Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler

Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.05.2011, 12:06   #1
Çevrimiçi
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması


Evliliklerini göz önünde yaşayan ünlü çiftlerin boşanma şahitleri de tüm Türkiye oluyor. Evlenirken 'iyi ve kötü günde' birlikte olma sözü veren yıldızlar ayrılırken neler diyor?







Gülben Ergen- Mustafa Erdoğan:
2004 yılında Kemer Country’de evlenen Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan’ın boşanacakları dedikoduları bir çok kez gündeme geldi. Atlas(4) ve ikizleri Ares ile Güney(2) adlı üç çocukları olan çift, her seferinde bu iddialarını yalanladı. Son olarak Erdoğan’ın, Anadolu Ateşi grubundan Fatma Gök adlı dansçıyla iki yıldır ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden bir bebek sahibi olduğu iddia edildi. Öte yandan, Erdoğan’ın son bir yıldır eve yalnızca çocuklarını görmeye geldiği söylenmişti. En sonunda Gülben Ergen, avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla üç gün önce Sarıyer Aile Mahkemesi’de boşanma dilekçesi verdi.

Bülent Ersoy- Armağan Uzun:
Ersoy, Star TV’de juri üyeliği yaptığı Popstar Alaturka’nın yarışmacılarından Armağan Uzun’a âşık olarak, 07.07.2007’de Çeşme’de evlendi. Evlilikleri henüz 20 günü doldurmuştu ki, Armağan’ın İzmir’de bir genç kızla kaçamağı ikilinin arasını açtı. Beş ay ayrı yaşadıktan sonra çift, 2008’de resmen boşandı. Ama ikilinin arasındaki tartışmalar, geçtiğimiz yıla kadar sürdü. Uzun, Ersoy’un kendisini evlenmeye mecbur bıraktığını ve boşanırken hiç para almadığını iddia etti. Ersoy ise Uzun’u aciz ve donanımsız olmakla suçlamış “Kendisi hâlâ koyduğum yerde otluyor. Neymiş ben ona albüm sözü vermişim. Demek ki sen bu evliliği bunun için kabul ettin, kendini sattın. Kendisini tanıdığımda Torbalı’da 100-150 liraya düğünlerde klavye çalıyordu. Neymiş benden boşanırken bir şey istememiş. Almak istedi ama ben vermedim. Onun bir de konuşma yasağı var ve bunu ihlal ediyor. Dikkat etsin de kendisine yüklü miktarda bir tazminat davası açmayayım. Adamın ayağından donunu bile alırım yoksa. Ayrıca ben onun Seda Sayan’ın programında yılan gibi kıvırdığı dansını daha önce görseydim onu zaten kendime koca etmezdim” dedi.

Sibel Can-Sulhi Aksüt:

Sibel Can 2000 yılında evlendiği, oğlu Emir’in babası Sulhi Aksüt’le yılan hikayesine dönen bir ayrılık yaşadı. Can’ın 10 yıllık eşi Aksüt’ü kasasını boşaltmakla suçlayarak açtığı boşanma davası yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Çift, 14 Eylül 2010’da resmen boşandı. Kanlı bıçaklı olan Sibel Can ve Sulhi Aksüt, beş ay aradan sonra barıştı.İlişkinin akıbeti henüz sır.

Tuğçe Kazaz- Yorgo Seitaridis:

Top model, uğruna din değiştirdiği oyuncu Yorgo Seitaridis’le ‘Ege’de Sirenler’ adlı filmin setinde tanıştı. Aşk yaşamaya başlayan Kazaz ve oyuncu Yorgo Seitaridis, 2005’te yılında Atina`da modelin hiçbir akrabasının katılmadığı kilise düğünüyle evlendi. Altı ay ailesinin görüşmeyi reddettiği Kazaz, eşi hakkında “Dinim de Yorgos, ülkem de, kalbim de, evim de, ailem de” derken, Seitaridis ise “Eğer bir kadın olsaydım, aynı Tuğçe gibi olmak isterdim. Sanki kendime âşıkmış gibiyim onunlayken” sözleriyle aşklarını anlatıyordu. Ancak ikili üç yılın sonunda yollarını ayırdı. Kazaz’ın eşinden boşanabilmek 150 bin euro (340 bin TL) ve Atina’da kullandığı otomobili verdiği söylendi.

Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu:

Oyuncu, 1997’de kızı Zehra’ya üç aylık hamileyken Paris’te Kaya Çilingiroğlu’yla evlendi. Sekiz yıllık evlilikte, ipler 2005’te Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’la görüntülenmesiyle koptu. Kızları Zehra için ‘mutlu aile’ portresi çizen çift kimi zaman gerginlikler de yaşadı: Çilingiroğlu, 2009’da boşanma kararını kendisinin aldığını iddia eden Hülya Avşar’a “Bazı şeyleri yanlış hatırlıyor. O beni hep ihmal etti”dedi.



Alara Koçibey-Cem Uzan:

1996’nın yaz aylarında bir arkadaşları aracılığıyla tanışan Rumeli Holding’in veliahtı Cem Uzan ve Alara Koçibey 5 Kasım 1997’de Amerika’da sade bir nikahla evlendi. Çiftin, Renç Emre (14) ve Yasemin Paris (8) adını verdikleri iki çocuğu dünyaya geldi. Çift pek çok badire atlattı; TMSF tarafından ailenin tüm mal varlığına el konulduğunda da, Cem Uzan Genç Parti’yi kurup seçim gezisine çıktığında da, Alara Koçibey, eşinin yanında yer aldı. Ancak hakkında uluslararası ‘kırmızı bülten’ çıkarılan Uzan’ın, geçtiğimiz ekim ayında Paris’e taşınması evliliklerin sonunu getirdi. Ayrılığa Koçibey’in Yunan bir futbolcuyla ilişkisinin neden olduğu iddia edilirken, Uzan da boş durmadı. Geçtiğimiz yıl haziran ayında Bettina Machler’le görüntülenen Uzan, ekim ayından itibaren Derin Mermerci’yle aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz nisan ayında çift, 13 yıllık evliliklerini bitirdi.

İclal Aydın-Tuna Kiremitçi:

2005 yılında tanışan İclal Aydın ile Tuna Kiremitçi, ünlü çiftler tarihçesine ‘Gamzeli âşıklar’ olarak geçti. Tanıştıkları sırada Aydın, yönetmen eşi Kemal Başbuğ’dan yeni boşanmış, Tuna Kiremitçi ise dönemde hamile olan eşi Yasemin Kiremitçi’den henüz yeni ayrılmıştı. İki yazar dört aylık bir flört döneminden sonra, 8 Kasım 2006’da Kuruçeşme’deki Les Ottomans’da yapılan düğünle evlendi, ancak sadece beş ay evli kaldılar. Ayrılığa neden, Kiremitçi’nin eski eşi Yasemin ve bir yaşındaki oğlu Can’la çok sık görüşmeye başlaması olarak gösterildi. Kiremitçi, daha sonra Demet Sağıroğlu’yla bilikte oldu, Aydın ise Süleyman Toplusoy’la nişanlandı. Her iki çift de ayrıldı.

Nurgül Yeşilçay- Cem Özer:

Cem Özer ile Nurgül Yeşilçay, altı yıllık evliliklerine 25 Aralık 2010’da nokta koydu. Birlikte rol aldıkları ‘Melekler Adası’ dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ikilinin, Osman Nejat (5) adlı bir çocukları var. Genel olarak uyumlu bir tablo çizen çiftin evliliklerinin, Özer’in maddi yükümlülüklerini yerine getiremediği için bittiği iddia edildi. Özer’in Yeşilçay’ın boşandıktan iki ay sonra birlikte olmaya başladığı Mithat Can Özer’le ilişkisi hakkında “Nurgül’ü gülerken görmek hoşuma gitti. O böyle bir karar verdiyse bana ancak halt yemek düşer. Onun kimsenin yorumuna ihtiyacı yok.” demesi herkesi şaşırttı.

