Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Forum Gerçek Hakkında > Forum Gerçek Arşivi

Forum Gerçek Arşivi Güncelliği yitirmiş konular (Bu bölüme konu açılamaz)


Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır
 
Seçenekler
Eski 30.12.2013, 16:31   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Haftalık Burç Yorumları (2014)

Haftalık Burç Yorumları

(30 Aralık - 5 Ocak)







Bu hafta sizler için dinlenme arınma ve huzur bulma zamanı. İşlerinizi ayarlayarak tatile çıkmak için en uygun zamandasınız. İstek ve arzularınıza daha kolay ve hızlı bir biçimde ulaşmak için buna bir hayli ihtiyacınız var. Çalışmak zorunda olan Koç’lar ise işlerini hafifletmeye çalışmalı ve önemli kararlarını ay sonuna ertelemeli. Hafta sonuna doğru gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz.. tartışmalardan uzak durmalısınız. Sinirli ve gergin olduğunuz için size düşmanca tavırlar besleyen insanların dikkatini çekerek bu halinizden faydalanmaya kalkmalarına sebep olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlayışlı tavrınızla olumsuzlukların üstesinden gelebileceğiniz bir haftadasınız.



1 Ocakta gerçekleşecek Yeniay’dan sonra harekete geçmelisiniz. Gökyüzünün ay boyunca sizler için şifresi sakinliğinizi koruyarak anlık öfke ile kararlar vermemeniz yönündedir. Eğer öfkenizi dengeleyemezseniz isteklerinize ulaşmakta kendi kendinize engeller yaratabilirsiniz dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise her duyduğunuza inanmamalı eş ya da sevgilinize itimat ederek hareket etmelisiniz. Birlikteliğiniz maddi anlamda da her ikiniz için yükselişi getirecek.





Yaşamınızda uzun süredir hakim olan yavaşlamalar ve olumsuzluklardan uzaklaştığınız ne istediğinizi bilerek kararlar aldığınız zamanlardasınız. Hafta boyunca işinizle ilgili konularda keskin adımlar atmamalı var olan şartları iyileştirici davranış ve girişimlerde bulunarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz gökyüzü tüm gücü ile desteklerken bitirmeli yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Bu süre içinde kendinize zaman ayırın ruhunuzu dinlendirin ve yüreğinizi özgürleştirin.






1 Ocakta gerçekleşecek Yeninay sizleri bir hayli duygusal bir ruh hali içine sokabilir ve geçmişle yoğun hesaplaşmalara yaparak kendinize haksızlık edebilirsiniz. Geçmişi bir kalemde silip atmak mümkün değildir. Bitirmeniz gereken herşeyi söküp atın hayatınızdan yeni başlangıçlara yürüyün. Sevdiğiniz insanlardan gördüğünüz sevgi ve destek ile iç huzurunuzu yakalayabilmiş olmanın huzuru ile haftanın gününü keyifle geçirerek iş hayatınızda ki veriminizi de arttıracaksınız. Bu süre içinde iş hayatınızda zorlandığınız ve tamamlamakta zorlandığınız konulara öncelik vermelisiniz. Disiplinli ve çalışkan tavırlarınızla mesleğinizde ön plana çıkacaksınız.




1 Ocakta gerçekleşecek. Yeniay enerjisi ile geçmiş iki buçuk yılınızın bir değerlendirmesini yaparak yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Çok uzun zamandır beklediğiniz an buydu belki’de öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin ve İlahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.




Ay’ın ilk haftası iş hayatınız önem kazanmakta. Ani kararlar değişiklikler içinde bulunmamalı karşılaşacağınız engelleri kıvran zekanızla alt edecek ve haklarınıza sahip çıkarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmeli ve cesaretle hareket etmelisiniz.





