Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Et Yemekleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 30.01.09, 02:47   #1
Müdavim

Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 1444
Mesajlar: 5,872
Ettiği Teşekkür: 18126
Aldığı Teşekkür: 25857
Rep Derecesi : Kartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardırKartal şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Saray Kebabı

Saray Kebabı




Malzemeler

  • 200 gram kuşbaşı dana eti (yağsız ve sinirsiz tranç eti)
  • 100 gram kültür mantarı
  • 50 gram krema
  • 100 gram tereyağı
  • Orta boy yarım baş soğan
  • Yarım limon
  • Arzu edilen miktarda da tuz ve karabiber
Hazırlanışı

  • Öncelikle tavanın içerisine tereyağını atarak, eritiyoruz.
  • Tereyağından sonra içerisine soğanımızı ilave ediyoruz ve soteliyoruz.
  • Soteleme işlemi bittikten sonra içerisine etimizi ilave ediyoruz.
  • Zaman kaybetmeden hemen içerisine mantarımızı ekliyoruz.
  • Mantarı ekledikten sonra üzerine tuz ve karabiber ilave ediyoruz. Sonra pişirmek için içerisine su ilave ediyoruz.
  • Sarap Kebabımızı kısık ateşte 1 saat boyunca pişiriyoruz.
  • Pişme işleminden sonra üzerine krema ilave ediyoruz ve tekrardan altını kısarak 20 dakika daha pişiriyoruz.
  • 20 dakika sonunda saray kebabımızı tabakta servis edebiliriz.
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
kebabı, saray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dolmabahçe Sarayı (İstanbul) ReaL Türkiye'den Tarihi Yerler ve Mekanlar 38 22.04.16 21:56
Saray Matineleri... | Bekir Coşkun Redwine Bekir Coşkun 0 12.04.15 11:49
Saray Vesayetine Teslim Oldular!... | Mehmet Türker Redwine Diğer Köşe Yazıları 0 27.03.15 12:56
Muzlu Saray Revani Kartal Hamur Tatlıları 0 30.01.09 02:52


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.