Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Kadınlara Ait Güncel Konular

Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 23.10.2011, 16:43   #1
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sevgiliniz için Özel Doğum Günü Hediyeleri




Doğum günleri kesinlikle önemli ve kutlanması gereken günlerdir. Ve eğer söz konusu olan sevgilinizin doğum günü ise, o günü özel kılmak için her imkanı kullanmalısınız. Sevgilinizi özel hissettirmenin en iyi yolu ona hediye vermektir. Kız arkadaşınız için seçebileceğiniz yaratıcı hediye fikirlerine bir göz atalım.

Eğer yeni bir ilişki içindeyseniz, kıyafet, parfüm ya da iç çamaşırı gibi kişisel hediyeler vermeniz iyi bir seçenek olmayabilir. Daha az kişisel, ama yaratıcı ve klas bir hediye bulmalısınız. Diğer yandan, eğer uzun bir süredir beraberseniz, hediye seçme makalelerini artık aşmış olmanız gerekir. İki durumda da, yaratıcı hediyeler bulmalısınız. Ama endişelenmeyin. Aşağıda bahsedilen hediyeler size yardımcı olacak.


Yemek ziyafeti




Ev yapımı hediyelerin sıkıcı olacağını kim söyledi? Ev yapımı hediyeler her zaman örgü ya da kağıttan yapılmış şeyler demek değildir. Eğer yemek pişirmeyi seviyorsanız ya da amatör bir aşçıysanız, onun için güzel yemekler pişirmeyi deneyebilirsiniz. Kurabiyelerden çikolatalı keklere, bir şey hazırlayabilir ve hazırladığınız şeyi dekoratif bir kutuya koyarak ona hediye edebilirsiniz. Eğer bunu hazırlayacak yeterli zamanınız yoksa, sevgilinizi yemeğe davet ederek doğum günü kutlayın.


Aktivite günü



Bütün yaratıcı hediye alternatifleri içinde benim bir kızarkadaş favorim bir aktivite günüdür. Eğer macarayı seven bir kızarkadaşınız varsa, bir tekne gezisi, paraşüt, serbest düşüş gibi şeyler yapabilirsiniz. Eğer yemek pişirmeyi seviyorsa, ona bir çikolata yapım kursu hediye edin. Eğer bunu karşılayabilirseniz, şehrinizin en güzel yerinde bir yemek ya da stadyumda bir maç da yaratıcı ve harika hediye fikirleridir.


Hediye sepeti



Bu da benim favori hediyelerimden biridir, çünkü hiçbir şeyin ters gitme olasılığı yoktur. Onun hobilerini, ne sevdiğini biliyorsanız, onlarla ilgili hediyeleri sepete koyabilirsiniz. Bir çikolata sepeti, , okuma sepeti, gurme yemekleri sepeti, İtalyan sepeti, şarap ve peynir sepeti en iyi fikirlerden bazılarıdır. Bir başka numara da, size onu hatırlatan bir hediyeyi sepete dahil etmektir. Örneğin, eğer kumralsa ya da kahverengi gözleri varsa, ona bir kahve paketi hediye edebilirsiniz.


Müzik




Kızarkadaşınız için bir başka yaratıcı fikri ise romantik şarkılardan ya da onun favori şarkılarından oluşan bir CD yapmaktır. Kendiniz bir CD yapabilir ve ikinizin de sevdiği şarkıları içine koyabilirsiniz. Ayrıca şarkıların içindeki mesajları ya da aşk sözlerini CD içine ekleyebilirsiniz.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 23.10.2011, 21:53   #2
Çevrimdışı
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri


Teşekkürler asisedef 06.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 23.10.2011, 22:56   #3
Çevrimdışı
Yarim
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri

Hediye sepeti güzelmiş.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Yarim'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.10.2011, 13:43   #4
Çevrimdışı
Zafina
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri

O pastaya kafamı sokasım geldi
__________________
Bitse de gitsek...
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Zafina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.10.2011, 16:23   #5
Çevrimdışı
Sükûn
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri

Böyle bir sorunu düşünmeme gerek yok.Sevgilim yok,derdim yok
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Sükûn'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 31.10.2011, 23:13   #6
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 6 Farklı Doğum Günü Hediyesi


Yaşgünü olan kişiye vereceğiniz hediyelerle onun bu özel gününü daha da özel kılabilirsiniz. Aşağıda, hediyeyi vereceğiniz kişinin kesinlikle çok hoşuna gidecek ve dış mekanda kullanabileceğiniz hediyeleri listeliyoruz:

Küçük doğumgünü çocuğunu macera oyuncaklarıyla büyüleyin

Dışarıda oynamayı seven bir çocuk için güzel bir dışmekan oyuncağı büyüleyici bir hediye olacaktır. Bu çocuğa alacağınız bir bisiklet, golf seti, basketbol seti, kaykay, paten, veya havuzda oynayabileceği su oyuncakları doğumgünü çocuğunuz için doğru hediye olabilir. Onun için seçtiğiniz oyuncağın, yıl boyunca küçük yaşgünü sahibinin favori oyuncağı olacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca, çizgi film temalı bir plastik havuz da yaz mevsimi için mükemmel bir hediye olacaktır.



Emekliler için bahçe malzemeleri ideal hediye alternatifleridir

Emekli olan bir sevdiğinize, 60. Ya da 65. Yaşgününde alacağınız bahçe aletleri vb. gibi hediyeler ideal hediye alternatifleri olabilir. Yaşgünü olan kişinin hobilerini öğrenin ve bu hobiler doğrultusunda bir hediye alarak sevdiğiniz bu kişinin yeni yaşını unutulmaz kılın. Bahçe işlerini seven biri için, bahçe malzemeleri harika hediyeler olacaktır. Bunların dışında marangozluk malzemeleri, oymacılık vb. gibi hobiler için alacağınız malzemeler de bir emekli için başarılı hediye alternatifleri olabilir.





Sevdiğiniz kişiyi dış mekanda kullanabileceği alet-edavatlar alarak şaşırtın

Dış mekan aktivitelerinde yardımcı olması için alacağınız bir alet, sevgiliniz, arkadaşınız ya da aile üyeniz olsun; yaşgünü olan kişiyi çok memnun edecektir. Su geçirmez saat ya da sualtı kamerası gibi, hayatınızdaki bu özel kişi için alacağınız beklenmedik bir hediye; bu kişiye verdiğiniz önemi göstermenin mükemmel bir yoludur. Hatta eğer isterseniz; su geçirmez bir mp3player, kulaklık ya da eğer yaşgünü olan kişi müzikle ilgilenen biriyse, su geçirmez bir müzik çalar da alabilirsiniz; bunların hepsi harika hediye alternatifleri olacaktır.

Yaşgünü olan kişiyi dış mekan aktiviteleri için cesaretlendirecek hediyeler alın

Yaşgünü sahibi olan kişiyi, dış mekan hobilerine uygun bir hediye alarak şaşırtabilirsiniz. Hediye alacağınız kişinin hobilerini öğrendikten sonra bu hobiler için nelere ihtiyacı olduğunu araştırın. Kış sporlarını seven kişiler için buz pateni, hokey, kayak ya da snow-board malzemeleri; yağmurluk, uyku tulumu, sırt çantası; motor severler için kask ve ceket; yürümeyi seven kişiler için ise süveter, koşu ayakkabıları veya güzel bir mp3 player, çok uygun bir hediye olacaktır.



İsterseniz harika dış mekan dekorasyonları bulabilirsiniz


Dışmekan düzenlemeleri ve bahçe işlerini sevenler için; bu amaçlarına hizmet edecek hediyeler çok uygun olacaktır. Bahçe için küçük, sevimli saksılar, patikaların iki yanına koymak için fenerler, bahçe lambaları, bir masa ve şemsiye, ve bahçelerine ekmeleri için alacağınız daha fazla bitki, yaşgünü olan kişiyi çok memnun etmenizi sağlayacaktır.

Dışmekan aktivitelerini seven aile üyeleri ve arkadaşlarınızın bu hediyeleri takdir edeceğine emin olabilirsiniz

Bahçe süslemelerine ek olarak; ayrıca havuz kenarı veya teras aksesuarları da hediye edebilirsiniz. Bu hediyelere örnek olarak; böcek savar ve dış mekan ses sistemi verilebilir.

Gördüğünü gibi, pek çok farklı hediye fikrinden yaşgünü olan kişinin en hoşuna gidecek seçeneği seçmeniz gerekmektedir. Ona ihtiyacı olmayan bir hediye almaktan kaçınmak için; ne istediğini öğrenmelisiniz. Son olarak, vereceğiniz hediyeye bir kutlama mesajı ya da iyi dileklerinizi yazdığınız bir kart ekleyerek hediyenizi kişiselleştirmeyi unutmayın. Bu şekilde vereceğiniz hediye daha sıra dışı ve daha unutulmaz olacaktır.


__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.03.2012, 12:41   #7
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dünya Kadınlar Günü için Hediyeler

Balloon Flowers - Balon Çiçekler


Sıradan çiçeklerden sıkılanlara balon çiçekler

Kim demiş çiçeklerin ömrü kısadır diye? Eğer sizin çiçekleriniz balondan yapıldıysa belki bir ömür sizinle olurlar! 7 farklı çiçek deseni ve 24 adet balonla yapabileceğiniz koca bir demet Balondan Çiçekler belki de sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyedir.

Laptop Lilo - Şişirilebilir Laptop Desteği




Laptopunuzun sıcağından sizi koruyacak harika destek

Ergonomik 10 derecelik açı ile eğim verilmiş laptop desteğinizde hava kanalları da ısıyı laptopunuzdan ve bacaklarınızdan uzak tutmak için özenle tasarlanmıştır. Kaymaz PVC den üretilen laptop Lilo ile dizüstü bilgisayarınızı yatakta, kanepede uzanırken ya da otururken dizüstünde kullanabilirsiniz.


SİGARA KALEM


James Bond?un bile bu kadar havalı kalemi olmamıştı!

007?den çok iyi bilirsiniz, kalem gibi gözüken bir şey asla kalem değildir! Şimdi siz de sigara gibi gözüken bir şeyin asla sigara olmadığı bir şeye sahip olacaksınız! Sigaraya bu kadar benzeyip de bir şeyin alında nasıl kaleme olduğuna şaşıp kalacaksınız! Sigara Kaleminizle artık James Bond sizin tırnağınız bile olamaz!


My Secret Fantasies - Gizli Fantezilerim


Sevgililere özel en gizli günlük

Sevgiliniz ile birlikte paylaşacağınız bir günlük, 2 anahtar ve sadece size özel yazılar... Anahtarlarından birinin sizde birinin sevgilinizde olacağı bu çok gizli günlüğe ile en özel anılarınızı ve notlarınızı yazabilirsiniz.


VUDU BEBEĞİ




Eski sevgilinizden intikam almanın en eğlenceli yolu!

Eski sevgilinizden intikam almak mı istiyorsunuz? Bunun için yeteri kadar acı çektirecek bir araç bulamadınız mı? O zaman sıkı durun! Bu sevimli Eski Sevgili Vudu Bebeği?nin dilediğiniz yerine iğne batırarak eski sevgilinizden intikamınızı alabilir, ona hiç çekmediği acıları çektirebilirsiniz! Etkisi yok demeyin emin olun etkisi olacak siz yeter ki yeterince isteyin! Siyah ve beyaz renk çeşitleri vardır.

Friday Afternoon Hammer ? İçki Bölmeli Çekiç Açacak



İçerisinde içki koymaya yarayan bölme bulunan açacak çekiç

İçki Bölmeli Çekiç Açacak sayesinde tadilat işleri bir işkence olmaktan çıkacak! Friday Afternoon Hammer?ın gizli içki bölmesi ile bir yandan çalışıp bir yandan da içkinizi yudumlamanın tadına varın!

Aynalı Dergi Çerçeve




Artık kapak yıldızı siz olacaksınız!

Satış rekorları kıran 12 farklı dergi ve gazete kapağında her sabah kendinizi görmek ister misiniz? Time, Newstatesman, Woman's World, Playboy, Bazaar, Dazed, B, Elle, Newsweek, GQ Style, Vogue ve Herworld dergilerinin kapağında her sabah uyandığınızda kendinizi görmenin mutluluğu paha biçilmez!

