![]() |
![]() |
#31 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Gelmeni bekleyeceğim ![]() Yahu sizden başka yöneticimi yok hep siz hep siz .
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Canan Hanım,
Şimdi size güzel bir kompozisyon yapayım.Düşünsenize o yağları şıpır şıpr akan cağ kebabını ''tırnak pide'' tabir edilen pide'nin içine dilim dilim koyup götürüyorsunuz!Yanında da soğuk ayran! ![]() ![]()
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Cem1907'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aman da aman midesini sevenler yine toplanmış. Cağ kebabından girip, kadayıftan çıkmışlar. Afiyet olsun.
![]() Cağ kebabını ilk defa bu yaz özel bir davette yedim. Gittiğim her şehirde görmeme rağmen sağlıklı olmasına güvenemediğimden yememiştim. Bir mesken projesini bitiren arkadaş hem çalışanlarına, hem hemşerilerine, yakın arkadaşlarına cağ kebabı partisi düzenlemişti. Ben de davetliler arasındaydım. Ustalar eti daha önce terbiye etmişlerdi ve bir sahil yerleşkesinde şişe dizilmesini, ateşin yakılmasını, pişirilmesini izledim. Sanıyorum dana ve kuzu eti karışıktı. Gelen ilk parti iyi pişmişti. İkinci parti biraz çiğ ve sertti. Ama genel olarak güzel bir kebap. Tavsiye ederim. Tarif için Suzim'e ve paylaşımda bulunan diğer arkadaşlara teşekkür ederim. ![]() Gel de şimdi uyu bakalım, uyuyabilirsen. ![]()
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Zaten geç kaldınız ne uykusu ![]()
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' |
|
![]() |
![]() |
Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
artvin, erzurum, kebabı, yöresi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Borçka - Karagöl (Artvin) | ReaL | Karadeniz | 43 | 29.01.20 18:29 |
Saray Kebabı | Kartal | Et Yemekleri | 0 | 30.01.09 03:47 |
Önemli Uyarı | |||
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. | |||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |