Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Futbol | Diğer Futbol Kulüpleri > Galatasaray

Galatasaray Avrupa Fatihi Cimbombom


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 08.02.2013, 23:21   #1
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Galatasaray'ın Çin'in Shanghai Shenhua takımından transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcu Didier Drogba, sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ile bir araya geldi.



Sarı
-kırmızılı takımın 1,5 futbol sezonu için renklerine bağladığı Fildişi Sahilli futbolcuyu taşıyan özel uçak saat 17.30 sularında Atatürk Havalimanı'na indi.

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen yıldız oyuncu Didier Drogba, bir süre havalimanında dinlendikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçiş yaptı. Drogba, Florya'da İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile buluştu.


Terim: Galatsaray'a Bir Aslan Daha Katıldı

Didier Drogba'yı aralarında gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Terim, "Dünyanın en önemli, en meşhur, en kariyerli oyuncularından birisi. Burada Drogba gibi önemli bir ismi kazandıran sayın Aysal'a, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm profesyonel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte güzel güzel maçlarımıza, hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer... Kendisini burada görmekten ötürü çok mutluyum. O da burada taraftarlarımızla, takımımızla, Galatasaray camiasıyla kendisini evinde gibi hissedecektir. Galatasaray'ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı. Arkadaşlarıyla da yarın beraber olacak. Hepsi Galatasaray için çok önemli oyuncular. Bir önemli oyuncu daha geldi. Galatasaray'a hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.


Drogba'nın İlk Sözleri

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Yves Drogba, tercihini sarı-kırmızılı ekipten yana kullanmakla çok doğru bir karar verdiğini ifade etti.

Fildişi Sahilli futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldikten sonra kulübün televizyonu GSTV'ye konuştu.

Drogba, Galatasaray'ı tercihiyle ilgili soru üzerine, transfer sürecinde sarı-kırmızılı futbolculardan vatandaşı Eboue ile birçok kez konuştuğunu belirterek, ''Eboue kardeşim sayılır, onun fikirleri benim için çok önemli. Sadece Eboue değil, birçok arkadaşım da Galatasaray'a gitmemin benim için en doğru seçim olacağını söyledi. Eğer rekabet istiyorsam, eğer tutkulu bir futbol istiyorsam mutlaka Galatasaray'ı seçmem gerektiğini söylediler. İlk dakikalardan bunu da görme şansım oldu. Taraftarlar ortada, bu tutku bu sıcaklık... Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Terim'i, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Türkiye ile İzmir'de yaptığı hazırlık maçında tanıdığını bildiren Drogba, ''Kendisini çok yakından tanıyorum. Çok iyi bir isim, çok iyi bir teknik direktör. Onunla çalışacağım için çok mutluyum'' dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Galatasaray'a transferinden önce fikir alışverişinde bulunup bulunmadığı sorulan Drogba, ''Galatasaray'a imza atmadan önce Mourinho ile konuştum. Bana söyledikleri, mükemmel bir şehir, mükemmel bir takım ve mükemmel tesisler ve en başta da mükemmel bir hoca ile çalışacağımdı. Bunlar bir araya geldiğinde karar almanızdaki süreci hızlandırıyor'' diye konuştu.


-''Galatasaray Avrupa'ya güzel bir mesaj verdi''-

Drogba, Galatasaray Kulübü'nün Wesley Sneijder ve kendisiyle anlaşmasının, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ne kadar iddialı olduğunu göstermesi açısından Avrupa'ya güzel bir mesaj olduğunu kaydetti.

Fildişi Sahilli oyuncu, son 16 takımın yer aldığı turdaki rakipleri Schalke 04 ile ilgili değerlendirme de yaparak, şunları söyledi:

''Galatasaray'ın bu süreçte hem Sneijder ile anlaşması hem benimle anlaşması Avrupa kulüplerine verilen güzel bir sinyal. Ne kadar iddialı olduğumuz açısından verilen güzel bir mesaj. Galatasaray'ın daha önceden de iyi bir kadrosu vardı. Ben ve Sneijder biraz daha ileriye götürmek için çalışacağız. Umarım Schalke 04'ü eleriz. Tabii ki kolay olmayacak. İki zor maç bizi bekliyor. Önemli bir rakiple oynayacağız ama hedefimiz bir üst tura çıkabilmek.''

Yeniden UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağının ifade edilmesi üzerine, İngiltere'de Chelsea forması giyerken önemli başarılar elde edip kupa kazandıklarını hatırlatan Drogba, ''Galatasaray'da da neden olmasın. Şu anki amacım da aynı başarıyı Galatasaray'da yakalayabilmek. Kolay olmayacaktır ama önemli olan kendimize inanmamız. Neden olmasın, mutlaka bir gün olabilir'' ifadelerini kullandı.

