16.05.2012, 14:39 | #1 |
Çevrimiçi
|
Yalancı Baklava
Malzemeler
|
16.05.2012, 16:58 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Yalancı Baklava
Acaba neden yalancı baklava diyorlar buna? Görüntüsü güzel görünüyor.
Evde yapılan baklavaları hep sevmişimdir. Teşekkürler Canan. |
16.05.2012, 17:07 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Yalancı Baklava
Oklavayla merdaneyle açma işini bir türlü başaramıyorum
Baklavanın yalancısı gerçeği farketmiyor her türlü kabûlümdür Teşekkürler Canancığım |
16.05.2012, 17:12 | #5 | |
Çevrimiçi
|
Cevap: Yalancı Baklava
Alıntı:
Gerçek baklavanın yufkasını, tek tek incecik açarlar. Yalancısını ise, grup grup açarlar , ve çok kolay oluyor Rukia |
|
17.05.2012, 00:39 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Yalancı Baklava
Gerçek baklavanın hamurlarını tek tek açıp biraz kuruttuktan sonra isteğe göre oklavaya sarıp büzerek ya da diğer hamurlarla bir ederek tepsiye yerleştirirler. Anneannem büzmeli baklava yapar, bülbül yuvası gibi olur. Annemle ben de yalancı baklavaya müracaat ederiz. Teşekkürler Canancığım.
__________________
"Dostlar bizi hatırlasın..."
|
17.05.2012, 01:15 | #10 | |
Çevrimiçi
|
Cevap: Yalancı Baklava
Alıntı:
Cemkan, gerçek baklava maharet ister , yalancısının da ondan bir farkı yok. tutmirleid idare et artık |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
antep fıstığı, baklava, ceviz, erimiş, fırın, hamuru, kımı, limon, oklava, tepsisi, yufka, şasta, şerbet |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |