren yerler, geceleri de klüp ve bar olarak eğlence sektöründeki yerlerini alırlar.

Çarşı içinde 1618 yılında Sadrazam Öküz Mehmet Paşa tarafından yaptırılan Kaleiçi Camii, Kusadası İskelesi yakınındaki Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı da görülmeye değerdir.




Davutlar beldesinde yer alan ve İyon kent birliği merkezi olarak bilinen antik dönemin ünlü ''Panionon Antik Şehri'' toplantı ve karar merkezi olarak kullanılmıştır. Burası ile beraber
, Kuşadası'nın ilk yerleşimlerinden olan Yılancı Burnundaki ''Neopolis Antik Kenti'' ve Dilek yarımadasındaki Milli park da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerdendir.

  Alıntı ile Cevapla
Eski 25.06.2011, 20:08   #2
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Batıya Açılan Pencere: Ege | Ege'nin En Güzel Tatil Yerleri


Fethiye





Koyları, adaları, çam ormanları ve sıcak iklimi ile doğal bir cennettir Fethiye. Akdeniz’in Ege ile buluştuğu kıyılarda yer alan Fethiye, turkuaz rengindeki denizi yanı sıra tarihi ile de dikkatinizi çekecektir. Fethiye'nin daha sokaklarında dolaşmaya başladığınız andan itibaren tarihin izlerine rastlar ve kendinizi mistik bir hava içinde bulabilirsiniz. Başınızı kaldırdığınız zaman karşınızda kaya mezarları size geçmişten selam verir.

Onlarca koyu ve plajı sizlere Ege'nin kokusunu, Akdeniz'in sıcaklığını sunar. Yemyeşil ormanların masmavi deniz ile buluştuğu çok ince bir çizgide denize girmenin keyfine varırsınız. Tropikal adaları aratmayacak güzellikteki adalarında gezerken Fethiye'nin cennet gibi bir yer olduğunu daha iyi anlayacaksınız. Çılgınca eğlence ve sınırsız aktiviteleriyle Fethiye’de canınızın asla sıkılmayacağından emin olabilirsiniz.



Dünyada eşi bulunmayan bir kumsalı olan Ölüdeniz’in güzelliği ile büyülenirken, Af Kule’ye keyifle tırmanacağınızdan ve denizinde dalış yapmanın zevkine doyamayacağınızdan kuşkumuz yok. Ayrıca Yamaç Paraşütü yapabilir, Kelebek Vadisinin büyüleyici güzelliğinde denize girebilir, 12 Adalara günlük turlar yapabilirsiniz.

Becekız kumsalı, Çalış kumsalı, İztuzu kumsalı da deniz keyfiniz için değişik alternatifler sunarken, Fethiye çevresindeki Telmessos, Kaunos, Kadyanda, Tlos, Pınara, Letoon ve Ksantos Antik kentlerinide mutlaka gezip görmeniz gerekir. Şövalye adası ve Fethiye Müzesi’ni de görmeden dönmemenizi öneririz.

Haftanın iki günü kurulan (Salı - Cuma) halk pazarında ekonomik alış veriş yapmanın keyfine varabilir yakınlarınıza Fethiye'ye özgü hediyeler satın alabilirsiniz.






Datça






Ege ile Akdeniz’in buluşma noktasıdır Datça. Marmaris’ten batıya uzanan 70 Km. uzunluğundaki Datça Yarımadası’nın bir yüzü Akdeniz’e, bir yüzü Ege’ye bakar. Knidos antik kentinin bulunduğu yarımadanın uç noktasına giderseniz, iç limanında Akdeniz, dış limanında Ege sularında olursunuz.

Datça Yarımadası, yarımadanın en dar yeri olan Bencik Limanından başlar ve Knidos’a kadar uzanır. Her gün çok sayıda teknenin uğradığı yat limanı çevresi cıvıl cıvıldır. Şehir merkezinde restoranlar ve akşamları güzel saatler geçirebileceğiniz barlar bulunmaktadır.