SEKSİ MOUSEPAD



Bu mousepadler ile bilgisayarın başından hiç kalkmak istemeyeceksiniz!

Bu ergonomik bilek destekli mouse pad , daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak ve bileğinizi desteklemek için iki yumuşak jel "ped" kullanır. Bu seksi mousepad ile masanıza biraz arsız, esprili bir dokunuş katın.


Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar




Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin

Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.

Memoring - Yüzük Notluk



<div>Notlar parmağınıza y&uuml;z&uuml;k olsun!&nbsp;</div>

<div>&nbsp;Bir pırlanta y&uuml;z&uuml;ğ&uuml; hemen farkedersiniz....Havalıdır! &nbsp;&nbsp;Fakat, Memoring'i de hemen farkedersiniz....Dikkat &ccedil;ekicidir!&nbsp;Aslında, ikisi de y&uuml;z&uuml;k fakat birisi notluk.</div>


USB MIX TAPE




Nerde o eski güzel günler!

Şundan 10-15 sene öncesine kadar audio kasetler müzik dünyasına hükmediyorlardı ve insanlar saatlerini mix kaset oluşturmak için harcıyorlardı. Bazılarınız belki bunu hatırlayamayacak kadar ufak olabilir, ama hatırlayanlar bir kaset oluşturmanın emeğini ve onu bir arkadaşınıza hediye etmenin ne anlama geldiğini bilirler. Eski güzel günleri hatırlamak için o kadar geriye gitmek gerekli mi? Üstelik aynı şeyi yapmak -hem de en dijital anlamda- USB Mix Tape ile mümkünken.


UHU HAVLULUK



Tüp Kağıt Havluluk

Artık tuvalet kağıdı tutucularına inanamayacaksınız! Çünkü bu kocaman uhu kutusunun içinden uhu yerine kağıt havlular çıkacak! Banyonuzda, mutfağınızda, ofis masanızda... kısaca her yerde bu sıradışı uhu ile temizliği yaşayın. Standart boy tuvalet kağıtları da Uhu Havluluk?a rahatlıkla yerleştirilebilinmektedir.

Borrow My Pen - Sakıncalı Ödünç Kalem


Bazen bir kalem sizin hakkınızda çok şeyi söyleyebilir hem de çok kötü şeyleri!

İnsanlardan ödünç aldığınız kalemlerin üzerinde ne yazıldığına dikkat eder misiniz? Yoo niye dikkat edeyim ki, kalem kalemdir mi diyorsunuz? Peki ya arkadaşınızdan ödünç aldığınız kalem bir Nudist kampına ya da Sex Bağlılığından Kurtulma Merkezine ait olsa ne yaparsanız? Hemen oradan kaçın ya da siz de bu kalemlere sahip olun!


MAĞDUR BIÇAKLIK


Tüm ev işlerinin acısını ondan çıkarın!

Bıçakların mutfagınızda hiç bu kadar güzel durabileceğini hayal eder miydiniz? <br/>Üstelik bu güzel görüntü aynı zamanda sinirlerinizi yatıştırabilecek bir görselliği de size sunuyor. Nasıl mı? Yaptığınız tüm yemekler o gece bittiğinde ve bıçakları yıkadığınızda tüm günün yorğunluğu ile bıçaklarınızı bu zavallı adamı hedef alarak fakat teğet geçerek tüm bıçaklarınızı fırlatılmışçasına yerleştirebilirsiniz.<br/>5 adet bıçağı ile birlikte gelmektedir: 1 adet ekmek bıçağı, 1 adet şef bıçağı, 2 adet işlevsel bıçak ve 1 adet soyma bıçağı. Gri renkte bıçakları ile çok farklı ve çok dikkat çekici bir tasarımı vardır.

MAGNET YAP


Kendi magnetini kendin yap!