1 Ocakta gerçekleşecek Yeninay enerjisi ve diğer gezegenler sizleri olumlu yönde etkilerken, Güven duygunuzu fazla abartmadan kariyerinizi yeniden yapılandıracağınız bu zamanı akıllıca değerlendirmelisiniz. Bu süreçte özellikle finansal konularda hesaplarınızı olasılıkları çok iyi değerlendirerek hareket etmelisiniz. Egonuzun ön plana çıkmasını dengelediğiniz takdirde bu süreçte her şey sizi geliştirmek ve hedeflerinize ulaşmak için işliyor. Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise şans sizden yana. Aşkın heyecanı tüm ruhunuzu





1 Ocakta Yeniay enerjisi ile; Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafında isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir ya da yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu süre içinde aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçlar söz konusu. İş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. İşten ayrılma gibi durumlar gözünüzü korkutmamalı eski arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bekar Akrep’ler bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile değil mantığınızla da hareket etmelisiniz ki üzüleceğiniz durumların önüne geçebilin.




Ay’ın ilk haftası oldukça enerjik ve aktif olacaksınız. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız. Kişisel girişimler, hedeflerinize dair planlamalar için harika bir gündesiniz. İşinizle ilgili var olan problemlerin üzerine gitmeli, istekleriniz konusunda ısrarcı davranmalısınız. Fikirlerinize muhalefet edilse dahi pes etmeyin ve bildikleriniz konusunda mücadele edin sonunda kazanan siz olacaksınız. evli Yay’lar kızgınlıklarınızı içinizde biriktirmeden hareket edin birlikte olduğunuz insan tavırlarınızdan rahatsızlıklarınızı anlayamıyorsa duygularınızı içinizde bastırmayın ve kırıcı olmayan bir Üslup içinde ifade edin. Bekar Yay’lar aniden gelişen olaylar yaşamınıza yeni insanların girmesine sebep olabilir…






Ay’ın 1’de burcunuzda gerçekleşecek Yeniay enerjisi yaptığınız davranışlarınızı kontrol etmeniz için uyarıyor sizleri. Sapla samanı birbirinden ayırt etmeyi başarmalı ve adil davranmayı başarmalısınız. İş hayatınızda ise gelişmeler istediğiniz hızda ilerlemiyor diye kendinizi hak ettiğiniz yerde hissetmeyebilirsiniz. Bu duygunun sizi esir almasına izin vermeyin. İlerleyen günlerle birlikte gelişmeler hız kazanacak ve hak ettiğiniz karşılığı maddi manevi almaya başlayacaksınız. Kendi yakınlarınızın sözlerine fazlası ile önem vererek yanlış yönlendirmeler içinde olabilir var olan ilişkinizi çıkmaza sokacak davranışlar sergileyebilirsiniz. Dikkatli davranın






Ay’ın ilk haftası; Enerjinizi toplayın; işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Özel hayatınızda ise gerçeklerden kaçmadan hareket etmeli, sevdiğiniz insanla, İlişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yaparak ilerlemelisiniz.






Bireysel olarak sizi ilgilendiren konular için çözüm arayışı içinde olabilirsiniz. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamında beraberliği devam edenler gerçeklerden kaçmadan sorunların üzerine gitmeli aşılacağına inanıyor ve birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz.

Astrolog Şenay YANGEL

__________________
 
8 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.12.2013, 17:07   #2
Çevrimdışı
Lion
...Az İnsan Çok Huzur...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Alıntı:
dikkatli davranın.
Iıı Iııh, Şenay Yangel'e inat davranmıcam.


 
5 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.12.2013, 18:37   #3
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Aslan ;

1 Ocakta gerçekleşecek. Yeniay enerjisi ile geçmiş iki buçuk yılınızın bir değerlendirmesini yaparak yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Çok uzun zamandır beklediğiniz an buydu belki’de öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin ve İlahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Iyi bakalım bekleyelim ve görelim
__________________
 
5 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 15:48   #4
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Haftalık Burç Yorumları

(6 Ocak - 12 Ocak
)





Yıldız haritanızın kariyer ve aynı zamanda anne babanızla ilgili sorumlulukları yöneten bölümünde senenin ilk günü oluşan yeniay, dikkatinizin bu alanlara odaklanacağına ve önemli gelişmeler yaşayabileceğinizi gösteriyor. Ancak yeniayın sert etkileşimi nedeniyle aynı anda pek çok mesele ile uğraşmanız gerekecek ve hiç de kolay olmayacak. Kariyerinizde dönüm noktasından geçiyor olabilirsiniz. Pluto’nun konumu değişimlerin mutlak olacağına ve geriye dönüş olmayacağına işaret ediyor.



