Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > İlginç Haberler

İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 17.04.2010, 13:37   #1
Çevrimdışı
saya35
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Exclamation Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

İşte sürekli eğlenceli hayatlarıyla görmeye alıştığımız ünlülerin pek bilinmeyen cezaevi hikayelerini merak ediyor musunuz?

Kimi uyuşturucudan, kimi dolandırıcılıktan, kimi de askerden kaçtığı için hapse girmişti. Peki siz kader kurbanı ünlülerin neden bu duruma düştüğünü biliyor musunuz?

Hapse Giren Ünlüler ve Hikayeleri





Bülent Ersoy



19 Eylül 1980'de evine gelen hakime hakaret edince tutuklanıp, İzmir Buca Cezaevi’nde özel bir bölüme yerleştirildi. 3 Kasım 1980 günü yapılan duruşmada 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ersoy, daha sonra Kuşadası’nda bir gazeteciye saldırıp, makinesini kırdığı iddiasıyla Söke Cezaevi’ndeki kadınlar koğuşuna konuldu. Ersoy orada da 2 ay yattı.


İbrahim Tatlıses



1987 yılında İzmir’de film yapan İbrahim Tatlıses, bazı sahneleri İzmir Fuarı içinde çekmek istedi. Daha önceden fuara giriş izni alınmadığı için polis, çekim ekibini fuara sokmadı.

Buna çok sinirlenen Tatlıses ile polisler tartıştı. İbo, emniyet görevlilerine hakaret ettiği için tutuklanıp, Buca Cezaevi’nde 16 gün hapis yattı



Doğuş



Bir dönem sokaklarda kalarak çeşitli suçlara karıştığını itiraf eden Doğuş, 'ırza geçmek' suçundan 1993’te 1 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası kesinleşince Bayrampaşa Cezaevi'ne girdi. 4 ay kaldığı cezaevinde, tecavüz ettiği Pınar Cankır ile evlenince tahliye edildi.



Serdar Ortaç


Şarkıcı Serdar Ortaç 1999 yılında askerlikten kurtulmak için hile yapmak suçundan 54 gün Mamak Askeri Cezaevi'nde kalmıştı.



Ebru Şallı



1999 yılıda kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde 15 gün kaldı.



Gökhan Özen



Kuaför Mehmet Gülsüm'ün kaçırılarak dövülmesi olayına karıştığı için 2 ay cezaevinde kaldı. Şikayetin geri alınması üzerine tahliye olan Gökhan Özen'in yargılanması sürdü. Sonunda mahkeme Özen'i, suçu teşvik ettiği ve eylemi gerçekleştiren kişilere cipini verdiği gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Ancak tahrik ve iyi hal indirimi uygulanarak ceza 10 aya düşürüldü. Şarkıcının ilk suçu olması nedeniyle bu cezası da 5 yıl süreyle ertelendi.



Cengiz İmren



Şarkıcı Cengiz İmren, 2003 yılında bir çeteye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.


Burhan Çaçan


1991 yılında Hafta Sonu dergisinde yayımlanan ‘Dobra Dobra’ köşesi için yapılan röportajında İbrahim Tatlıses’e hakaret eden Burhan Çaçan, Tatlıses kendisinden davacı olunca, kısa süre de olsa Sağmalcılar Cezaevi’nde kalmıştı.



Haluk Levent



Haluk Levent, 1997’de, on yıl öncesine ait 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklandı. Sanatçı, Adana E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Oradan da Metris Cezaevi’ne nakledildi. Levent tam 9 ay 15 gün hapis yattı.



Kenan Kalav


Yıldızının en parladığı dönemde uyuşturucu kaçakçılığı suçuyla İspanya’da tutuklanan Kenan Kalav, yıllarca hapiste kaldı.



Tuğba Özay



Yaşar Öz'ün adamlarından Abdülcabbar Kibaroğlu'nu, sevgilisi Akın Büyükoğlu'nu vurması için azmettirdiği suçlamasıyla gözaltına alınan Tuğba Özay, tutuklanıp Üsküdar'daki Paşakapısı Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'na konulmuştu.



Deniz Seki



Uyuşutrucu kullanmak ve kullananlara temin etmek için bulundurmak suçundan 24 Şubat’ta tutuklanan ünlü şarkıcı Deniz Seki Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi’ne gönderildi.
İlk gecesini müşahede odasında geçiren ünlü şarkıcı, ertesi gün koğuşa yerleştirildi.



