Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Et Yemekleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 28.03.16, 00:33   #1
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,514
Ettiği Teşekkür: 13552
Aldığı Teşekkür: 21604
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm

Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm




  • Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm Malzemeleri
500 gr. dana bonfile – ince jülyen doğranmış
  • Marine için Malzemeler
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı taze zencefil – rende
2 diş sarımsak – ince kıyılmış
½ su bardağı et suyu
Zeytinyağı
  • Karamelize Soğan için Malzemeler
3 adet orta boy soğan – piyazlık doğranmış
Zeytinyağı
Tuz
1 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı balsamik sirke
3 adet kırmızı kapya biber – ince uzun doğranmış
7-8 dilim çedar peyniri
2 adet lavaş
  • Hazırlanışı
Bir kapta marinasyon için belirtilen tüm malzemeleri iyice çırpın ve ince doğranmış etleri ekleyip karıştırıp kenara alın.
Bir vok tavaya zeytinyağı koyup ısıtın, ardından soğanları ekleyip pişirmeye başlayın, tuz ekleyip pişirmeye devam edin.

Soğanlar renk almaya başlayınca toz şekeri ilave edin ve ara ara karıştırarak soğanları karamelize etmeye devam edin, soğanlar pişmeye devam ettikçe soya sosunu ilave edip yaklaşık 20 dakika soğanları pişirin. Soğanlar karamelize olunca kenara alın.

Aynı vok tavaya zeytin yağı koyup biberleri soteleyin ve kenara alın son olarak da yine aynı tavaya marine ettiğiniz etleri koyup pişirin.

Etler pişince karamelize soğan ve biberleri ilave edip 1-2 tur çevirin. lavaşı karışımın üzerine yerleştirin ve ısıtın.

Lavaş ısınınca bir tabağa alın, sırasıyla önce çedar peynirlerini dizin üzerine etli, karamelize soğanlı ve biberli karışımı koyup dürüm yapın. Ortadan ikiye kesip servis edin.
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.03.16, 11:25   #2
Müdavim

Tura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jul 2012
Konular: 86
Mesajlar: 6,126
Ettiği Teşekkür: 27211
Aldığı Teşekkür: 31246
Rep Derecesi : Tura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardırTura şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm

@Suzim gayet nefis bir şey olmuş.
Karnım acıktığında mı ne canım çekti.
Mobil Sürüm ile Gönderildi
Tura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.03.16, 23:55   #3
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,514
Ettiği Teşekkür: 13552
Aldığı Teşekkür: 21604
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Tura Mesajı göster
@Suzim gayet nefis bir şey olmuş.
Karnım acıktığında mı ne canım çekti.
Mobil Sürüm ile Gönderildi

Dün gece toktum canım çekmedi ama bu gece görünce bende özendim @Tura

__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 29.03.16, 00:21   #4
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Tntcool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2012
Konular: 136
Mesajlar: 5,132
Ettiği Teşekkür: 17146
Aldığı Teşekkür: 24923
Rep Derecesi : Tntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardırTntcool şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm

Oy oy oy bunu insan yemeye kıyamaz yahu bitecek diye...

Teşekkürler Suzim...
__________________
Ey, iki adımlık yerküre
Senin bütün arka bahçelerini gördüm ben!
Tntcool Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.03.16, 00:20   #5
Müdavim

Suzim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Konular: 1199
Mesajlar: 6,514
Ettiği Teşekkür: 13552
Aldığı Teşekkür: 21604
Rep Derecesi : Suzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardırSuzim şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Teriyaki Soslu Bonfile Dürüm

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aristo Mesajı göster
Ben niye bu konuya şimdi baktım da perişanspora döndüm?

Bu bonfileli dürüm yok ama belki buzdolabında peynir falan vardır...

Ve açlık akılda bile yokken işe böyle hatalı bir tıklama ile karnına iner insanın...


Ben suçsuzum , kendin tıklamışsın

__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Suzim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bonfile, dürüm, soslu, teriyaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.