Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 07.12.15, 02:43   #41
Uzman Üye

C.Doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Sep 2012
Konular: 95
Mesajlar: 1,311
Ettiği Teşekkür: 29662
Aldığı Teşekkür: 5946
Rep Derecesi : C.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura aboutC.Doğan has a spectacular aura about
Ruh Halim: Cok Yorgun
Standart Cevap: Balık Yemenin Püf Noktaları

Yaz -kış, 7/24, sıcak-soğuk her türlü balığı yerim. Paylaşımda ki yazıların bir bölümüne de katılmıyorum, Real gibi.

Roka yenmezmiş, limon sıkılırmış. Roka yerim. Soğanda. Genelde limon sıkmam. Yazan diyetisyenin yazının kendisinin yazdığına da inanmıyorum. Balıkları önüne koysak tanıyabileceğine de.

Balığın faydasını biliyorum. Çok tüketmemiz gerektiğine de inanıyorum. Balık yerken önce damak tadıma bakıyorum.

Çipura, levrek,somon vb. kültür balıklarını yiyemiyorum. Çünkü tatları hoşuma gitmiyor.

Ama ithal uskumru denilen balıkları deneyin. Yağ oranları yüksek, lezzetli balıklar. Donmuş olduklarına bakmayın. Mangalda, teflon tavada gayet güzel oluyor. Ucuz da.

Lüfer, çinakop. istavrit, hamsi, uskumru, izmarit, kupes, tekir, barbunya, tekir, minakop, sardalya, hepsini tüketin.

Izgarası, tavası, buğulaması, fırını hepsi farklı hizmet ister.

Ama önce balığı tanıyın. Sonra güvenilir bir balıkçı tanıyın. Bazen balığı tanısanız da, balıkçınız bir gün önceki balığı günlük diye verir de.

Tabii araya bir de mantar girdi. Kete, trüf vb. balığın içinde olmaz. Onu ayırın.

Paylaşımı için Çengelli İğne'ye teşekkürler. Katkıları için diğer arkadaşlara da.
__________________
C.Doğan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
balık, noktaları, yemenin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



WEZ Format +3. Şuan Saat: 22:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2017 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.