Afife Jale



Afife Jale, kokain kullandığından ve sahneye Türk kadınlarının çıkması yasaklandığı için defalarca gözaltına alındı, kimi zaman tutuklanıp cezaevinde yattı. Sonunda da ölümü kokain yüzünden oldu. Afife Jale hayata yapayalnız bir eroinman olarak akıl hastanesinde veda etti. Cenazesi yalnız ve sessizce defnedildi.



Yılmaz Güney



Yılmaz Güney, 1974 yılında Yumurtalık Savcısı’nı öldürme suçundan, 18 yıla mahkum oldu. 1981 sonunda izin alarak ayrıldığı Isparta Cezaevi’ne dönmeyip, yurtdışına kaçtı ve Fransa’ya sığındı. Güney 9 Eylül 1984’te Paris’te öldü.



Kuzey Vargın



1968 yılında bir kavga sırasında kendisine kafa atan Salih Güney’i bıçaklayan aktör Kuzey Vargın, 1973 yılına kadar hapiste kaldı. O yıl çıkarılan genel afla özgürlüğüne kavuştu.



Nuri Sesigüzel



1993’te kiracısı 110 milyon liralık borcunu ödemeyip, bir de ona hakaret edince türkücü Nuri Sesigüzel öfkeden kendini kaybetti. Belindeki tabancayla kiracıyı bacaklarından vurdu. Nuri Sesigüzel, bu yüzden bir süre cezaevinde yattı.



Öztürk Serengil



1980’li yıllarda Libya’da ticaret yapan Öztürk Serengil, bir süre sonra dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanıp cezaevine konuldu.

Konu Emilio Santos tarafından (17.04.2010 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla
Eski 17.04.2010, 14:28   #2
Çevrimdışı
Nazlı
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

50 Cent


Rapçi 50 Cent, 19 yaşında eroin ve kokain satmaktan suçlu bulundu. Mayıs 2004’teki konserinde 50 Cent’in başına su şişesi gelince kendini seyircinin üstüne atmasından dolayı DA 22 Haziran 2005’te iki yıllığına göz hapsine alındı. Ayrıca fiili saldırı ve kötü muameleden yargılandı.



Eminem


4 Mayıs 2000’de bir gece kulübünün kapısında eski eşini öpen bir adamla dövüştüğü için tutuklandı. Gizli olarak taşıdığı silahtan ve fiili saldırıdan dolayı suçlu bulundu. Bir ay sonra, 3 Haziran’da Douglas Dail ile yaşadığı tartışmadan sonra gizli olarak taşıdığı silahından dolayı cezası arttı.



Bill Gates



Ehliyetsiz araba kullanıp dur işaretinde geçtiği için 1977’de Albuquerque’de tutuklandı. Görünene göre Gates ehliyetlerine sahip çıkmakta zorlanıyordu. 1975’de aşırı hızdan ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ve 1989’da içkili araba kullanmaktan yargılanacaktı fakat sonradan Gates’e verilen ceza azaltıldı.



Paris Hilton



Daha önceden içkili araba kullanırken yakalandığı için göz hapsindeyken koşulları ihlal ettiği için Haziran 2007’de Paris Hilton 45 gün hapse mahkum edildi.



Hugh Grant



27 Haziran 1995’te BMW’sinde bir hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. 1,180 dolar para cezasına çarptırılıp iki yıl göz hapsine alındı.



Michael Jackson




Pop şarkıcısı Michael Jackson çocuk kaçırma, kaçırdıklarını zorla alıkoyma, çocuğu cinsel açıdan istismar ve ağır bir suç için bayıltıcı madde temin etmek gibi iddialarla suçlandı. 30 Nisan 2004’te on çocuğun kaçırılma davalarında masum olduğuna dair kendini savunan Jackson, 13 Haziran 2005’te San Maria, California’daki juri tarafından tüm suçlamalarda masum bulundu.



Lindsay Lohan



11 Aralık 2006’da şahitlerin Lindsay Lohan’ın siyah Mercedes-Benz’inde Burbank çevre yolunda yanlış yönde gittiği iddialarından sonra alkollü araba kullanmaktan tutuklandı.