Hâlâ hazır buzdolabı magnetlerinden sıkılmadınız mı? Onlar artık çok sıradan. Size kişiye özel buzdolabı magneti yapma şansı veriyoruz. Yanlış okumadınız! Çok orijinal, kolay, hızlı ve eğlenceli? 30 saniyenizi almayacak ve istediğiniz resmi buzdolabı magneti haline getirebileceksiniz.

Totty Clicker ? Tıktık Sayaç




Kaç kişinin bakışlarını size diktiğini bu sayaçla hesaplayın

Müthiş görüntünüze gelen bakışları hesaplamakta zorlanıyor musunuz? Dert etmeyin, artık tüm bu bakışları kolayca sayabileceğiniz tıktık sayacınız var!

Giant Inflatable Mobile Phone - Şişme Dev Telefon



1980 lerden fırlayıp gelmiş dev retro telefon

Siz de geçmiş zamanların daha güzel yıllar olduğunu düşünenlerden misiniz? Kullandığınız eşyalar her nekadar büyük ve zor taşınsa da hayatınızda çok büyük yer mi etti? O zaman 1980 lerden fırlayan bu dev retro telefona bayılacaksınız.

iPad Aqua Case - Su Geçirmez iPad Kabı



Su geçirmez kabı ile iPadinizi denizde ya da küvette bile kullanabileceksiniz

iPad inizi çok sevdiğiniz halde su ya da kum yüzünden onu banyoya ya da sahile götüremiyor musunuz? iPad Aqua Case ile iPadinizi küvette ya da sahilde kullanmak artık mümkün! Su Geçirmez iPad Kabı ile hem iPad inizi su, yağmur, kar, toz ve kumdan koruyun!

HAYAT HİKAYEM



Siz de hayat hikayenizi yayınlayın

Tüm yaşamınızın günlüğü, bir yaşam dolusu anılar; hem de tam 100 yıl için tasarlanmış. Herkes 100 yıl yaşamak ister mi? Bilmiyoruz ama herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. ?Hayat Hikayem?, hiç unutmayı istemediğiniz özel anları hatırlamanıza yardım edecek. Sevdikleriniz, aşklarınız, aileniz, arkadaşlarınız, seyahatleriniz ve yaşadığınız yerler? hepsi bir cilt Hayat Hikayem?de. Başarılarınız, aldığınız ödüller, yetenekleriniz? Sevdiğiniz kitaplar, müzikler, filmler, kişiler? ayrıca özel mektuplar ve kartlar? Hayattaki arzularınız ve bir kez olsun gerçekleştirmek istediğiniz hayalleriniz? hepsini kaydedebilirsiniz.

Choc Scented Case - Çikolata Sigara Kutusu




Çikolata kokulu ve görünümlü ağız sulandıran sigara kutusu

Cebinizde taşıdığınız bu harika sigara kabını görenler gözlerine inanamayacaklar! Bu gerçek çikolata görünümlü sigara kabı 20?lik sigara paketleri için özel olarak dizayn edilmiştir.

100 DOLAR TUVALET KAĞIDI



<div>Dolar hi&ccedil; bu kadar değer kaybetmemişti!</div>

<div>Tuvalet kağıdı olarak dolar kullanacak kadar zengin olabilmeyi hayal ediyor ya da &quot;paranın ne &ouml;nemi var?&quot; diyorsanız 100 Dolarlık banknot tuvalet kağıdı tam size g&ouml;re! 100 dolarları tuvalet kağıdı olarak kullandığınızı g&ouml;renlerin şok olmuş bakışlarına hazır olun.</div>

HACKED



Ucu kopmuş gibi duran 2 gb lık USB bellek

O da ne, biri USB cihazınızın kablosunu söküp götürmüş mü? Durun durun sakin olun, bu gördüğünüz USB bellek diğer usb belleklerden çok farklı. Harika tasarımı ile sanki kopmuş izlenimi veren bu USB yi taşımaya da kullanmaya da doyamayacaksınız!

Robot Flash Drive ? Robot USB Bellek




Artık her istediğinizde dosyalarınızı kaydedecek bir robotunuz olacak

Bu şirin robot usbler ile 2 GB lık tüm dosyalarınızı kaydedebilirsiniz. Bilgisayarınızın usb girişine takılı iken gözleri yanan bu robot usbler isteğinize göre üzgün, korkmuş, mutlu gibi farklı mod ve renklerde sizlerle. Tek yapmanız gereken ayaklarını çıkartıp pc nize bağlamak, o sizin için tüm dosyalarınızı güvenle kaydedecek.

