Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > İlginç Haberler

İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 04.07.2011, 14:54   #1
Çevrimdışı
Rock
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rüyada saç görmek




İnsanın Rüyasında saçını görmesi ömrünün uzun olması veya mal sahibi olmasına; saçının dökülmesi arkadaşınının ihanetine uğrayacağına; saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Saç kesmek veya kestirmek tehlikeli bir haber olup ikaza işarettir.

İnsanın rüyada saçını görmesi uzun olmasına ya servet sahibi olmasına yorumlanır. Rüyada saçının dökülmesi bir yakınınızın sizi sırtınızdan vuracağını belirtir. Saç kesmek veya kestirmek kötü haber almak demektir ve dikkatli olunması gerektiğini bildirir. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatında tatsız olaylar yaşar demektir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır.Saçın dökülmesi para derdidir. Saçların birden gürleşmesi zenginliktir.Saç taramak, değerli arkadaşlık kuracağına işarettir.; Saç örmek, zengin ise daha da zengin olmaya ve işini büyütmeye yorumlanır. Saçlarını kestiren kadın özel yaşamında değişikliğe gider.

Saçlarınızı tarıyorsanız dikkatsizliğiniz yüzünden zarara uğrayacağınız anlamına gelir. Saç dökülmesi, aşırı harcama sonucu maddi sıkıntılara işaret eder.

Kişi saçını gür, parlak ve güzel görürse neşelenecek demektir. Saç taramak yol yapmaktır. Saç kestirmek, değişikliktir. Saçın dökülmesi ise derttir. Tamamıyle kabak olmak ise para sıkıntısıdır. Pis saç da sıkıntıdır. Kepekli saç ise büyük bolluktur.

Rüyasında saçlarının gür, temiz ve taranmış olduğunu gören kadın veya erkek sevinir, neşelenir. Saçlarını kestiren kadın özel hayatıyla ilgili değişiklik yapar. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatıyla ilgili bir durumdan dolayı sıkılır. Saçın dökülmesi para sıkıntısıdır. Saçların birden gürleşmesi bolluktur.

Rüyada çok güzel saçlara sahip olduğunu görmek; hayat boyu sürecek bir hastalığa, saçların dökülmesi; sağlığın bozulmasına ve mevkinin düşmesine, saçların kesilmesi; iftiraya uğramaya, saç yolmak; iş hayatında itibarınızın artacağına, bir kadının kendi saçlarını kestiğini görmesi; evli ise kocasının öleceğine yada boşanacağına, saçlarını uzamış görmek; çocuk sahibi olmaya, saçların döküldüğünü görmek; üzüntü ve sıkıntıya düşmeye, saçının ağardığını görmek; erkek için itibar ve kazancın artmasına, kadın için uzun ve ızdıraplı bir hastalığa, saç ve sakalın tamamen ağardığını görmek; fakirliğe düşmeye işarettir
.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
gã¶rmek, rã¼yada, saã§


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.