15.02.2013, 01:11 | #1 |
Çevrimdışı
|
Hamsi Tatlısı
Jöle Malzemesi
|
15.02.2013, 01:16 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Hamsi Tatlısı
Hamsi, muz, portakal, ahududu, elma ve şeftali birarada
Okurken bile midem isyan etti İlginç tarif için teşekkürler Gulbade. |
15.02.2013, 01:34 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Hamsi Tatlısı
Bugün hamsiden gidiyoruz Gülbade; sen tatlısı ben böreği
Balığı çok seven biri değilim tatlısını ve böreğini hele hiç düşünemiyorum Teşekkürler yine de... Gülbadeciğim, özelden de profilinden de mesajlarımı okumamış olacaksın ki, konularına kaynak belirtmiyorsun. Sitemizin düzeni için gerekli bu. |
15.02.2013, 01:37 | #6 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Hamsi Tatlısı
Balığı severim diğer etlerden, et pek tüketmem ama balığa mı acıyım yoksa mideye mi acıyım ilginç bir tarif teşekkür ederim
|
15.02.2013, 23:43 | #8 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Hamsi Tatlısı
Sanki Dünya'da hamsiden başka balık yok.Her naneye katıyorlar.
Midem kalktı.
__________________
"Tanrım, artık bir ateist olduğum için beni bağışla , ama Nietzsche'yi okudun mu?" John Fante |
C.Cienfuegos'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adet, bardağı, hamsi, tatlısı, Şeker |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |