Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 03.05.2020, 22:44   #1
Çevrimdışı
Gülümsün
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Korona Virüsü Bilen Ünlü İsim Yeni Bir Salgın İçin Tarih Verdi

Korona Virüsü Bilen Ünlü İsim Yeni Bir Salgın İçin Tarih Verdi








Koronavirüsü bilen astrologdan bomba açıklama.


Koronavirüs kaosunu önceden bilen Ünlü astrolog Dinçer Güner, içinde bulunduğumuz karantina durumunu ve koronavirüsü sonrasını Cansu Canan Özgen'e değerlendi.

Dinçer Güner: Koronavirüs ne zaman bitecek?


Teknik kısmı geçersek eğer benim öngörüm 21 Haziran'da gerçekleşecek olan yengeç burcundaki tutulma ile beraber artı eksi 15 gün, normalleşme anlamında adımlar atılacağını düşünüyorum. Korona ailesinin bir sürü virüsü var. Covid-9 bu ailenin en haşarı çocuğu. Covid-19 gökyüzünde oğlak burcunda bir güneş tutulması zamanında ortaya çıktı. Otomatik olarak bu virüsü bu tutulma ile eşleştiriyorum. Bu tutulma döngüsünün 2 Haziran'da biteceğini biliyorum. Orada başlayan döngü 6 ay sora bir sonraki tutulmada biter.

Dünyanın normalleşmeye başlaması ekonomilerin canlanması seyahatlerin başlaması anlamında Haziran'ı bekliyorum ben. Yeni döngüler var mı? Hayat döngüler üstüne kurulu. Yeni bir virüs var mı? Bir daha ne zaman bu aileye ait bir şey ne zaman çıkar? 2020 ile 2030 yılları arasındaki tutulmalara bakıyorum. 2029 senesinde 26 Haziran'da yine bir virüs ortaya çıkabilir. Ben bu virüsün arkasında Bill Gates'in olduğunu düşünüyorum. Teori değil gerçek. Bunun astrolojik tespitini de yaptım. Koronavirüsün babası bu adam ama ispatlayamam. Astrolojik olarak ispatlayabiilirim.

Bir kere astroloji döngülerle çalışır. Büyük döngüler 30 sene 40 sene 100 sene 500 sene… Bu döngüleri incelerken bir veri elde ederiz, istatistiki… Ve her defasında aynı gezegenler veya aynı döngüde gökyüzünde ne olduğuna bakıyoruz ki biz ileride neler olabileceğini öngörelim. Yakın zamanda Mart ayında Satürn denen gezen Kova burcuna geçti. Satürn düzen getirmek disipline etmek, eli sopalı bir öğretmendir. karmanın lordudur. Koşulları ve şartları zorlar, konforu elimizden alır. Yeni bir düzen getirmektir. Satürn bu Mart ayında kova burcuna giriş yaptı ve iki buçuk sene bu burçta kalacak. Kovada. Satürn 29-30 senede bir aynı burca girer. Temel olarak Kova dijital, teknolojik, Hümanizm, İnsanlık ve özgürlük demektir. Biz 1990 ve 1991'de ne kullanmaya başladık? WWW kullanmaya başladık. Web girdi hayatımıza. Dünya üzerinde ilk defa bir çizgi film izledik. Jetgiller. Biz jetgillerle neye hazırlandık 1960'larda? Evde robot var, görüntülü görüşüyoruz. Biz Jetgillerden farklı bir hayat yaşamıyoruz. 90'da da 60'da da Satürn Kova'daydı.

Jetgillerin para kaynağı kimdir biliyor musun? Bill Gates ile bağlantılı. WWW ile çılgın bir teknolojik ilerleme yaşandı. Bill Gates sonra hisselerini bıraktı ve insanlığa iyilik çalışacağım dedi. Virüslerden bahsetti. Şimdide başka türlü bir dijital çağa geçiyoruz. Başka bir şeye evriliyoruz. Kurgu bilim diye baktıklarımız gerçek olmaya başlıyor ve bunun babası da Bill Gates yine. Dijital ekonomiye geçiyoruz. Büyük bir ekonomik değişime gideceğiz. 2020 Aralık ve takip eden iki yıl… Kağıt para dönemi bitiyor. Bütün dünya ülkelerinin başkanları bunu biliyor ve hepsi ortak sözleşmişcesine yeni bir döneme giriyoruz diyor. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyorlar. Üç ülke Çin, Rusya ve Türkiye güçlenecek ülkeler. Covid belası bitince dünya yenir bir düzene geçiyor. Türkiye bulunduğu konum nedeniyle güçlenmeye başlıyor. Bu sene Aralık'tan sonra diğer ülkelerin saramadığı hızda bir hızla yaralarını saracak. Dijital ayaklı bir çok meslek çıkacak. Karaciğer yağlanmamızı söyleyen yelekler çıkacak mesela. Bunlar ütopik gelebilir. Aklımızın hayal edemediği neler düşünüyorlar acaba düşünün bir de.



Kaynak




__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 03.05.2020, 22:51   #2
Çevrimdışı
Bursalı68
Yönetici

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Korona Virüsü Bilen Ünlü İsim Yeni Bir Salgın İçin Tarih Verdi

Merhaba,

Tüh şansızlığa bak...Tam kurtulduk derken adam çıkıyor diyor ki " Türkiye güçlü çıkacak " diyor...Covid19 dan daha dirayetli çıktı...

Sağlıcakla kalınız...
__________________
Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların bir şey yapmaması kafidir...
Edmund BURKE
  Alıntı ile Cevapla
Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bilen, için, isim, korona, salgın, tarih, Ünlü, verdi, virüsü, yeni, İçin, İsim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.