Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > İlginç Haberler

İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 23.12.2020, 15:45   #1
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mucize Yaratan Değişim! 10 Yıldır Ölü Sanıyorlardı… Tıraş Olunca Buldular

Mucize Yaratan Değişim! 10 Yıldır Ölü Sanıyorlardı… Tıraş Olunca Buldular






Brezilya'da bir kuaför saç ve sakalını tıraş edip temiz kıyafetler verdiği sokaklarda yaşayan João Coelho Guimarães'in değişimini sosyal medyada paylaştı. Yıllar önce öldüğünü düşünen ailesi, fotoğraflar sayesinde adamı buldu.

Brezilya’nın Goiânia şehrinde yaşayan 45 yaşındaki João Coelho Guimarães, 3 yıldır hayatını sokaklarda sürdürüyor. Çöp toplayarak geçimini sağlayan Guimarães, Padoo isimli kuaför dükkanına girdiğinde hayatının değişeceğinin farkında değildi.

Sakalını kesmek için dükkan sahibinden izin isteyen Guimarães, daha iyi bir teklifle karşılaştı. Dükkanın sahibi Alessandro Lobo, Guimarães’in sessiz ve utangaç biri olduğunu söyleyerek, “İçeri girdi ve ona aç olup olmadığını sorduk. Sadece sakalını kesmek istediğini söyledi. Biz de ona farklı şekilde yardım etmek istedik” dedi.


Lobo ve ekibi Guimarães’in saçı ve sakalını keserken, ona temiz kıyafetler de verdi. Evsiz adamın değişimini sosyal medyadan paylaşan Lobo, şaşırtan bir geri dönüş aldı.

Guimarães ve kız kardeşi böyle buluştu.

Guimarães’i 10 yıl önce öldü sanan ailesi fotoğrafları gördüklerinde inanamadı. Lobo’ya ulaşan Guimarães’in kız kardeşi, ağabeyinin yerini öğrendikten sonra annesiyle birlikte onu görmeye geldi.

Aile yıllar sonra yeniden kavuşsa da, Guimarães evine geri dönmedi. Yerel basına konuşan Lobo, “João halen sokaklarda. Kız kardeşi onu eve götürmek istedi ama bunu kabul etmedi. Sokaklarda daha özgür hissettiğini söyledi” diye konuştu.
KAYNAK
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
buldular, değişim, mucize, olunca, sanıyorlardı…, tıraş, yaratan, yıldır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 17:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.