Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Yaşamı Tamamlayan Uğraşılar > Evim, Evim Güzel Evim

Evim, Evim Güzel Evim Ev hakkında tüm dekorasyonlar


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 17.01.2013, 23:31   #1
Çevrimdışı
Limon
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Banyonuz İçin Parlak Fikirler!

Banyonuza girdiğinizde, tıpkı evinizin diğer odaları gibi şık görünmesini istiyorsanız; parlak fikirler Bayan24 Kadın da!

Yuvarlak hatlar her zaman modadır. Banyo küvetinizi yuvarlak hatlı bir dizayndan seçerseniz, hep estetik ve şık görünecektir.

Beyaz her renge rahatlıkla uyum sağlar. Banyonuzda beyaz rengi tercih ettiğiniz takdirde, zaman içinde istediğinize göre, gerek aksesuar, gerek duvar renklerini değiştirerek farklı renk kombinasyonlarını seçebilirsiniz.
Romantik bir banyo keyfi yapmak isterseniz, vazgeçilmez öğe mumdur. Banyonuzda güzel kokulu mumlar bulundurmak, hem banyonuzu doldurup içine girdiğinizde size huzur verir, hem dekorasyonu tamamlar.
Banyonuz yetince büyük değilse, küçük hatlara sahip vitrifiyeler kullanabilirsiniz. Banyonuzu yenilerken ölçüler konusunda çok dikkatli olun. Yanlış ölçüm ekstra harcamaya sebep olacaktır.
Banyonuzda kontrast renkler kullanmaktan çekinmeyin. Sade bir şıklık yaratmanın yollarından biri de kontrast renkler kullanmaktır.
Banyo duvarınızın birini, parlak ve canlı bir renge boyayabilirsiniz. Bu sayede banyonuz hareket kazanır ve ilgi çekici bir tarz yakalarsınız.
Asma klozet ve lavabolar, banyonuzu olduğundan büyük gösterir. Küçük bir banyoya sahipseniz, az yer kaplayan bu ürünleri kullanın.
Ufak bir banyoda da harikalar yaratabilirsiniz. Ölü köşeleri, köşe vitrifiyeler kullanarak değerlendirebilirsiniz.
Banyonuzda bir tasarımcı dokunuşu yakalamak için, siyah, beyaz ve griyi bir arada kullanmayı deneyin. Size muhteşem bir stil kazandıracaktır.
Banyo küvetinde uzun vakit geçirmeyi seviyorsanız, küvetin her iki yanına tutturulabilen küvet tepsilerinden edinin. Ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.
Kullanmadığınız bir dolabı ya da çekmeceli üniteyi, yeniden boyayıp vernikleyerek banyonuzda kullanabilirsiniz.
Banyonuzdaki ölü köşeleri sergilemek için kullanabilirsiniz. Raflar yardımıyla dileğiniz koleksiyonu buraya asabilirsiniz. Midye kabukları, havlular, özel şampuanlar veya parfümleriniz için yeriniz olur.



__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
banyo, banyonuz, banyonuzda, fikirler, için, parlak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.