Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Kadınlara Ait Güncel Konular

Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 05.09.2011, 13:54   #1
Çevrimdışı
saya35
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Çözüldü Dekorasyon numerolojisi

D e k o r a s y o n n u m e r o l o j i s i



Öncelikle alttaki tabloya göre, isim ve soyisminizdeki harflere karşılık gelen rakamları yan yana yazıyorsunuz.



Bulduğunuz bütün sayıları toplayarak, elde ettiğiniz sayının rakamlarını tek basamağa indirene kadar topluyorsunuz.

Örneğin, adınız "Melis Aksoy" ise, renginiz 4+5+3+9+1+1+2+1+6+7 = 40; 4+0 = 4 renginiz yeşil...

İsminize karşılık gelen renklerin enerjisi, kişiliğe birebir etki ediyor.

Son bir not, renginiz mavi ya da pembe olması yaşadığınız mekanı bu tonlarla donatacağınız anlamına gelmiyor; sizin o renk ile aynı psikolojik özellikleri taşıdığınıza işaret ediyor.


KIRMIZI




En baskın ve vizyon sahibi karakterdir. Risk almayı sever, yeniliklerin peşinde koşar. Öğretim, eğitim, bilgilendirme ve kültürel girişimlerle meşgul olur. Bilgiyi, gözlem ve yolculuklar sayesinde kazanır. Zaten pek fazla evde oturmaz. Dekorasyon stili enerjik ve cesur olmalıdır. Geniş bir kütüphane şarttır.

Tutkun olduğu ve ev değiştirse bile vazgeçemeyeceği eşyalar olacaktır. Dengeleyici beyaz ve fildişi tonları, geometrik desenler ve modern sanat eserleri dekorasyonunu tamamlar.


TURUNCU



Turuncu sıcak, şeftali bir renktir ve genellikle sezgisel, dokunmayı seven, anlaşması kolay insanların taban rengidir. Rengi turuncu olanlar, genel olarak fiziksel ve ruhsal dengeyi yakalamışlardır. Günü yaşar, mutlu ve açıkyürekli bir kişilik sergiler.

Yaşadıkları mekanda, mutlaka huzur ve uyum arayışında olacakları için pastel bir renk paletiyle yaratılmış eklektik bir tarz onlara iyi gelecektir. Konformist tasarımlar, diyagonal ve zigzag çizgiler, yeşil bitkiler ve floral tekstiller de onları rahatlatacaktır


SARI



Neşeli, cazib
eli ve entellektüel seviyesi yüksek bir kişiliğin göstergesidir. Güçlü bir manyetik etki yayar. Sezgi gücü yüksek olduğu için dekorasyonda da kişisel denemeler yapmaktan kaçınmaz, yaratıcı ve etkileyici mekanlar yaratır.

Aynı özellikleri nedeniyle, trendleri önceden yakalayıp uygulaması şaşırtıcı olmamalıdır. Farklı formlardaki oturma birimleri, retro aydınlatmalar ya da sirk havası yaratan sürpriz düzenlemeler onlara göredir.


YEŞİL



Beden ile ruh arasındaki mükemmel dengeyi işaret eder. Ayakları yere basan, mantıklı, başkalarından kolay kolay etkilenmeyen, önyargısız bir yapısı vardır. Çok arkadaş canlısı olduğu için evi her zaman kalabalık olacaktır.

Dekorasyon tarzında yalınlık ve aşırıya kaçmamak esastır. Yuvarlak ve kavisli formlar, belli belirsiz desenler, yumuşak renkler seçmesi önerilir. Düzenleme ve depolama üniteleriyle kişiliklerinin dengeli yönü tamamlanır.



MAVİ
İyimser, empati gücü yüksek, esnek, sabırlı ve sakin bir kişiliğin göstergesi olan mavi, aynı zamanda annelik duygusu en yüksek olan kişilerin rengidir. Simetrik düzenlemeler ve modern dekorasyon tarzları ilgisini çekecektir.

Paslanmaz çelik, kristal ve mermer gibi soğuk materyaller hoşuna gidebilir. Birbirini tekrar eden repetitif desenler kişiliğine daha uygundur.



LACİVERT




Sezgilerine ve meraklarına bağlı hareket eden bir karakterin göstergesidir. Biraz hırslı ve baskıcı olmakla beraber çok zeki ve olgun bir ruhu temsil eder. Hayat sezgisiyle doludur. Taban rengi lacivert olan kişiler genellikle insani yardım konularıyla ilgilenirler.

Başkalarına yardım etmekten hoşlanırlar, sevdikleri insanlar çevrelerindeyken çok mutlu olurlar. Tudor ve kır evi tarzı bu rengi temsil eder. Açık renk ahşap dokuların ve İskandinav mobilyaların kullanıldığı evlerinde, koyu yeşil, altın ve kahverengi tonlarını metalik kumaşlar, tüyler ve renkli kristallerle kombinleyebilirler.



MOR



Tıpkı lacive
rt gibi olgun bir ruhtur. Hayatı yoğun, derin, akıllı ve cömert yaşar. Sevecenliği ve artistik becerileri ortaya çıkar, hayatları boyunca ruhlarını geliştirmeye bakarlar. Geçmişten sık sık referans alırlar. Kolonyal tarzını ya da 1940 - 50'lerin Amerikan tasarım stilini seçebilirler.

Yaşadıkları yerde kalabalık ve biraz gösteriş onları rahatsız etmeyeceği için koyu renk ahşaptan zamansız formlara sahip mobilyalar, kare formlar, antikalar, büyük avizeler, ağır drapeler, varaklı aynalar ve manzara resimleriyle daha klasik bir stili de benimseyebilirler.



PEMBE



Dayanıklılık sevgi ve liderlikle özdeşleştirilen pembe, hayalleri gerçeğe çevirmeyi başarabilen kişiliklerin rengidir. İnatçı, kararlı, alçakgönüllü ve genellikle çok sevilen insanlardır. Kalite, tasarım ve sanat onlar için önemli olacaktır.

Evde sürekli tadilat, tamirat ve yenileme yapmaya eğilimlidirler. Bahçe, bahçe yoksa pencere önü saksı çiçekleri onları rahatlatacaktır. Koyu renk malzemeler ve tekstille cesur bir dekorasyon stili yaratabilecekleri gibi, Fransız provans tarzını da uygulayabilirler.


ALTIN



Sevgi, neşe, şefkat ve anlayış yayan bu rengin sahipler, karizmatik, çok çalışkan, sabırlı ve kendilerine hedef belirleyen kimselerdir.

Lüks ve kalitenin simgesi olan bu rengin sahipleri evlerinde davetlilerini rahat ettirecekleri, sofistike, farklı ve elegan bir stile yönelecektir. Dekorasyon, onlar için bir güç ve estetik göstergesi olacaktır.







__________________
İnsanlığın haline baktığın zaman, Nuh'un gemiyi kaçırmamış olmasına üzülmemek elde değil.
Mark Twain

  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz saya35'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
numerolojisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.