24 Temmuz 2007’de Santa Monica’da Lohan yanında uyuşturu taşımaktan ve alkollü araba kullanmaktan tutuklandı. 45 günlük rehabilitasyondan tahliye olduktan bir hafta sonra tutuklanması gerçekleşti



Al Pacino



1961’de Pacino ruhsatsız silah taşıdığı için tutuklandı fakat sonradan suçlamalar geri çekildi. Polise oyunculuk için silahı taşıdığını ve silaha filmdeki rolü için ihtiyacı olduğunu söyledi. Bu fotograf çekildiğinde 21 yaşındaydı.



Naomi Campbell



30 Mart 2006’da süper model Naomi Campbell hizmetçisi Ana Scolavino’ya hakaret ettiği için tutuklandı. Beş günlük kamu hizmet cezasına çarptırılıp iki günlüğüne de sinirini kontrol altına alabilme kursuna katılması şart koşuldu.



Mike Tyson


29 Aralık 2006’da eski ağır siklet şampiyonu Mike Tyson kokainin etkisi altındayken araba kullandığı şüphesiyle Scottsdale, Arizona’daki polis tarafından durduruldu. Polise göre Tyson gece kulübünden çıktıktan sonra arabasıyla otoparktan çıkmaya çalışırken az kalsın polis arabasına çarpıyormuş. Arabasının gösterge panelinden beyaz toz halinde bir şeyler çektiğini gören polis Tyson’dan şüphelenmiş. Polis raporuna göre Tyson bağımlılık sorunu olduğunu itiraf etmiş.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Eski 17.04.2010, 14:47   #3
Çevrimdışı
Emilio Santos
. . . . . Erlik'in Katili . . . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Hepsini anlarım da, Afife Jale? Hep adını duyarız ve ününü borçlu olduğu "ilk" bilinir. Uyuşturucu, yalnız ölüm... İlginç, çok ilginç.
__________________
kahrolsun bağzı şeyler!
  Alıntı ile Cevapla
13 Üyemiz Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 17.04.2010, 15:09   #4
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Surat ifadesine tahammül edemiyorum.


  Alıntı ile Cevapla
15 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.11.2011, 17:55   #5
Çevrimiçi
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Afife Jale ve Ebru Şallı'ya şaşırdım.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
12 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.06.2012, 17:54   #6
Çevrimdışı
CadII
Hotantu Kabilesinden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Hepsi de adi suçlardan yatmışlar. Keşke, insanların bu kadar tanıdığı insanlar, bu kadar ucuz sebeplerden değil de, siyasi olarak yatsalardı. Milletin gözünü açmış olurlardı. Çok yazık çoooookkk...
__________________
Bu güzel ülkede elbette özgürlük türküleri söylenecektir. Ve yine kardeşçe paylaşım olacaktır. Görsek de, görmesek de...

H.
  Alıntı ile Cevapla
9 Üyemiz CadII'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2012, 14:04   #7
Çevrimdışı
Pitsy
. . . En Çatlak Kiremit . . .

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Ebru şallı şimdi sütten çıkmış ak kaşık örnek anne seçilecek neredeyse.
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Pitsy'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2012, 14:16   #8
Çevrimdışı
Ilgın
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Doğuş babasının ceketini giymiş sanırım 4 beden büyük gibi. tecavüz ve taciz hayatta affedemeyeceğim suçların başında gelir. Böyle bir suçu işlemiş kişiye sanatcı diyorsak diğerlerine ne demeliyiz?
__________________
Kader, çadırındaki kilim gibidir. İpliğini Tanrı verir sen dokursun
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Ilgın'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2012, 14:21   #9
Çevrimdışı
Subutay
Eflamor

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Ben bu suçlardan birini işlesem bir daha iş bulamam. Ama onlar... Neyse ya...
__________________
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk.






la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin
nisi credideritis non intelligentis
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 27.06.2012, 14:27   #10
Çevrimdışı
Ilgın
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hapis Yatan Ünlüler & Suçları

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Subutay Mesajı göster
Ben bu suçlardan birini işlesem bir daha iş bulamam. Ama onlar... Neyse ya...
Allah işletmesin diyelim.
__________________
Kader, çadırındaki kilim gibidir. İpliğini Tanrı verir sen dokursun
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Ilgın'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
hapis, hapis yatan, suçları, Ünlü, ünlüler, yatan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 15:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.