Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > İnternet | Network


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.11.2013, 23:44   #1
Çevrimdışı
Basakca
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Internet Explorer 11 Tanışın












Windows 7 ya da henüz bir kaç haftadır piyasada olan yeni Windows 8.1 sürümünü kullanıyorsanız, IE11 masaüstünüzle uyum içinde çalışmanız ve daha iyi bir tarayıcı deneyimi yaşamanız için tasarlandı.









IE11 bugüne kadar kullandığınız Internet Explorer'lar arasında en hızlı olanı. Geliştirilmiş JavaScript teknolojisi daha önceki versiyonlardan %4 oranında daha hızlı çalışmasını sağlıyor.








IE11 yeni eklenen bazı özellikleri sayesinde internet ortamında daha güvenli gezinmenizi sağlıyor. SmartScreen Filtresi sayesinde sahte websitelerinden uzak durmanız kolaylaşırken aynı zamanda indirme ve yükleme işlemleriniz de kontrol altına alınıyor. Kazayla bilgisayarınıza zarar verecek bir siteye girdiğinizde, bu sistem sizi uyarıyor ve güvenliğiniz için erişimi engelliyor.

Private Browsing ise geçmişi, çerezleri, kullanıcı isimlerini ve parolalarınızı kaydetme işlemini kontrol altına alıyor.

Tracking Protection ise hangi üçüncü parti sitelerin bilginizi tuttuğuna, kendinizin karar vermesini sağlayan bir sistem. Bir liste yaratarak, özel bilgilerinizi paylaşmak istemediğiniz siteleri engelleyebilirsiniz.






IE11 ile MSN otomatik olarak anasayfanız olarak ayarlanacaktır. Bunun yanı sıra Bing ise varsayılan arama aracınız olacaktır. Henüz IE11 için MSN'i görmediyseniz acele edin! Oldukça güzel ve yeni bir görünüme sahip.








IE 9 zengin, iyi ve interaktif web deneyimini, bilgisayarın işlem gücünün bütün avantajını kullanarak yaşamanız için tasarlanmış ilk tarayıcıydı. IE11 ise, web teknolojisinin liderlerine, WebGL gibi, çok daha iyi destek vererek inanılmaz 3D deneyimini bir daha unutmamanızı sağlayabilir!

Hızlı, akıcı ve dokunma için mükemmel bir tarayıcı olan IE11 ile baştan yaratılan harika yeni siteleri keşfedin.





Kaynak


__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan..
Bir gün ölüp toprak olacaksın. Bir tohum filizlenecek ot olacaksın, bir öküz seni yiyecek ve atık olacaksın.. Yani hep aynı kalacaksın."

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
daha, explorer, için, internet, tanışın, ıe11, İnternet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 13:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.