Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Fenerbahçe

Fenerbahçe Ne Mutlu Seni Sevene


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 10.07.2011, 18:29   #1
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de duygu dolu anlar yaşandı. Taraftarların akın ettiği antremanda futbolcu Selçuk Şahin hüngür hüngür ağladı. Taraftarlar ve futbolcular birbirine sarıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise engelli bir taraftarın 'Durum o kadar kötüydü ki gelmem gerektiğini hissettim. Hocam arkanızdayız' demesi üzerine duygulanarak FB TV'nin canlı yayınında gözleri dolarak konuşamadı. Yaklaşık 3 saat Topuk Yaylası'nda kalan taraftarlar Bağdat Caddesi'ndeki yürüyüş için İstanbul'a dönmeye başladı.
TOPUK YAYLASI'NDA AĞLATAN BULUŞMA
Süleyman Arat'ın objektifinden
















TOPUK YAYLASI'NDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU




TARAFTARLAR TOPUK YAYLASINA AKIN ETTİ

Fenerbahçeli taraftarlar, antrenman sırasında akın akın Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelerek, teknik heyet ve futbolculara tezahüratlarla moral verdi. İstanbul'dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.

Taraftarlar çalışmayı izlerken, “Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe”, “Büyük başkan, Aziz Yıldırım”, “Yıkılmayan son kale Fenerbahçe”, “Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz” şeklinde tezahüratlar yaptı.

Daha sonra taraftarlar, “Çoçuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceği, güneşli günler, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz, sokakları cehenneme çevireceğiz “ şeklinde bir süre tezahürat yaptı.

Fenerbahçeli futbolcular tezahüratlar üzerine taraftarların yanına giderek, onları alkışladı. Taraftarlar da “Şampiyon Fenerbahçe” diye bağırdı. Taraftarlar daha sonra Aykut Kocaman için tezahürat yaparken, Kocaman taraftarların yanına doğru giderek sağ yumruğunu havaya kaldırarak, taraftarlara karşılık verdi.

Bu arada, antrenman öncesi jandarma ekipleri ve özel güvenlik tesis etrafından güvenlik önlemi aldı. Taraftarlar için futbolcuların idman yaptığı sahanın kenarına bariyerler koyan jandarma, kulübün isteği üzerine taraftarları buradaki sahaya ve kale arkasındaki alana aldı. Daha önce gazetecilerin çimlere basmamaları konusunda uyarıldığı sahada taraftarlar gezerken, idman sonunda bu sahada bazı taraftarların maç yaptığı görüldü.


FENERBAHÇE TARAFTARININ ÖFKESİ BÜYÜK

Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen yaklaşık 4000 taraftar bir yandan takımlarına destek verirken, bir yandan ise suçlu ilan ettikleri basın mensuplarına karşı tepkililer. Jandarma'nın kurduğu barikatı aşmaya çalışan sarı-lacivertliler basın mensuplarına öfke kusarken, uzaklaşan ve bir araya toplanan medya mensuplarına taş, şişe ve ellerine geçirdikleri herşeyi fırlattılar. Otelin içine giren taraftarlar olurken, basın mensuplarıyla burun buruna gelerek tehditler savurdular.
Düzce, Bolu, Zonguldak, Alaplı, Bartın, Sakarya, İzmit gibi yerlerden toplanan traftarlar başlangıçta sadece takımlarına destek olurken, İstanbul'dan gelen taraftarın tesise ulaşmasıyla birlikte değişkenlik gösterdiler. Önce sözlü ardından fiili saldırılar oldu. Futbolcuların otelden çıkıp yanlarına gelmesini isteyen taraftarların bu dileği geri çevrilmezken, bu esnada dahi hedef basın mensuplarıydı. Bir grup taraftar futbolcularla karşılıklı tezahürat yaparken bir grubun tepkisi basın mensuplarına karşı sert bir şekilde sürdü.

SEZER'E MORAL VERDİLER

Futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, savcılıkta sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Sezer için taraftarlar, “Sezer buraya” diye bağırdılar.

