04.07.2009, 15:36 | #1 |
Çevrimdışı
|
Kalbura Bastı Tarifi
|
04.07.2009, 15:37 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
bunuda çok pis yerim ben
yemin olsun yerim |
04.07.2009, 15:40 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Bende, bende
Şekerpare ve kalbura bastı en sevdiğim tatlıların başında gelir. Zaten tat olarakda benzerler. |
04.07.2009, 15:44 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Yav bunu nasıl bilmem ben mutlaka yemem lazım
|
04.07.2009, 15:51 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
|
04.07.2009, 15:56 | #6 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Hangi yörede yapılıyo bu ?
|
04.07.2009, 15:59 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
|
04.07.2009, 16:00 | #8 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Evet iç anadolu bölgesinde kalbura bastı diye bişey görmedim
|
04.07.2009, 16:08 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Bunun cevizi eksik..
Bir yerlerimiz şişecek iyimi...
__________________
|
04.07.2009, 16:19 | #10 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Kalbura Bastı Tarifi
Alıntı:
Yanlız hurma derler adına Üzerideki şekli veren elek benzeri şeyede (Burda Kalbur denmiş) gözer derler. hatta o alet başka işe yaramaz, ona hurma gözeri derler. Cevizde gözere (kalbura)bastıranın parmaklarının oluşturduğu boşluğa konur |
|
YOLCU'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ceviz, kabartma tozu, kalbura, madensuyu, margarain, sıvıyağ, şerbet |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |