Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Et Yemekleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 07.02.16, 00:30   #1
Uzman Üye

StorMAnqeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Dec 2015
Konular: 211
Mesajlar: 2,137
Ettiği Teşekkür: 8585
Aldığı Teşekkür: 8309
Rep Derecesi : StorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardırStorMAnqeL şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Hasta
Post Kuzu Etli Ayva Kebabı Tarifi

Kuzu Etli Ayva Kebabı Tarifi




  • Malzemeler
- 3 Adet irice ayva
- 300 gr. kuzu kuşbaşı
- 2 yemek kaşığı salça
- 20-25 adet arpacık soğan
- 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz, karabiber, tarçın
- Yarım limon suyu
  • Hazırlanışı
Kuzu etini yağıyla iyice soteleyin.Rengi değiştiğinde bir bardak sıcak su ve azıcık tuz/karabiber ve salçayı ekleyerek pişirin. Ayvaları yıkayıp, çekirdeklerini çıkarttıktan sonra elma dilim, ne ince ne kalın olacak şekilde kesin. Limonlu suda bekletin.Arpacık soğanlarını 2 yemek kaşığı sıvı yağda soteleyip pişmiş etinize katın.

Ayvaları sudan alıp soğanları sotelediğiniz tavada 3-4 yemek kaşığı sıvı yağla pembeleşinceye kadar çevirin. Bir fırın kabına, önce ayvaları, üzerine soğanları ve en üste de kuşbaşı etleri yerleştirin.

Tuz, karabiber, tarçın ve etin suyunu da ekledikten sonra, 180-200 derecede ısıttığınız fırında 10-15 dakika kadar üzeri yağlı kağıtla örtülü olarak pişirin, sonra üzerini açıp fırının ısısını biraz düşürüp, 10 dakika daha kızartın.

Afiyet Olsun
__________________

Ve kadın gitti!
Seve seve gitti, acıya acıya gitti.
Söküp attı kangren olan ilişkiyi kalbinden ama,
bir daha kimseyi 'O adam' kadar sevemedi.....

İnan Durak Taş
StorMAnqeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz StorMAnqeL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
ayva, etli, kebabı, kuzu, tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.