Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Fenerbahçe

Fenerbahçe Ne Mutlu Seni Sevene


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 21.02.2009, 21:30   #1
Çevrimdışı
insomniac
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mosturoğlu'ndan Maldonado müjdesi




Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, kulüpte artık 2-3 maç sonucuna göre değerlendirmelerin geride kaldığını belirterek, 'Teknik direktör Luis Aragones hakkında 2 sene sonuna kadar hiçbir tasarrufumuz olmayacak” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, kulüpte artık 2-3 maç sonucuna göre değerlendirmelerin geride kaldığını belirterek, 'Teknik direktör Luis Aragones hakkında 2 sene sonuna kadar hiçbir tasarrufumuz olmayacak” dedi.

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile birlikte, FB TV'de “Soru-Cevap” programına katılarak taraftarların sorularını yanıtlayan Koç, teknik direktör Aragones ile ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

“Yaş konusu gündeme geliyor. En büyük sanatkarlar, en iyi işlerini son dönemlerinde yapmıştır. Bizi şampiyon yapan Stankovic'in yaşı daha ileriydi. Löw ve Hiddink de kötü hocaydı. Şimdi bu hocalar nerede, ona bakmak lazım. Kısa vadeli değerlendirmelere itibar göstermiyoruz. Fenerbahçe'de 2-3 maça göre değerlendirmeler artık geride kaldı. Açık ve net bir şekilde,, yeni yerinde hemen muvaffak olacak demek değil. Hiç muvaffak da olmayabilir. Biz hocamızın vizyonuna ve Fenerbahçe'yi getirmek istediği yere güveniyoruz. Burada bir düzen oturtulmaya çalışılıyor. 6 ay uzun bir süre değildir. Disiplini,

çalışme etiği ortada. Hocamızın sezon sonunda muvaffak olacağını düşünüyoruz.

Meyve veren ağaç taşlanır, ama biraz da objektif olunmalı.”

PERFORMANSA GÖRE DEĞERLENDİRME YAPILACAK”
Asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Maldonado ve Josico ile ilgili taraftarlardan gelen sorular üzerine yaptığı açıklamada, “Bir Fenerbahçe yöneticisinin veya çalışanının, teknik ekibinin, performansının düşük olduğunu gördüğü bir futbolcuya çok iyi deme şansı yok.

'Maldonado'yla devam edeciğiz' demek şaşırtıcı olur. Sözleşmesi de bitiyor,

Güiza'nın transferiyle ilgili soruları da yanıtlayan Mosturoğlu, bu konudaki spekülasyonların kendilerini üzdüğünü söyledi. Güiza'nın fiyatının 15 milyon 330 bin avro olduğunu ve 3 taksitte ödeneceğini belirten Mosturuoğlu,, “Anlaşmanın bu şekilde imzalanmasının tercihi Real Mallorca'ya ait. 5 ayrı ücret ödendiği söyleniyor. Güiza'yla ilgili menajerlik sözleşmesi de burada. O da çok özel. 3 şirketin imzası var ve tek bir ücret var. Kendi aralarında belli oranlarda paylaştılar. Eşinin şirketinin aldığı da 130 bin avrodur. Kulüp tarafından doğrulatılamayan haberlerle iletişim, bize zarar veriyor” diye konuştu.

Takımdaki tüm futbolcularla ilgili görüşmelerin neden menajer Juan Figer üzerinden yapıldığı şeklindeki bir soruya Şekip Mosturoğlu, “Yanlış iletişim var.. Yabancılardan Lugano'nun, Alex'in, Deivid ve Maldonado'nun menajerliğini Figer yapıyor. Baktığınızda 3 futbolcumuz da taraftarın çok sevdiği ve takımda olmasını istediği futbolcular. Figer'le çalışmanın kazancı olmuş diye düşünüyorum. Alex en çok gol atan yabancı. Takımın asist yükünü çekiyor. Deivid de öyle. Taraftarın Deivid'den memnun olduğunu görüyoruz. Lugano, taraftarımızın sevgilisi. Baktığınızda 3 futbolcu için bu menajerle çalışmak yanlış değil diye düşünüyorum. Tek biriyle çalışma yok. Birden fazla çalışırsanız imkanlarınız ve seçenekleriniz artar. Çünkü rekabet oluşacak. Fenerbahçe'nin tek bir oyuncu temsilcisine bağlılığı yok” yanıtını verdi. Aragones hakkında 2 sene sonuna kadar hiçbir tasarrufumuzu olmayacak. Çok iyi kariyeri olabilir. Bu ama Maldonado'yla transfer görüşmesi yapmıyoruz. Josico'nun sakatlıkları ise performansını etkiliyor. Hedeflerimize uygun olmayan arkadaşlarla yollar ayrılacak. Bunun muhasebesini bugün yapmaya gerek yok. Yıl sonu yapılacak. Performansa göre bir değerlendirme yapılacak” dedi. yapılan dörtlü anlaşmanın bir bölümünü göstererek
__________________
choose your life..
  Alıntı ile Cevapla
insomniac'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 13.10.2009, 10:38   #2
Çevrimdışı
Süperman
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Mosturoğlu'ndan Maldonado müjdesi

Maldonado Milan'a gidiyormuş
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
maldonado, mosturoğlundan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.