Takımla koşan Sezer, geri dönerek taraftarları alkışladı. Antrenmanın sonunda da oyuncular taraftarların yanına giderek, taraftarların tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdiler. Taraftarlar daha sonra tek tek oyuncuları çağırarak, alkışladı. Oyuncular da taraftarlara imza dağıttı. Aykut Kocaman da tesislere giderken, taraftarların isteği üzerine yanlarına giderek, fotoğraf çektirdi.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Taraftarların bu desteği karşısında teknik heyet ve oyuncularda duygulu anlar yaşadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman ve kaptan Alex, engelli taraftarlar Mevlüt Dilaver ve Halil Taşkın Yılmaz ile Fenerbahçe formalı bir bebekle fotoğraf çektirdi.
Elektrikli tekerlekli sandalye ile tesislere gelen Halil Taşkın Yılmaz'ın Aykut Kocaman'a “Durum o kadar kötüydü ki gelmem gerektiğini hissettim. Hocam arkanızdayız” demesi, Kocaman'ı duygulandırdı.

Futbolculardan Selçuk Şahin de taraftarların yanından dönerken, FB TV'nin canlı yayınında gözleri dolduğu için konuşamadı. Futbolcular ve teknik heyet, yemek yemek için tesislere giderken, tüm taraftarların gelmesinin ardından yeniden sahaya çıkacakları söylendi.
GERİ DÖNÜŞ BAŞLADI
Bu arada taraftarlar futbol takımına yaptıkları destek gösterisinin ardından İstanbul'a dönmeye başladı. Yaklaşık 3 saat Topuk Yaylası'nda takıma destek tezahüratlarında bulunan taraftarlar, Bağdat Caddesi'nde düzenleyecekleri yürüyüş için otobüs ve özel araçlarıyla İstanbul'a geri dönmeye başladı.

EMRE VE NİANG İSTANBUL'A DÖNDÜ

Dün akşamki antrenmanı ağrıları olduğu için yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun sağ ayak kaval kemiğindeki ağrıları nedeniyle MR çektirmek için İstanbul'a gittiği açıklandı.

Sol ayağının üstünde yumuşak doku zedelenmesi olan Mamadou Niang'ın da İstanbul'a döndüğü, tedavisini burada devam ettirdiği kaydedildi.

Antrenmana bileği burkulan Berk Elitez ve dün akşamki antrenmanda sol dizine darbe alan İlyas, antrenmanda yer almadı.

KAMP İKİ GÜN ÖNCE SONA ERİYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın futbolcuların çalışmasını beğendiği için kampı planlanandan iki gün önce bitireceği ifade edildi. Antrenman öncesinde oyuncularıyla sahada toplantı yapan Kocaman'ın, futbolcularına, şunları söylediği bildirildi:

“Kampa problemli başlandık ama hem antrenmanlara katılım, hem de ruhsal katılım olarak çok çok iyi bir performans ortaya koydunuz. Başta kaptan Alex olmak üzere en genç Recep Niyaz'a kadar herkes futbolu sevdiğini gösterdi. Bu göreve başladığımda ilk toplantıda da söylemiştim, 'Futbolu sevenlerle bu işi başaracağız' demiştim. Burada bunu gösterdiniz, teşekkürler.

İyi çalıştığınız için kampı erken bitiriyoruz. Belçika yolculuğu öncesinde ailelerinizle bir arada olursunuz, moral kazanırsınız.” Topuk Yaylası'nda 13 Temmuz Çarşamba gününe kadar kalıp, Çarşamba günü direkt Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçerek, Belçika'ya gitmeyi planlayan sarı-lacivertliler, yarın sabah antrenmanından sonra kampı tamamlayarak, İstanbul'a dönecek.

12 Temmuz Salı günü akşama kadar izinli olan oyuncular, akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanarak, antrenman yapacak. Fenerbahçe, 13 Temmuz'da hazırlık maçları yapmak için Belçika'ya gidecek.

KAPTAN ALEX: “BU TARAFTAR DÜNYADA YOK”

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex De Souza, kendilerini desteklemeye gelen taraftarların yine büyüklüğünü gösterdiğini söyledi.

FB TV'ye konuşan Alex, taraftarların bu sıkıntılı günlerde, Topuk Yaylası'na kadar gelerek kendilerine destek verdiğini belirterek, “Dünya üzerinde takımına bu kadar bağlı ve tutkulu taraftar bulmak zor. Fenerbahçe taraftarı bütün zorlukları aşarak buraya kadar gelip bize destek verdi. Gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bize duygusal anlar yaşattılar” diye konuştu.