Tamer Karadağlı-Arzu Balkan:

2002 yılında evlenip, beş yıl sonra da boşanan Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan’ın evlilikleri üç darbe aldı. Arzu Balkan’la evlenmeden iki gün önce spiker Didem Tolunay ile kaçamak yaşayan Karadağlı’nın sonra da otel odasında iki kadınla birlikte olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı. Arzu Balkan her iki olayda da Karadağlı’yı affederek, ilişkilerini bozmamıştı. Ancak Karadağlı’nın Deniz Uğur ile görüntülenmesi, çiftin evliliğini üçüncü kez sarstı. 2007’de boşandıktan sonra yeniden barışan ikili hâlâ birlikte.

Defne Samyeli-Eren Talu:

1995’te dünyaevine giren Samyeli ile Talu, ‘kusursuz çift’ olarak görünüyordu. İki kızları olan ikili, 14 yıllık evliliklerini oldukça olaylı bir biçimde sonlandırarak geçtiğimiz yıl haziran ayında ayrıldı, sonrasında medya aracılığyla birbirlerine saldırdı. Talu verdiği bir röportajda Samyeli’yi ihanetle suçlamıştı: “Defne ile iki şişe votka içip seviştik, her şeyi itiraf etti.El Cezire TV’den Richard Gizbert adlı adama âşıkmış.” Ünlü spiker ise karşı atağa geçerek, Talu’ya şeref ve iffetinin ayaklar altına alındığını gerekçesiyle 510 bin liralık dava açtı. Eren Talu’dan HPV virüsü kaparak rahim ağzı kanseri geçirdiğin söyleyen Samyeli, eski eşinin kaçamak ilişki yaşadığı kadınların isimlerinden oluşan bir listeyi mahkemede sundu.







__________________
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 12:13   #2
Çevrimdışı
Destina
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

evlenmek boşanmak ne kadar basit bir olay oldu artık..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Destina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 12:38   #3
Çevrimdışı
Öykü
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Evlenmek kadar boşanmak da doğal. Ne yazıkki ayrılırken böyle tatsız durumlar olması kabul edilemez. Kişilerin sevgisi ve saygısı bitmiş. Geçen zamanlarına yazık olmuş.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Öykü'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 12:45   #4
Çevrimdışı
cavidann
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Bilgilerin iicn tesekkurler...



__________________
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz cavidann'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 13:10   #5
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi
WoodStock

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Bizler ünlü oldukları için evliliklerinin kısa sürdüğünü düşünüyoruz ama boşanma nedenleri farklı değil. Onlar için evlenmek ve boşanmak kolay olabilir. Haklarını aramak için kendilerine güvenleri var, maddi zorlukları yok. Anlaşamadıktan sonra yolların ayrılması tereyağdan kıl çekmek gibi onlar için.

Maddi sıkıntı yaşayan diğer kadınlar için durum böyle değil ne yazık ki. Çocuklarının geleceği için, istemedikleri evlilikleri yürütmek zorundalar.
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 16:03   #6
Çevrimdışı
tufan2006
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Geçen yıl boşananların oranı, evlenenlere oranla fazla devlet istatistiği böyle.

evlenmek güzel boşanmakda güzel de olan çoçuklara oluyor. ya üvey baba yada üvey anne ile yaşamak zorunda kalıyorlar. belki şuan 15 yaşın üzerindeki nesil yine iyi gelecekte bizi çok sorunlu bir nesil bekliyor.
__________________
Şeytanın çalışma odası, cahillerin boş kafasıdır.

Eflatun
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz tufan2006'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 16:07   #7
Çevrimdışı
tufan2006
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi destina Mesajı göster
evlenmek boşanmak ne kadar basit bir olay oldu artık..

maalesef akşam evlenip sabah boşananlar var, hatta bazıları gerdeğe giremeden ayrılıyor hani sevgi vardı hani aşk vardı.
__________________
Şeytanın çalışma odası, cahillerin boş kafasıdır.

Eflatun
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz tufan2006'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 18.05.2011, 22:39   #8
Çevrimdışı
Pitsy
. . . En Çatlak Kiremit . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Son 10 yılın olay yaratan 10 boşanması

Bu erkekler aldatmasa kimse boşanmaz.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Pitsy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
boşanması, yaratan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 20:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.