Büyük şehrin gürültüsünden, kalabalığından, kirliliğinden kaçmak istiyorsanız eğer, Datça çok iyi bir seçimdir. Datça yarımadası etrafında tamı tamına 52 koy vardır. Kimine sadece denizden ulaşabilir ve bu koylardan biri bütün gün boyunca sadece size ait olabilir. Ama diyorsanız ‘’ben kalabalık plajları severim’’ o zaman atın kendinizi toplam 13 km uzunluğundaki plajlardan birine. Tekneyle koylarında dolaşabileceğiniz, Knidos antik kentinin kalıntıları arasında keşiflerde bulunacağınız Datça’nın, plaj ve koylarındaki denizin güzelliğini kolay kolay unutamayacağınızdan emin olabilirsiniz.






Didim





Aydın’ın en şirin turistik ilçesi Didim’de yapacağınız tatil size hem güneş, deniz ve tarihi sunar, hem de sizi akşamları eğlencenin tam ortasına taşır.

Binlerce yıl önce ünlü tarihçi Heredot kitabında Didim hakkında şöyle yazar: "İonlar, kentlerini bizim yer yüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü altında en güzel iklimde kurmuşlardır. Ne daha kuzeydeki bölgeler ne de daha güneyde kalanlar İonlar ile bir tutulamaz. Hatta ne doğusu ve nede batısı; kimisi soğuk ve ıslak, kimisi sıcak ve kuru olur."




İster gündüzleri kendinizi Didim’in en güzel kumsallarında güneşin sıcağına bırakın, isterseniz birbirinden zevkli su sporlarının bulunduğu Aquapark’ta çılgınca eğlenin. Dünyaca ünlü Didim Altınkum plajı, yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turistin gözde mekanı olmuşken, sizin neden olmasın? Yeşilkent, Orman kampı ve Sahte Cennet plajları da yazın keyfini çıkarmak için muhteşem kumsalları ile sizleri bekliyor.

Didim'den 20 km uzaklıkta bulunan Akbük muhteşem doğası ve güzel sahilleri ile tam bir tatil mekanı. Doğal tabiatı yanı sıra birbirinden güzel ve onlarca yeşil koylarında denizin tadını çıkartabilirsiniz.

2009 Mayıs ayından itibaren tekne tutkunlarına kapılarını açan D-Marina da restoranlar, kafeteryalar, barlar yanı sıra Yacht Club alışveriş merkezinda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Batı Anadolu kıyılarının en etkileyici bağımsız anıtı olarak nitelendirebileceğimiz Didyma Apollon Tağınağı, Miletos’un ötesinde İonia’nın güneyinde yükselir. Bu benzersiz planı ve anıtsal boyutları ile çok iyi durumda korunmuş olan tapınağı, Didim’in en önemli sembollerinden Medusa’yı görmeden sakın evinize dönmeyin sonra üzülürsünüz, bizden söylemesi.








Ayvalık






Yeşil zeytinliklerle, temiz denizi ve plajlarıyla, tarihi ve arkeolojik değerleri barındıran bir tatil merkezidir Ayvalık. Bugün eski dönemlerden fazlaca kalıntıya rastlanmamasına rağmen, Helenistik ve Roma devrine ait çanak ve çömlek parçacıkları görülmeye değerdir.

Ayvalık’ın oteller ve plaj bölgesi Sarmısaklı'nın kumsalı 4 km dir. İlçe civarı balıkadamlar tarafından oldukça tercih edilen bir dalış bölgesi. Mercan reefleri açısından çok renkli zengin dip yapısı bulunan deniziyle, sualtı fotoğrafçıları tarafından da tercih ediliyor.

Zeytinciliğin oldukça yaygın olduğu bir kenttir Ayvalık. Oraya kadar gitmişken, zeytinyağını üretildiği yerden tatma ve birazını da evinize götürme şansı bulabilirsiniz.




Ayvalığa gitmişken görmeden dönmemeniz gereken yerler

Alibey Adası ya da Cunda Adası, Şeytan Sofrası, Eski Ayvalık Evleri, Kozak Yaylası, Delikli Taş ve Kartal Yuvası, Çamlık, İlk Kurşun Tepesi, Çıplak Tepe, Pordoselene Kulesi.

Buraları gezip görmeden, Ayvalık'a gittim gördüm demeyin sakın...







