Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Eğitim | Öğretim > Eğitim Sistemi | Eğitim Sorunları


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.06.2013, 17:24   #1
Çevrimdışı
İmge
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gediz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kuruldu

Gediz Üniversitesi, sağlıktaki personel eksikliğini gidermek için Sağlık Bilimleri Fakültesi kurdu. Dekanlığına da Prof. Dr. Mehmet Fehmi Özgüner atandı. YÖK’ün onanıyla bu yıl Hemşirelik ve Sosyal Hizmet bölümlerine ilk öğrenciler alınacak. Hemşirelik bölümünde kontenjanların tamamı, Sosyal Hizmet bölümünde de her beş öğrenciden dördü burslu olacak.

Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde bursluluğun yüzde 91 gibi rekor bir oranda olmasının, sağlığa verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Çiğli’de kuracakları sağlık kampüsüyle bu yöndeki çabalarının hız kazanacağını vurgulayan Rektör Çevik, “Sağlığa ve destek hizmetlerine duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Nüfusun yaşlanmasıyla bu gereksinim daha da büyüyecek, daha çok sağlık personeli gerekecek. Geleceği düşünerek sağlık alanında eğitime başlıyoruz ve her yıl daha farklı bölümler ekleyerek daha çok öğrenci almayı planlıyoruz.” dedi. Dekan Özgüner de tam donanımlı, bilgisi ve özgüveni yüksek sağlıkçılar mezun edeceklerini belirterek, “Önemi her geçen gün artan sağlık alanında çalışmak isteyen gençlerimizi, Gediz Üniversitesi’ne bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Gediz Üniversitesi’nin sağlıktaki bir hamlesi de meslek yüksekokulu bünyesinde açılan optisyenlik programı oldu. Optik firmalarının yoğun isteği üzerine ilk öğrenciler bu yıl alınacak. Her türlü numaralı numarasız gözlük camı ve çerçevesinin hazırlanmasını ve montajını öğrenecek gençler, diplomaları sayesinde kendi işyerlerini kurabilecek ya da mevcut firmalarda mesul müdür olarak çalışabilecek.

Kaynak
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz İmge'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 25.06.2013, 18:45   #2
Çevrimdışı
Leyl
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Gediz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Kuruldu

Daha az alkışlasalar bir de..
__________________
Gerçekçi ol ve imkansızı iste
"Che Guevara"
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Leyl'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bilimleri, daha, fakültesi, gediz, kuruldu, sağlık, Üniversitesi, üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.