Geçen kasım ayından bu yana çok fazla maç yapma şansı bulamadığını, Afrika Uluslar Kupası'nın başlamasıyla maç oynamaya başladığını aktaran Drogba, şöyle devam etti:

''Her geçen maç kendimi fizik olarak daha iyi hissettim. Tabii ki yüzde yüz olmak çok da önemli değil. Onun için de belli bir zaman var. Yüzde 60 ile de oynasanız, yüzde 70 ile de oynasanız elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Bunu yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Takım arkadaşlarımın da yardım etmesiyle her geçen gün daha iyi duruma geleceğimi düşünüyorum.''

Forma numarası olarak neden 12'yi seçtiğinin sorulması üzerine de, bunun kızının doğum tarihiyle ilgili olduğunu kaydeden Drogba, ''Önemli olan forma numaralarını, sizin gösterdiğiniz performansla şanslı hale getirebilmek. 11 numara benim için şanslıydı ama şu anda kullanılıyor. Kızımın doğduğu aydan dolayı 12 numara da şanslı bir numara benim için. Umarım Galatasaray'da giyeceğim 12 numara da bana birçok gol ve şans getirir'' diye konuştu.

Kaynak
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 09.02.2013, 01:14   #2
Çevrimdışı
ala'turka
Yasaklı Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Galatasaraylı taraftarlar Türk misafirperverliğini gösterdiler,
Türkiye gibi bir futbol cennetine gelen ne ilk nede son kişi olacak,
ömrümüz oldukça daha ne futbol kahramanlarının gelişine gidişine şahit olacağız
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ala'turka'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 09.02.2013, 01:28   #3
Çevrimdışı
Lion
...Az İnsan Çok Huzur...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Ülkemiz adına da iyi reklam oldu. Yapılan transferler dünya gündeminde flash haberdi.
Shalke de 4 değil artık 3.5
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Lion'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 09.02.2013, 01:49   #4
Çevrimdışı
Emilio Santos
. . . . . Erlik'in Katili . . . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Schalke kim yahu, bu transferler olmasaydı dahi yenecek güçteydi Gasray. Elenirsek hayal kırıklığı olur benim için.

Drogba'nın ismi büyük ama ben katkısının üst düzeyde olacağını düşünmüyorum. Umarım yanılırım.
__________________
kahrolsun bağzı şeyler!
  Alıntı ile Cevapla
Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 09.02.2013, 02:11   #5
Çevrimdışı
Karagöz
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Şu karşılamaları bir türlü kabullenemiyorum. Aklım havsalam almıyor belki ondandır. Kim gelirse gelsin. Bu kadar büyük bir şaşaayla başka bir ülkede karşılanıyor mudur merak ediyorum...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Karagöz'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 09.02.2013, 02:17   #6
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Futbolcuya iyi gaz oluyor, basında sansasyon yaratılıyor.. Bu şekide gündemde kalınıyor.. Daha da şöhretleştiriliyor..

Forma satışları patlar..

Bence bu karşılama törenleri kulüpler tarafından çaktırmadan organize ediliyor..

__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 09.02.2013, 07:36   #7
Çevrimdışı
Kartal
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 'Harika Şehir, Harika Kulüp, Harika Hoca'

Galatasayar kendine yakışanı yapmış!! Yöneticelerde iyi pozlar vermişti seyrettiğim görüntülerde

Bu yazı burada kalsın,giderken yanında hangisi olacak acaba?

Ekonomi falan boşverin,dünya yıldızları bizi ütüledi,(Beşiktaş,Q7) düzeltti,inşallah sizleri daha iyi ütüler,bizimkisi buharlı ütü değildi,sizinkisi buharlı ütüler

NOT: Şu havaalanı karşımalarına bir son verilse,insanların işi gücü var,karşılayacağın futbolcuyu,tesisler veya,kulüp binalarında karşıla, insanlarıda mağdur etme!! Her spor kulübü için geçerlidir.Nokta.
(Bulunduğum ortamda çok mağdur insanlar vardı)Konuştukları kelimeler,cümleler orada kalsın!! Arif olanlarlar anlar,biraz empati yapmasını öğrenelelim,mağdurlardan biridi bendim.

SORU
Ne zaman adam oluruz?
Benim cevabım !! Hiçbir zaman.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
drogba, harika, hoca, kulüp, Şehir, şehir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.