Bir taraftarın hediye ettiği tesbihi eline takan Alex, bu hediyeyi saklayacağını söyledi. Fenerbahçe, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
  Alıntı ile Cevapla
Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 10.07.2011, 19:32   #2
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Vay be, ülkem sahiden de acınacak bir durumda.

Bu dayanışmanın balyoz ve ergenekon davasında da gösterilmesini çok isterdim. Daha askerler sorgularını bitirmeden, soruşturma metinleri gazetelerde çıkarken, bazı gazetelere tepki gösterilmesini isterdim. Şimdi ise bu durumdan dolayı gazetecilere saldırılıyor, çekim yapmayın diye.

Haberlerde gördüğüm kadarı ile meydanlara dökülenlerin hemen hemen hepsi erkek. Ülkemin sözde Mehmetcikleri. Bunlar mı koruyacak ülkeyi?
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 10.07.2011, 19:47   #3
Çevrimdışı
Banemin
» » » Çapulcu « « «

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Lale süper bir yorumdu.

Daha da birşey demem...
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim...
Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim...

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Banemin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 10.07.2011, 20:37   #4
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi İslam ÇUPİ;
"Fenerbahçe büyüklüğü
ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"


başka söze gerek var mı?
siyasetle işim olmaz, vatan savunulacaksa savunuruz.
Kurtuluş savaşında verdiğimiz şehitlerimizle hep övünürüz.
Nitekim siyah çoraplıların yaptıklarını tekrar anlatmaya gerek yok.



derdimiz futbol
sevdamız fenerbahçe
  Alıntı ile Cevapla
Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 10.07.2011, 21:33   #5
Çevrimdışı
Emilio Santos
. . . . . Erlik'in Katili . . . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Futbol ayrı şey, siyaset ayrı şey. Vatan sevgisi hepsinden öte, apayrı, bambaşka. Şu yada bu futbol takımı daha vatansever değildir. Her takımın her fikirden taraftarı olabilir. Ama ülkenin evlatları birdir.

Ergenekon ve Balyoz davaları siyasi partilerin savaşı değildir. Bir siyasi partinin kendi düzenini kurma çabasıdır ve hukukun üstünlüğünün bitmek üzere olduğunun kanıtıdır.

Bunca taraftar arasında elbette ki Ergenekon davası ile ilgili tepki vermiş olanlar da vardır. Ancak, ülkemizde her şey "aman sende" ile savruluyorken, demokrasi sarsılıyor, hukuk çiğneniyorken bu kadar ses çıkmadığı da doğru.

Genelleme yapacağım ama alınan olmasın. İnsanımızın elinden haklarını al, sesi çıkmaz. Futbolu alırsan uyanır. O yüzden futbol ülkemizde en büyük güç olarak kalacaktır.
__________________
kahrolsun bağzı şeyler!
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2011, 16:49   #6
Çevrimdışı
Abartmatozu
Kurucu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Futbol bu ülkenin AFYON'Udur.
Beynimizi uyusturan en önemli erkendir. Ha bu arada kaçırılan uç vatandaşımız için konu açıldı mı


Forum Gerçek için tapatalk
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Abartmatozu'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 12.07.2011, 17:21   #7
Çevrimdışı
Emilio Santos
. . . . . Erlik'in Katili . . . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Açıldı. http://forumgercek.com/showthread.php?t=76253
ama ilgi görmedi.
__________________
kahrolsun bağzı şeyler!
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 19.07.2011, 17:29   #8
Çevrimdışı
mudanyalı
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Topuk Yaylasında Fenerbahçe Taraftarı | Var mı daha ötesi

Ben Bursasporluyum fenerbahçe hakkında yorum yapmak bana düşmez. ama gerçekten de tribün psikolojisini anlamıyorum bu adamların. takım için canlarını verirler, ama milletçe beraberliğe resmen muhtaç olduğumuz günlerde bu adamları arasanız bulamazsınız.

koskoca fenerbahçe galatasaray beşiktaş... 100 yıllık takımlar ama böyle holiganlarla dandik ingiliz takımlarından farkları yok.

yazık türk futboluna, yazık ülkeye...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
mudanyalı'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
daha, fenerbahçe, taraftarı, yaylasında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.