Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 29.09.2017, 00:11   #1
Çevrimdışı
NaNaNe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bilim Adamı Ölüm Anında Bedeni Terk Eden Ruhun Fotoğrafını Çekiyor.




Ruhun bedeni terk ettiği astral bedenden ayrılmanın zamanlaması, ölüm anında bir insanı biyoelektrografik kamera ile fotoğraflayan Rus bilim adamı Konstantin Korotkov tarafından yakalandı.
Kirlian fotoğrafçılığının ileri tekniği olan gaz deşarj görüntüleme yöntemi kullanılarak alınan resim bedeni kademeli olarak terk eden insanın yaşam gücünü mavi ile gösteriyor.

Korotkov’a göre, göbek ve baş yaşam gücünü ilk kaybeden bölgeler ve kasık ile kalp ruhun sonsuzluğun görüntü oyunlarında sörf yapmasından önce bulunduğu son bölgelerdir.

Diğer vakalarda Korotkov, şiddetli ve beklenmedik bir ölümden ıstırap çeken insanların “ruhunun” genellikle güç ortamında karışıklık hali tezahür ettiğini ve ölümü izleyen günlerde bedene geri döndüğünü not etti. Bunun nedeni kullanılmamış enerjinin fazlalığı olabilir.

St. Petersburg, Fiziksel Kültür Araştırma Enstitüsü yöneticisi olan Korotkov tarafından geliştirilen teknik, Rusya Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi teknoloji olarak uygun bulundu ve kanser gibi hastalıklar için tedavi edilen hastaların stres ve gelişimlerini izlemek için dünyada 300 den fazla doktor tarafından kullanılmaktadır.

Korotkov enerji görüntüleme tekniğinin her türde biyofiziksel dengesizlikleri izlemek ve teşhis etmek için gerçek zamanlı olarak kullanılabileceğini ve aynı zamanda insanın psişik güçleri olup olmadığını ya da sahtekar olup olmadığını göstermek için de kullanılabileceğini söylüyor.

Gerçek zamanı ve uyarılmış radyasyonu ölçen bu teknik Semyon Kirlian aurayı ölçmek için geliştirilen teknolojinin daha ileri bir versiyonudur.
Korotkov’un gözlemleri “insan varlığının parmaklarının ucu etrafındaki uyarılmış elektro – fotonik ışığın insanın hem fiziksel hem de psikolojik olarak eşfazlı ve kapsamlı durumunu içerdiğini” onaylıyor.

Korotkov ile röportajı gösteren bu videoda, Korotkova yiyeceklerin, suyun ve hatta kozmetiklerin biyoenerji alanındaki etkilerinden söz ediyor. Ve suyu ve organik yiyecekleri vurguluyor, teknolojiyle bozulan toplumlarda yiyeceklerin insanların aurasındaki negatif etkilerini anlatıyor.

Rupert Sheldrake’in izlenme hissi deneyi ile ilgili; Başka biri dikkatini bir insana yönlendirdiği zaman – o insanın arkasında olsa bile ve bilinçli olarak arkasındakini algılamasa bile – dikkatin yönlendirildiği insanın biyoenerji alanı değişir. Ayrıca turist yoğunluğu olduğu zaman o yerin enerji alanı değişir.

Aynı zamanda bir çok araştırmanın onayladığı gibi, cep telefonlarının kansere neden olan negatif radyasyonu ile ilgili uyarıda bulunuyor.

Alıntı
__________________

  Alıntı ile Cevapla
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 29.09.2017, 14:35   #2
Çevrimdışı
murtazaaa
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bilim Adamı Ölüm Anında Bedeni Terk Eden Ruhun Fotoğrafını Çekiyor.

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aristo Mesajı göster
Ölecek bir bedeni ısıya uyarlı bir düzeneğe sokarsan, bedenin sıcakken yani hala yaşıyorken ve ölüme giderken yani soğuyprken verdiği ısıyı resimleyebilirsin... Burda ilginç hiç bir şey yok.

Bu resim ölüm anında bedeni terk eden ruhun resmi değildir.

Ruh nerde o zaman?

Ruh yok!

Bu ölmekte olan ve soğuyan bir bedenin resmidir.

Bu resmin uzaktan yakından ruh ile ilgisi yok.

Sonuna kadar haklısın @Aristo,
yukarıda anlatılan resim ve olay,
RUH İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR.
ÇÜNKÜ OLMAYAN BİR ŞEYİN (Ruhun) FİLMİNİ VEYA RÖNTGENİNİ ÇEKMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR.
Yukarıda gözlenen olay, (olsa olsa) ısısını kaybetmekte olan bir cesedin soğuması ve vücuttta (canlılığını kaybettiği için) kimyasal değişime (çürümeye) uğrayan vücut salgıları, gazları ve hücrelerinin resmi olabilir.
BU RUH ÇIKMASININ FALAN RESMİ DEĞİLDİR, OLAMAZ DA!
Yazının kaynağını araştırılınca da, bilimsellikten uzak bir kaç blog ve site karşımıza çıkmaktadır.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
murtazaaa'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
adamı, anında, bedeni, bilim, çekiyor, eden, fotoğrafını, ölüm, ruhun, terk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.