Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > İlginç Haberler

İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 03.01.2015, 00:41   #1
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aydın'da Büyük İkramiye Bilmecesi





Yılbaşında büyük ikramiyenin çıktığı iki biletin satıldığı Aydın'da herkes talihlilerin peşinde. Osman Serbest, ikramiyenin patronuna çıktığını, ancak biletleri saklaması için verdiği yeğeninin ortalıkta olmadığını söyledi.

Sabah gazetesinden İhsan Karataş ve Kazım Yörükce'nin haberine göre Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 50 milyon liralık büyük ikramiye 2692160 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Biletlerden ikisi Aydın ve ilçesi Didim'e, diğer ikisi de Niğde ve Ankara'da satıldı. Talih kuşunun iki kez konduğu Aydın'da, büyük ikramiye çıkan kişinin kim olduğu kentin merak konusu oldu.
Kentte birbirine şüpheyle bakan herkes milyonerlerin kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. İddialar ise Şener Şen'in baş rolünde oynadığı ve bir talihlinin biletini kaybetmesini anlatan 1986 yapımı 'Milyarder' isimli filmi aratmıyor. Büyük ikramiyenin sahibiyle ilgili ise çeşitli hikayeler ortaya çıktı.
YEĞEN ORTADA YOK
Aydın'da inşaat işçiliği yapan Osman Serbest, "269 seri numaralı biletten 58, 59, 60, 61, 62 ve 63 seri numaralı biletleri patronum Nasır Alkış için aldım ve kendisine teslim ettim. Bir tane de kendime aldım. Sabah kahvehanede listeyi kontrol edince patronumu arayarak müjdeyi verdim. Patronum ise biletleri saklaması için yeğeni Kadir Güryeli'ye verdiğini söyledi. Defalarca aradık ama ulaşamıyoruz. Telefonunu kapatıp ortadan kaybolmuş" dedi. Seyyar bayi Emine Kaçmaz'ın inşaat işçiliği yapan kardeşi Enver Göktepe, ablasına satışta yardım ettiğini ve ikramiyenin isabet ettiği bileti kendisinin sattığını söyledi.
DEVE GÜREŞİNE GELEN BİRİ...
Göktepe, "269 serisiyle başlayan biletten bine yakın sattım. Büyük ikramiye bu biletlerden birine çıktı. Geçen hafta yapılan deve güreşlerine gelen birine çıktığını tahmin ediyorum. Benim bir beklentim yok. Ancak yardım ederse de hayır demem" dedi. Öte yandan büyük ikramiyenin Sandıklı mahallesinde oturan birine çıktığı söylentisi üzerine muhtar Fazlı Kurşunlu anons yaparak, mahalleye yardım etmesi çağrısında bulundu.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 03.01.2015, 01:07   #2
Çevrimdışı
Cliff Durden
... Cliff 'Em All...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Aydın'da Büyük İkramiye Bilmecesi

övünmek gibi olmasın, memleketim diye demiyorum ama o yeğen çoktaaaaan ver elini İzmir.. Anca izmire kadar gider ege insanı.. dışına çıkmaz..trilyoner bile olsa
__________________
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti:

''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...''

Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim;

Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa

Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
aydında, bilmecesi, büyük, ikramiye, İkramiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.