Marvin's Magic Mind Blowing Mind Reading - Akıl Uçuran Akıl Okuma Seti


İnsanların aklını okumanızı sağlayan müthiş sihir seti

İçinde çok farklı akıl okuma ilüzyonları bulunan Mind Blowing Mind Reading sayesinde sevdiklerinizi çok şaşırtacaksınız! Akıl okuma ve sihirbazlık gösterilerine meraklı sevdikleriniz için mükemmel bir hediye fikri olan Akıl Uçuran Akıl Okuma Seti sayesinde akıl okuma üzerine inanılmaz sihirbazlık gösterileri yapabileceksiniz!

KİTAP ÇERÇEVESİ




En sevdiğiniz kitabı rafından değil çerçevesinden alıp okuyun

Kitap Çerçevesi çok sevdiğimiz kitaplarımıza adanmış mükemmel bir çerçeve. İçine kitabınızı koyabileceğiniz bu ahşap çerçeve tabii ki kitapların sığabilmesi için oldukça derin? En sevdiğiniz kitabı rafından değil çerçevesinden alıp okuyun. Böylece en sevdiğiniz kitabı ya da en son okuduğunuz kitabı bir resim gibi sergileyin!

PRATİK UZANMA ALETİ


Hiçbir şey ulaşılmaz değildir

Kolunuzun istediğiniz zaman yaklaşık 1 metre daha uzaması ne çok işe yarardı! Katlanabilen uzanma aleti sayesinde ulaşamadığınız yüksek ve dar yerler elinizin altında...

SİGARA YASAK(!)



Sigara yasaklarından öç almanızı sağlayan kül tablası

Sigara yasaklarına karşı hıncınızı çıkarabilmenizi ve yasak işaretinin üstüne sigara söndürmenizi sağlayan mükemmel kül tablası artık sizlerle! Duvarda asılı durup canınızı sıkan tüm o işaretlerden sigaranızı bu kül tablasında içerek öç alabileceksiniz.

DİLEK FENERİ



Dilek dilemek için artık yıldız kaymasına ihtiyacınız yok!

Bir geceye romantizm ve güzellik katan en önemli şeydir yıldızlardır. Ancak bazen hain bulutlar o yıldızları kapatırlar ve siz ?ah bir kaysa da dilek dilesek? diyeceğiniz bir yıldız bile bulamazsınız. Tabii eğer kendi yıldızınızı uçurup sonra onu kaydırabileceğiniz Dilek Feneri?ni yoksa! Üstelik 1 pakette farklı renklerden oluşan 5 dilek feneri bulunmaktadır!

Guinness World Records Marbles Set - Bilye Rekor Seti



Bilyeler ile kendinizi tüm dünyaya kanıtlamaya var mısınız?

Bilye Rekor Seti ile eski günlerdeki gibi bütün bilyeleri en hızlı şekilde kazanarak yeni Guinness rekoruna imza atmak artık mümkün! Guinness World Records Marbles Set ile 1987'den beri kırılamayan rekoru belki de kıran siz olacaksınız?

Portable Hand Shock - Avuç İçi El Şoku



El sıkışırken şok veren avuç içi şoku

Portable Hand Shock ile sizinle el sıkışanlar sizi bir daha hiç unutamayacak! Sizinle el sıkışmaya kimse cesaret edemeyecek! Avuç İçi El Şoku ile herkesi tedirgin edip çok eğleneceğinizi garanti ediyoruz.

DART ASKILAR



Oynamak için değil, asmak için dartlar!

Bu sıradışı ceket askılarını diğer askıların yanına monte etmemenizi öneriyoruz çünkü bu Dart Askıları gören tüm diğer askılar hasetlerinden çatlıyor. Dünyanın en iyi tasarımcıları tarafından özel olarak dizayn edilip üretilmiş olan bu askılar bulunduğunuz ortamlara apayrı bir hava katacak! Dartların bir yerleri delmekten daha yararlı işlerde çalıştıklarını siz de göreceksiniz.