Senenin ilk günü oluşan ilk yeniayı rutinden çıkmanız için sizi zorlayacak. Yurt dışı bağlantılı işler, seyahat, akademik kariyer, medya ve hukukla bağlantılı konuları gündeme getirecek. Yurt dışı ve yabancılarla iletişim halinde olabilirsiniz. Kendi akrabalarınız ve eşinizin yakınlarıyla ilgili meseleler de gündeme gelebilir. Ancak anlaşmazlıklar ve gerginlikler olabilir. Aynı anda günlük işleriniz çok olacak ve son dakikada ortaya çıkan ve haberiniz olmayan gelişmelerle ilgilenmeniz gerekecek.





Yaşamınızda uzun süredir hakim olan yavaşlamalar ve olumsuzluklardan uzaklaştığınız ne istediğinizi bilerek kararlar aldığınız zamanlardasınız. Hafta boyunca işinizle ilgili konularda keskin adımlar atmamalı var olan şartları iyileştirici davranış ve girişimlerde bulunarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise hızlı gelişmelere hazır olun. Bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz gökyüzü tüm gücü ile desteklerken bitirmeli yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız. Bu süre içinde kendinize zaman ayırın ruhunuzu dinlendirin ve yüreğinizi özgürleştirin.





Yeniayın enerjisi ister iş, ister özel hayatınızdaki yakın ilişkileri ön plana çıkarıyor. Evlenmeye, nişanlanmaya, iş ortaklığı kurmaya veya halkla ilişkiler, reklam ajansı, avukat, menejer gibi sizi birebir temsil edecek biri ile çalışmaya karar verebilir ya da bu gibi ilişkilerde başka bir evreye geçmeyi düşünebilirsiniz. Ancak çok sert gezegen etkileşimlerinden dolayı büyük engelleri aşmanız gerekecek. Kariyer, ev ve ilişki meseleleri ile aynı anda mücadele edebilirsiniz. Büyük oynayacak ve risk alacaksınız.




Yeni yılın ilk günlerinde rutin işler ve sağlıkla ilgili konular öne planda. Yeniayın enerjisi önemli başlangıçlar yapabileceğinize işaret ediyor. Aynı şekilde sağlık kontrolleri ve gerekli tıbbi işlemleri de yaptırmaya başlayabilirsiniz. Diyet, egzersiz gibi sağlığınızı korumaya yönelik adımlar atabilir ve daha sağlıklı alışkanlıklar edinebilirsiniz. İş yerinizde ve iş yapma biçiminizde büyük değişimlerin eşiğindesiniz, aynı zamanda sizinle aynı seviyede bir çalışanla aranızda güç savaşları yaşanabilir.



Ay’ın ilk haftası iş hayatınız önem kazanmakta. Ani kararlar değişiklikler içinde bulunmamalı karşılaşacağınız engelleri kıvran zekanızla alt edecek ve haklarınıza sahip çıkarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmeli ve cesaretle hareket etmelisiniz.





Yeni senenin ilk haftası yorucu geçebilir ama hiç sıkılmayacaksınız. Hem siz yerinizde duramayacaksınız, partnerinizin de enerjisi yüksek ve sürprizlerle dolu, evinizde de bol hareket olacak. Aynı anda pek çok mesele ile birden ilgilenirken epey zorlanacak ama düğümlenip kalmayacaksınız. Yeniayla beraber oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili konular önceliğiniz olacak. Haberler gelebilir, anne babanızı ziyaret etmek için ya da hep birlikte seyahate çıkabilirsiniz.





Yeni senenin ilk haftası yorucu geçebilir ama hiç sıkılmayacaksınız. Hem siz yerinizde duramayacaksınız, partnerinizin de enerjisi yüksek ve sürprizlerle dolu, evinizde de bol hareket olacak. Aynı anda pek çok mesele ile birden ilgilenirken epey zorlanacak ama düğümlenip kalmayacaksınız. Yeniayla beraber oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili konular önceliğiniz olacak. Haberler gelebilir, anne babanızı ziyaret etmek için ya da hep birlikte seyahate çıkabilirsiniz.




