Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 24.02.2016, 23:33   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Para Biriktirme Sanatı

Para Biriktirme Sanatı




Harcamalarınızda geri dönüşü olmayan bir çarkın içindesiniz. Sürekli para harcıyor, ancak bir türlü biriktiremiyorsunuz. Önerilerimize kulak verirseniz, gözden kaçan püf noktaların size nasıl geri dönüş sağlayacağına şaşıracaksınız. Şimdi paranızı geri alma zamanı!





Dolabınızda modası geçen ya da kullanmadığınız bir çok elbise, aksesuvar, ayakkabı gibi eşyalarınız olduğuna eminiz. Hatta, spor yapmak için aldığınız ancak artık kullanmadığınız gereçler, biriktirdiğiniz fakat yıllardır yüzüne bile bakmadığınız koleksiyonlarınız, köşede duran ama artık hiç ilginizi çekmeyen müzik aletiniz... Evinizdeki bu gereksiz kalabalıktan kurtulma vakti gelmedi mi? Online satış ve açık arttırma siteleri tam size göre. Hem odanızda yer açıp yeni kullanım alanları yaratın, hem de kullanmadığınız eşyaları paraya dönüştürün.





Aylar, belki de yıllar önce abone olduğunuz dergi ve gazeteler periyodik olarak evinize gelmeye devam ediyor. Okumuyorsunuz, ancak o kadar alışmışsınız ki evinizde biriken bu fazlalık sizi hiç rahatsız etmiyor. Hem cebinize hem de evinize zarar bu durumdan sıyrılmazsanız, yakında eviniz bir çöp eve dönüşecek ve çöpe attığınız paranın hesabını bile tutamayacaksınız. Öncelikle online aboneliğe bağlanarak ya da Call Center'ı arayarak okumadığınız dergi ve gazete üyeliklerinizi iptal edin. Sonrasında da biriken bu dergi yığınını 2. el online satışlarında ya da 2. el dergi satan dükkanlarda değerlendirip paraya dönüştürün.






Biriken Dvd'lerinizi, hem zamandan hem de harcamadan tasarruf etmek amaçlı değerlendirebilirsiniz. Komşularınız ve arkadaşlarınızla irtibata geçerek bir Dvd kütüphanesi oluşturmak istediğinizi söyleyin. Bu sisteme dahil olmak isteyeceklerinden eminim.





Haftalık ve tek seferlik yapacağınız mutfak alışverişine mutlaka aile üyeleriyle hemfikir bir liste oluşturarak çıkın. Listenin içeriğini ise, sadece ihtiyacınız olan öğelerden oluşturmalı ve liste dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca planlı olarak çıktığınız alışverişte satış elamanı da sizi etkileyemeyecektir.




Tatile çıkma kararı alışverişi de beraberinde getirir. Ancak bilirsiniz ki, tatil sezonu yapacağınız alışveriş bütçenize vereceğiniz en büyük zarardır. Her yıl yaptığınız tatil planı için, bir önceki sezon sonu alışveriş yaparsanız, %70'e kadar varan daha az ödeme fırsatını yakalamış olursunuz. Bu avantajı ise sadece tatil alışverişinizde değil, tüm sezon alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca erken rezervasyon imkanlarından da yararlanarak bütçenize büyük bir katkıda bulunabilirsiniz.

__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.2016, 23:39   #2
Çevrimdışı
StorMAnqeL
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Para Biriktirme Sanatı

Ellerine sağlık ..Canan..
__________________

Ve kadın gitti!
Seve seve gitti, acıya acıya gitti.
Söküp attı kangren olan ilişkiyi kalbinden ama,
bir daha kimseyi 'O adam' kadar sevemedi.....

İnan Durak Taş
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz StorMAnqeL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
biriktirme, para, sanatı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.