Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Et Yemekleri


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 09.03.13, 22:16   #1
DadLuCadI..

Gulbade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2013
Yaş: 48
Konular: 168
Mesajlar: 555
Ettiği Teşekkür: 1794
Aldığı Teşekkür: 2795
Rep Derecesi : Gulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyor
Ruh Halim: Huzurlu
Standart İç Baklalı Kuzu Etli Enginar Göbeği

İç Baklalı Kuzu Etli Enginar Göbeği




Malzemeler:
  • 6 adet enginar göbeği
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarmısak
  • 1 su bardağı haşlanmış kabukları soyulmuş taze iç bakla
  • 300 gr. kuşbaşı kuzu eti
  • 8-10 dal dereotu
  • Sıvıyağ, tuz, limon suyu
Yapılışı:

Enginar göbeklerini limonlu suda haşlayın. Kuzu etini haşlayın. Bir tavaya sıvıyağ döküp küp doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı kavurun. Kavrulan soğana eti ilave edin ve kavurmaya devam edin.Etlerden sonra iç baklaları da ekleyin ve karıştırın. Haşlanmış enginarları bir karnıyarık tenceresine dizin. Üstlerine etli harcı paylaştırın. 1-1,5 su bardağı kadar su ilave edin. Tuzunu ve bir kaç kaşık sıvıyağ da ekleyip kaynatın. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak 10 dakika kadar kaynadıktan sonra üstlerine incecik doğradığınız dereotlarını serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.

__________________
Gulbade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gulbade'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
baklalı, enginar, etli, göbeği, haşlanmış, kuzu, sıvıyağ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.