Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Kadınlara Ait Güncel Konular

Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 05.06.2015, 01:11   #1
Çevrimdışı
Suzim
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eşinizle iletişiminiz nasıl?

EŞİNİZLE İLETİŞİMİNİZ NASIL?









Bütün gün evi,eşi,çocukları için çalışıp yorulmuş,acıkmış bir vaziyette evine gelen erkek ne ister? Tabii ki kapı ilk açıldığında güler yüzlü ,sevgi dolu bir eş ister.




Sevgili bayan okurlarım;eşinizi sabah işe gönderirken de karşılarken de güler yüz gösterin.Güler yüzle davranırsanız, o sizin eşinize verdiğiniz pozitif enerji ,mutluluk hissi iş yerinde gün boyu devam eder.Sizin enerjinizi alan eşinizin iş yeri bile güzelleşir.Kişi evinde mutlu, huzurluysa bunu her şekilde farkettirir…Mutsuzsa da mutsuzluğunu ;hatta öfkesini …Öfkeli ve mutsuzsa bu olumsuz duyguları işyerinde patronu ve iş arkadaşlarına yansıtır.Bu durum katlanarak devam eder. Kişi işyerini de huzursuz eder kendini de…Hatta belki işinden olur…Peki katlanarak artmış bu olumsuz duygu ve durum kime döner?…Alternatifsiz hem de mutlaka ve mutlaka size….


O halde eşinizin hangi davranışına kızarsanız kızın; bunu istemeden yaptığını,sizle ilgisi olmadığını düşünün. Öfke ve kızgınlık duygusunun altında başka temel duygular vardır.Endişe gibi, merak gibi,kıskançlık gibi,anlaşılamama gibi vs.Empati yapın ve de verdiğiniz her olumsuz mesajın yine dönüp dolaşıp size geleceğini düşünüp öyle hareket edin.Evinizin rızkını kazanan erkeğinizin gönlünü alın.Temizlik titizlik gösterip”Ayakkabılarını dışarda çıkar,ellerini yıka,dikkat et etrafı yeni sildim!,Ayaklarını topla!,Yavaş dökeceksin!”gibi çocuğunuza söylediğiniz cümleleri eşinize kullanmayın.Unutmayın o sizin eşiniz.Çocuğunuz değil…Özgür bırakın..Nasıl rahat etmek istiyorsa öyle davransın.O ev sizin olduğu kadar onun da.İnsanlar mutlu ve huzurlu oldukları yere gitmek; kendisini mutlu ve huzurlu hissettiren kişilerle bir arada olmak isterler.Eşinizi evine geldiğinde öyle bir karşılayın ki ,dünyanın en güzel yerine geldiğini hissetsin.Başka güzel yerler arama isteği duymasın.Sevgiyle kalın.


NLP Eğitmeni ve Yaşam -Öğrenci-Aile Koçu Ayşegül Özkonak
__________________
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Suzim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 05.06.2015, 12:47   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Eşinizle iletişiminiz nasıl?

Tüm insanların maddi manevi sorunlarının olduğu bir vakı'a! Eşler birbirlerini sevgi ve saygının doruğunda değerli kılıyorsa, evden çıkarken haneye ilişkin sorunların kapı ardında bırakılarak çıkılması, gideceği yapacağı işin konsantrasyonunda en büyük amil ve başarıdır. Başarısız geçmiş bir çalışma gününün tüm olumsuzluklarını, akşam dönüşünde pür neş'e içinde eşin eve dönmesini bekleyen çocuklara ve hane halkına yansıtmak kanımca sevginin saygının bittiği biteceği andır.

Özetle; evdeki sorunları evde bırakarak, işteki sorunları iş yerinde bırakarak yapılan gidiş gelişler eşleri birbirine daha çok yaklaştıracak daha çok seviştirecektir.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
eşinizle, iletişiminiz, nasıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.