Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Teknoloji | Bilgisayar > İnternet | Network


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 08.12.2011, 12:22   #1
Çevrimdışı
Abdullah
Sessiz Ol...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Facebook'un Zirvesindeki İsim, Bin Ladin





Sosyal ağdaki kullanıcı sayfalarında en çok değinilen konuların listesi açıklandı. Spor kulüpleri listesinde Galatasaray ve Fenerbahçe de var.


2011’de durum çubuğuna en çok yazılanlar arasında Türkiye’den yalnızca Galatasaray ve Fenerbahçe listelerde yer bulabildi.

Bilişim dünyasından ise Steve Jobs’ın ölümü ve Call of Duty ilk 10′da yer aldı.

Listenin ilk sırasında ölümüyle olay yaratan Usame Bin Ladin yer alıyor. İkinci sırada ABD’deki en önemli spor olaylarından biri olarak kabul edilen Super Bowl finali yer alıyor. Üçüncü sırada Casey Anthony’nin suçsuz bulunması yer alırken, dördüncü sırada “Two and a half man” dizisinden ayrılmak durumunda kalan Charlie Sheen yer alıyor.

Bilişim dünyasının bu yıl Facebook’da en fazla konuşulan konusu olan Steve Jobs'ın ölümü, genel listede beşinci sırada. Altıncı sırada İngiltere Kraliyet Düğünü yer alırken, genç yaşında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winhouse yedinci sırada görülüyor. Birçok Hollywood filmini geride bırakan cirosuyla dikkatleri üzerine çeken savaş oyunu “Call of Duty: Modern Warfare 3” sekizinci sırada. Dokuzunca sırada Libya'da operasyonların başlamasına ait görüntüler, onuncu sıradaysa Irene kasırgası yer aldı.
KAYNAK
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Abdullah'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
facebookun, ladin, zirvesindeki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.