Yılın ilk günleri önceliğiniz para meseleleri olabilir. Yeniay parayla ilgili girişimleriniz için itici gücünüz olacak ama aynı zamanda çok büyük engelleri aşmanız gerekecek. İki hafta boyunca parayla ilgili görüşmeler yapabilir, başvurularda bulunabilir, bütçenizi yeniden düzenleyebilir ve hesaplar yapabilirsiniz. Büyük bir şey satın almayı planlıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili meseleler ise sürprizlerle dolu ve isyan duygusu hakim olacak. Para yüzünden ani ve sert anlaşmazlıklar çıkabilir.





Burcunuzdaki yeniay ve gezegen birikiminin enerjisi yılın ilk günlerinde size büyük ayrıcalık veriyor ama aynı zamanda büyük çekişmelerin ortasında bırakıyor. Kendi ihtiyaçlarınız ön plana çıkmışken aynı anda kariyer, ev, anne baba ve partnerinizle ilgilenmeniz gerekecek. Kariyer mücadeleniz artacak, ortaklar bastıracak ve evinizle ilgili gelişmeler de aniden ortaya çıkacak ve bu durum hemen sonuçlanmayacak. Seyahat planlarınız olabilir. Başkalarına anlatmak istediğiniz pek çok mesele olacak.





Senenin ilk günleri yeni kararlar alabilir ve hemen uygulamaya başlayabilirsiniz. Hem fiziksel, hem de ruhsal olarak arınmanıza yardımcı olacak yeniay 1 Ocak’ta doğuyor. Tek başınıza zaman geçirmeli ve kararlar almalısınız. Bu yeniay döneminde size zarar veren ve geride tutan alışkanlık ve tutumlardan kurtulmak için uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Yeniay psikolojik olarak da yükleri atmanıza yardımcı olacak. Gizliliği olan ya da tek başınıza çalışmanızı gerektiren bir projeye başlayabilirsiniz.





Yılın ilk günlerinde yıldız haritanızın en kalabalık bölgesindeki enerji birikimiyle arkadaşlarınız sürekli yanınızda olacak ve vaktinizin çoğu kalabalık ortamlarda geçecek. Arka arkaya gelen sosyal aktiviteler ya da dernek, kulüp gibi toplulukların faaliyetleri, yaşadığınız gerilimi üzerinizden atmanıza yardımcı olacak. Ancak aniden ortaya çıkan masraflar ve para durumunuzdaki ani iniş çıkışlar sizi zorlayacak. Arkadaş veya dernek, kulüp gibi topluluklarla para yüzünden anlaşmazlıklar olabilir.

Kaynak
__________________
 
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 16:12   #5
Çevrimdışı
Hasat
Uzman Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Desene bu haftayıda annemin tripleriyle geçiricez..
__________________
Bazen su olmak lazım sessiz sakin ...!!! Bazen sel olmak lazım öfkeli ve hırçın...!!!
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!!
Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!!
 
4 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 16:16   #6
Çevrimdışı
Çengelli İğne
«... Beklenen Şarkı ...»

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Amanin durumum vahim uzmana yönlendirdi beni

Teşekkürler
 
5 Üyemiz Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 16:22   #7
Çevrimdışı
Sevda
Dönersen Islık Çal..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Çok büyük engelleri aşmam konusu gerçek

Teşekkürler Canancığım.
 
4 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 17:03   #8
Çevrimdışı
Liaaa
Geciken gözyaşı hiçbir şey çözmez...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Karanlık kuyudayız.

Teşekkürler Canan.
__________________
 
4 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 17:45   #9
Çevrimdışı
Tanıdık
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Bu hafta hiç örtüşmedi... Üzgünüm

Terazi...
__________________
Bizde bilirdik kıkırdak fıkırdak olmasını...Ama kalbe en güzel hüzün yakışıyordu, bizde onu bastık sinemize...

Tanıdık
 
3 Üyemiz Tanıdık'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 06.01.2014, 17:57   #10
Çevrimdışı
MyStery
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haftalık Burç Yorumları ( 2014 )

Hiç tutmadı ya
Teşekkürler Canan
__________________
 
3 Üyemiz MyStery'in Mesajına Teşekkür Etti.
Konu Kapatılmıştır

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
2014, burç, haftalık, mart, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.