Foça



Antik çağlardan günümüze yadigar, İon’ların Ege sahillerinde kurdukları 12 İon kenti arasında en önemli merkezlerden biri olan Foça'nın, tarihi ve arkeolojik öneminin yanı sıra size eşsiz bir tatil sunacağından da hiç kuşkunuz olmasın. Özellikle sakin küçük bir deniz kenarı beldesinde kafa dinlemek ve dinlenmek isteyenler için iyi bir tercihtir Foça.

İzmir’e yakın olan belde soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Akdeniz foklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Uluslararası Foça Festivali zamanına denk gelirseniz eğer, genellikle üç gün süren festivalde konser, söyleşi, yelken ve sörf gösterileri, sanat gösterileri, spor, yemek, bahçe yarışmaları, plaj futbolu ve benzeri birçok etkinlik ve eğlenceleri görme fırsatınız olur.


İlginizi çekebilecek bir çok tarihi eser ve eski yerleşim kalıntıları vardır. Siren Kayalıkları, Şeytan Hamamı, Taş Ev, Beş Kapılar Kalesi, Dış Kale, Fatih Camii, Kayalar Camii, Hafız Süleyman Ağa Mescidi ve Foça adaları görülmeye değerdir. Foça'yı en güzel manzara ile görebileceğiniz yerlerden biri olan Frigya Tepesine de muhakkak çıkın.




  Alıntı ile Cevapla
Eski 26.06.2011, 14:25   #3
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Bu bölgede yaşayan biri olarak, anlatımlar süper...

Anlatılacak, bahsedilecek çok daha başka yerlerde var, ancak; en güzel tatil yerleri buraları sanırım...

Süper ötesi konu için ellerine sağlık, teşekkürler LaLe...
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
14 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2011, 14:32   #4
Çevrimdışı
Smyrna
Okunuşu: Simirna

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Cennet, cennet...

Her bir yerini gezdim gördüm...

Tatil krizimi depreştirdiğin için sonsuz teşekkürlerimi sunarım Lale.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
15 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2011, 15:34   #5
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Sevgili ReaL, bu güzel konuyu oluşturmakta senin ve Sevgili Banemin'in de katkılarını unutmamak gerekir.

Resim ayarlama ve düzenleme ReaL'in sihirli ellerinde oluştu, hazırladığım yazıların kontrolü ve düzenlemesi de sevgili Banemin tarafından tamamlandı.

Bana ne mi kaldı? Ben onlara direktif verdim


Aynı zamanda
Akdeniz'in En Güzel 10 Tatil Yeri konusu da bu muteşem 3 lü tarafından ortaya çıkmıştır
  Alıntı ile Cevapla
15 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2011, 15:41   #6
Çevrimdışı
Emilio Santos
. . . . . Erlik'in Katili . . . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

"Başka yerde huzur içinde öleceğine, Bodrum'da huzur içinde yaşa..."

Emeğinize sağlık. Cennet buralar, kıymetini bilmek lazım.
  Alıntı ile Cevapla
13 Üyemiz Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2011, 15:47   #7
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Yine, görüp de hakkinda bu kadar bilgi sahibi olmadigim yerler...Madem ki imece usulü ortaya cikmis bu konu, hepinizin ellerine saglik
__________________
  Alıntı ile Cevapla
14 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2011, 14:04   #8
Çevrimiçi
Banemin
» » » Çapulcu « « «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Yarım saati aşkın süredir konudayım. Müzik bittikçe sayfayı yeniledim ama.

Yine süper bir iş çıkartmışsınız...


Teşekkürler...
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim...

  Alıntı ile Cevapla
13 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2011, 15:13   #9
Çevrimdışı
Gamse35
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Çandarlı bence
__________________
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Gamse35'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2011, 16:52   #10
Çevrimdışı
experella
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ege'nin En Güzel 10 Tatil Yeri

Hepsi birbirinden güzel yerler Teşekkürler elinize kolunuza sağlık nerede tatile gideceğine karar veremeyenler için iyi bilgiler


Müzikte çok güzel
__________________
Durma sende sal sensizliğini üstüme
Alıştım hiç işlenmemiş suçlar üstlenmeye...!



  Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz experella'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
beldeleri, bölgesi, bölgesinin, deniz, denizleri, ege bölgesi, ege bölgesinin, egenin, egenin en güzel, egenin en iyi tatil yeri, en güzel, en iyi, gezilecek, görülecek, güzel, konaklama, tatil, yeri, yerleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.