14.02.2010, 02:41 | #1 |
Çevrimdışı
|
Buğu Kebabı
Malzemeler
Hazırlanışı Etler kuşbaşı doğranıp dinlendirilir. Düdüklü tencereye et, soğan, sarımsak, tuz, Karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağ karışık konur. Su koymadan kapak kapatılır. Hafif ateşte 1 saat pişirilir. Pilav ve salata ile servis yapılır. Afiyet Olsun
|
3 Üyemiz LoDoS'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.02.2010, 02:52 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Buğu Kebabı
Offff, offff Lodos.. Şu güzelliğe bak, süper...
Ellerine sağlık |
3 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
14.02.2010, 02:55 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Buğu Kebabı
Et fiyatları tavan yapmış be lodos sende kebaptı tiritti gidiyosun yapma gözünü seveyim
görüntüye bak yaaaa
__________________
Hayat dediğiniz 1 çay İnsan ise sadece 1 şeker Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın Oysaki; Hayatın seni erittiğini çay bitince anlarsın.. |
2 Üyemiz **EMEL**'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
buğu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |