Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 20.02.2017, 19:05   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Masada Tartışan Çift Birbirini Delik Deşik Etti


Masada Tartışan Çift Birbirini Delik Deşik Etti

Kayseri'de 5 yıllık evli Şerife Burcu Bıyık ile Sadık Bıyık çifti, 2 gün önce akşam yemeğinde çıkan tartışmada birbirlerini bıçakladı. Yaralılardan Sadık Bıyık, tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınarak adliyeye sevkedildi. Şerife Burcu Bıyık'ın tedavisi ise hastanede sürüyor.


Olay, 2 gün önce saat 19.00 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi’ne bağlı Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fatih Apartmanı’nda meydana geldi. 24 yaşındaki Şerife Burcu ile eşi 32 yaşındaki Sadık Bıyık, iddiaya göre yemek masasında tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yemek masası üzerindeki bıçakları alan çift birbirine saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine 7 bıçak darbesi alan Şerife Burcu, yemek masasında yığılıp kaldı, eşi ise yaralı halde evi terk edip kaçtı.

Sesler üzerine eve gelen komşuları, genç kadını kanlar içinde buldu. Şerife Burcu sağ koluna saplı bıçakla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Bıçaklanan eşi Sadık ise, evlerinin yakınında bulunan erkek kuaförüne kaçtı. Bıçakla yaralanan Sadık da sığındığı kuaföre çağrılan 112 ambulansı ile kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası taburcu olan Sadık Bıyık, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bıyık emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Olayda ağır yaralanan Şerife Burcu Bıyık’ın genel cerrahi yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor

Kaynak
__________________

  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
birbirini, Çift, delik, deşik, etti, masada, tartışan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 17:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.