BAR BARDAK ALTLIKLARI


28 adet birbirinden eğlenceli bardak altlığı seti

Bir barda ya da pubda biraz zaman geçirmiş herkes oradaki en sıradan bardak altlıklarıyla bile yaşanabilecek sınırsız eğlenceyi bilir? 28 parçalık bu sette en sıkılgan misafirleri bile saatlerce eğlendirecek her türlü bar oyunu, puzzle, bulmaca mevcut!

The Doggy Bank - Köpek kumbara



Mama yer gibi parayı kumbaraya atan köpek

Bozuk paranızı koyacak yer bulamıyorsanız The Doggy Bank tam size göre! Karnı çok acıkan bu Kumbara Köpek?in mama tasına bozuk paranızı yerleştirin ve sevmli köpeğin parayı midesine indirmesini izleyin!

Falling Bookends - Düşen Kitap Tutucu



Düşen kitapların altında kalan adam şeklindeki kitap tutucu

Kaçııııın!, kitaplar devriliyor!!<br/>İpucu: Merak etmeyin, adam kurtulacak Kitaplığınızda dramatik bir görüntü yaratacak metal kitap tutucu? Kitaplarınızı belli bir açıda tutarak, metalin zavallı adamın üzerine devrildiği görüntüsünü yaratır..

Gong Alarm Clock - Gonk Alarm Saat


Sizi uyandırmak için gong çalan alarm saati

Uyanmanız için illa ki başınızda çanlar ve gonklar çalınması gerekiyorsa Gong Alarm Saati ile uyanmanızın artık çok kolay olacağını garanti ediyoruz. Gonk Alarm Saati uyanmanız için 3 kere gonka vurur eğer halen daha uyanmadıysanız bu sefer alarmı ile kesin uyandırma moduna geçer!


OK KİTAP TUTUCU



Sihirli oktan kitap tutucular

Kitap severler için ideal bir hediye olan Ok şeklindeki manyetik Kitap Sonu, metal tutucusu ve mıknatıslı okları sayesinde yarattığı yanılsama ile kitaplığınıza ayrı bir hava getirecek.

UNIKEYS TEK BOYNUZLU ANAHTARLAR


Tek boynuzlu at şeklindeki sihirli anahtar başlıkları

Evvel zaman içinde bulunması imkansız olan tek boynuzlu atlar ?ya da anahtarlar- varmış. Bu anahtarları bulmak çok zormuş ama bir kere ele geçirdiniz mi onları hiç beslemeden tüm kapıları açmak için kullanabilirmişsiniz. Anahtarlarınızı masallardaki tek boynuzlu sihirli atlara dönüştüren bu harika başlıklar ile kendinizi adeta bir masalda yaşıyor gibi hissedeceksiniz.

80's Style Retro Mobile Phone ? 80?ler tarzı Retro Cep Telefonu Kabı




Bütün eskileri kıskandıracak 80?ler tarzı retro cep telefonu kabı

Iphone?nunuza 80?ler Tarzı Retro Cep Telefonu Kabı ile eşsiz retro bir stil kazandırın! Bu cep telefonları kabı ile iphone?nunuza eskiden kullandığımız telsiz telefon görüntüsü vermek artık çok kolay. 80?ler Tarzı Retro Cep telefonu Kabı?nı (80's Style Retro Mobile Phone) aynı zamanda masa üzerinde stant olarak da kullanabilir, iphone?nunuzu çiziklerden ve ezilmelerden koruyabilirsiniz.

Chocolate Case for Iphone ? Iphone Çikolata Kabı



Hiçbir iPhone kabı bundan daha tatlı olamaz!

Bu iPhone için hazırlanmış yüksek kalitede silikon koruma kabı nefis bir kalıp çikolataya benziyor. Yüz üstü olarak bıraktığınızda leziz bir şekerleme görüntüsüne sahip ama ters çevirdiğinizde gerçek ortaya çıkıveriyor. O aslında iPhone'unuzu saklıyor ve koruyor. Iphonenuz bu kap ile çok daha vazgeçilmez olacak!

