Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Et Yemekleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 31.03.10, 01:03   #1
Uzman Üye

LoDoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 361
Mesajlar: 1,842
Ettiği Teşekkür: 3083
Aldığı Teşekkür: 6200
Rep Derecesi : LoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: none
Standart Tavuklu Karnıyarık







Malzemeler

  • Patlıcan................ 4 Orta Boy
  • Tavuk Göğsü...... 2 Adet
  • Yeşil Biber........... 2 Adet
  • Domates............. 2 Adet
  • Kuru Soğan....... 3 Adet
  • Zeytinyağı......... 1 Su Bardağı
  • Tuz, Karabiber, Kekik, Nane




Hazırlanışı:


Patlıcanları saplarını kesmeden yıkayıp kurulayın.
Karınlarını boylamasına çizerek kızgın yağda pişirin.
Diğer bir tarafta ince yemeklik doğranmış soğanı sıvı yağda pembeleşinceye kadar pişirin.
İçine küçük kuşbaşı halinde doğranmış tavukları ilave edip tavuklar pişene kadar çevirin.
Biberleri ince halkalar halinde doğrayıp domatesleri rendeleyin.
Tavuklar rengini değiştirince doğranmış biberleri ve rendelediğiniz domatesleri, tuz ve baharatları ekleyip karnıyarığın içini hazırlayın.
Ocaktan aldığınız harcı kızarttığınız patlıcanların içine doldurun, kalan sosu da üzerlerine dökün.
Ayırdığınız biberleri ve domatesleri dilimleyerek patlıcanların üstünü süsleyin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirip sıcak olarak servis edin.

Afiyet Olsun

Bizzat denediğim bir tarif çok lezzetli oluyor
Et sevmeyenler için birebir

__________________
LoDoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
10 Üyemiz LoDoS'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.03.10, 10:43   #2
Okunuşu: Simirna

Smyrna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 625
Mesajlar: 8,366
Ettiği Teşekkür: 36758
Aldığı Teşekkür: 38608
Rep Derecesi : Smyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzelSmyrna gerçekten güzel
Ruh Halim: Enerji Dolu
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Güzel görünüyor. Sanırım annemde buna benzer bi tarif yapıyor. Öğrenirsem sizinle de paylaşırım.

Ellerine sağlık Lodos.
__________________
Smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.03.10, 10:45   #3
Müdavim

Kardelen26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: May 2009
Konular: 233
Mesajlar: 4,746
Ettiği Teşekkür: 25529
Aldığı Teşekkür: 22825
Rep Derecesi : Kardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura aboutKardelen26 has a spectacular aura about
Ruh Halim: Suspus
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Çok güzel görünüyor..acıkmaya başladım galiba, teşekkürler aşçıların kralı
__________________
Kardelen26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Kardelen26'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.03.10, 11:44   #4
« Gamlı Baykuş »

Esmeralda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2010
Konular: 33
Mesajlar: 1,434
Ettiği Teşekkür: 5368
Aldığı Teşekkür: 4974
Rep Derecesi : Esmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmedeEsmeralda muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: Kaygili
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Patlıcan sevmem. Sadece bir şekilde yiyebilirim; Patlıcan önce közlensin, içi aynı şekilde hazırlansın, közlenmiş patlıcanın içine konsun sonra folyoya sarılsın bir güzel fırında tekrar pişsin. Daha hafif olması açısından hani...
__________________
Tanrım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,

Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,

İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ver…....
Esmeralda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Esmeralda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.03.10, 12:37   #5
. . . En Çatlak Kiremit . . .

Pitsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Oct 2009
Konular: 175
Mesajlar: 2,411
Ettiği Teşekkür: 11307
Aldığı Teşekkür: 10609
Rep Derecesi : Pitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmedePitsy muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Ben bunu kabak'la yapıyorum.
her ikiside çok güzel oluyor.
tavu eti daha hafif ve ucuz.



Resim pitsy'nin mutfağından çalıntıdır.
Pitsy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Pitsy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.03.10, 18:11   #6
Uzman Üye

LoDoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 361
Mesajlar: 1,842
Ettiği Teşekkür: 3083
Aldığı Teşekkür: 6200
Rep Derecesi : LoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmedeLoDoS muhteşem bir gelişmede
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Mesajı göster
Çok güzel görünüyor..acıkmaya başladım galiba, teşekkürler aşçıların kralı
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Beni utandırdın Kardelen
__________________
LoDoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
LoDoS'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 31.03.10, 19:06   #7
Ne Mutlu Türküm Diyene

LaLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2491
Mesajlar: 21,229
Ettiği Teşekkür: 85449
Aldığı Teşekkür: 125444
Rep Derecesi : LaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Patlıcan olsun da, isterse içi boş olsun yerimmm, yerimmmm


Pitsy senin de kabaklar çok güzel görünüyor..


Ellerine sağlık Lodos, tavuklusunu hiç yemedim.
LaLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 31.03.10, 19:42   #8
Kroniköğrencideğilartık:D

Mathematician - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2009
Konular: 298
Mesajlar: 3,132
Ettiği Teşekkür: 12638
Aldığı Teşekkür: 17364
Rep Derecesi : Mathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevherMathematician işlenmemiş cevher
Ruh Halim: Cok Yorgun
Standart Cevap: Tavuklu Karnıyarık

Babaannem sık yapar bunu, hani tadı da güzel oluyor.
Resimleri görünce canım istedi sanki.

Tarif için teşekkürler Lodos.
__________________
Mathematician isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Mathematician'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
karnıyarık, tavuklu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tavuklu Patates Salatası Umutgüneşi Salatalar 0 26.01.09 03:34


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.