Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 10.10.2016, 01:23   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart PKK, 7 Beton Mikserini Kaçırdı

PKK, 7 beton mikserini kaçırdı, güvenlik birimleri olası saldırıya karşı uyarıldı


Tunceli- Erzincan karayoluunu kesen bir grup PKK'lı, Pülümür ilçesinde bir inşaata beton taşıyan özel bir firmaya ait 7 beton mikseri ve 1 beton mikseri pompasını gasp etti. Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesinden sonra söz konusu araçlarla bombalı saldırı ihtimaline karşı güvenlik önlemleri artırıldı.


Güvenlik birimlerinin verdiği bilgiye göre, öğlen saatlerinde Tunceli-Erzincan karayolunu il merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Zağge bölgesi Bilgili mevkiinde yol kesen kalabalık PKK’lı bir grup, yoldan geçen bir çok aracı durdurarak örgüt propagandası yaptı. PKK’lıların yol kestiği sırada Pülümür ilçesinde bir inşaata beton taşıyan özel bir şirkete ait 7 Beton mikseri ile birlikte bir beton mikseri pompası teröristlerce yol kenarına çekildi. PKK’lılar, daha sonra araçlardan indirip kontak anahlarlarını aldıktan sonra iş makinelerini kullanan sürücüleri diğer araçlara bindirerek bölgeden uzaklaştırdı. Araçları gasp edilen sürücüler Tunceli il merkezine gelerek durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Beton mikseri şoförlerinin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, karayolu geçici olarak trafiğe kapatıldı.

BETON MİKSERİ İLE BOMBALI SALDIRI İHTİMALİNE KARŞI VUR EMRİ VERİLDİ

Gasp edilen beton mikserleri ile bombalı saldırı yapılması ihtimaline karşı asker ve polis uyarılırken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Tunceli-Erzincan karayolu üzerinde bulunan bütün güvenlik birimleri alarm durumuna geçirilerek, beton mikserlerinin güvenlik birimlerinin bulunduğu bölgelere ve binalara yaklaşmaya çalışması durumunda durdurulması için emir verildi. Güvenlik birimlerinin insansız hava araçları ile bölgeyi sürekli kontrol altında tuttuğu belirtildi.

Bu arada öğlenden sonra PKK’lıların yol kestiği sırada geçici olarak kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu akşam saatlerinde tekrar trafiğe açıldı.


Kaynak

__________________

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
beton, kaçırdı, mikserini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.