BBQ Branding Iron ? Mangal Damgası


Mangalda etlerinizi damgalamaya ve mesajlar eklemeye hazır mısınız?

Mangal yaparken etlerinizin üzerine kendi mesajlarınızı eklemeyi hiç hayal ettiniz mi? Tabii ki dediğinizi duyuyoruz ve size etlerinizden, tavuklarınıza hatta peynirlerinize kadar herşeyin üzerine ?Çok Sıcak?, ?Ye Beni?,?Of be? gibi kendi mesajlarınızı ekleyip hatta yiyenlerin isimlerini bile yazmanızı sağlayacak bu harika damgayı sunuyoruz.

Rubber Band Ball ? Lastik Top




Yüzlerce lastikten oluşmuş bir topla hayatınızı düzene sokun</div>

Dünyayı kasıp kavuran Rubber Band Ball çılgınlığı artık Türkiye'de! Yüzlerce lastikten olmuşmuş bu lastik toptan her lazım olduğunda bir lastiği lastik top yumağınızdan çıkarıp dağınıklığınızı toparlayın! Görünüşe aldanmayın, bir toptan kaç; lastik çıkar demeyin! Her biri 113 gram ağırlıklığındaki bu toplarda yaklaşık olarak 200 lastik bulunmakta!

SİHİRLİ ASA




TV den pc ye kadar herşeyi yönetebilen sihirli asa

Harry Potter?ın bile asası bu kadar işlevli olamaz. TV nizden pc nize kadar herşeyi yönetebilen bu asa sizin öğrettiğiniz harekete göre farklı işler yapabiliyor. İster TV nizin sesini açın, ister kanalları değiştirin, isterseniz de odanızın ışıklarını açıp kapatın! Bu asa ile herşeyi kolaylıkla yapabileceksiniz.

BAŞTAN YARAT!



Kendinizi aynada başka birine dönüştürmek istemez miydiniz?

Hergün aynı surata aynada bizilyon kez bakmak sizin de canınızı sıkmıyor mu? Tamam çok yakışıklı ya da çok güzel olabilirsiniz ama arada ufak tefek değişiklikler olsa hoş olmaz mıydı? Size pala bıyık bırakın ya da komik gözlükler takıp çıkın demiyoruz çünkü artık bunu sizin aynanızda sizin için yapacak BAŞTAN YARAT! var.

SİGARA ŞEMSİYESİ




Yağmur bile sigara içmenize engel olamaz!

Özellikle kapalı alanlarda sigara içmenin yasaklanmasından sonra tiryakiler açık havayla daha sık buluşmaya başladı. Yağmur altında da sigaranızı keyfile içebilmeniz için kül tablalı sigara şemsiyeniz olsun istemez miydiniz? Bu kadarı da olmaz demeyin, artık kül tablalı bir şemsiyeniz olacak!

Guinness World Records Paper Plane Set - Kağıt Uçak Rekor Seti



Yeni Guinness Rekorunu kırmaya hazır mısınız?

Kağıt Uçak Seti ile kendi uçağınızı kendiniz yapın, Guinness Rekorlarının bir parçası olan uçak uçurmada yeni rekoru siz kırın! Paper Plane Set ile Guinness Rekorlarından biri de sizinki olsun.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.03.2012, 12:57   #8
Çevrimdışı
tufan2006
Gerçek Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Dünya Kadınlar Günü için Doğum Günü Hediyeleri

Tam kadınlara göre hediyeler, bunlardan acaba hangisini alsak?
__________________
Şeytanın çalışma odası, cahillerin boş kafasıdır.

Eflatun
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz tufan2006'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 10.03.2012, 00:14   #9
Çevrimdışı
LaLe
Ne Mutlu Türküm Diyene

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Dünya Kadınlar Günü için Doğum Günü Hediyeleri

Ancak erkek beyni bu tür hediyeleri almak icin calisir tufan.


Bazilari.
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.03.2012, 11:44   #10
merveceylan
Ziyaretçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliniz için Özel Doğum günü hediyeleri

Çok teşekkürler.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
doğum, günü, hediyeleri, için, Özel, sevgiliniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.