Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Güzellik ve Moda > Kadınlara Ait Güncel Konular

Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 25.10.2011, 17:39   #1
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Değişik Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı döneminin ne kadar da kötüye gittiğini fark etmiş olmalısınız. Her sene daha büyük ve daha pahalı hediye almaya çalışanlar, son dakika ve fazla düşünülmeden alınmış hediyeler ve yanlış hediye seçimleri git gide artmaktadır. Yılbaşında hediye alıp vermek aslında çok güzel bir olaydır. Beklentisiz alınıp verilen hediyeler de en güzelleridir.Yılbaşı hediye alışverişi bir kâbusa dönüşebilir. Kalabalık alışveriş merkezleri, mağazalar ve rahatsız edici müzikler hepsi bir araya geldiğinde kafanızı karıştırabilir. Bu alışveriş çılgınlığının önüne geçmenin zamanı geldi ve artık çevreye zararı olmayan hediyeler almak için harekete geçin. İşte birkaç öneri:



Hediye alırken çevre dostu hediyeler arayın. Size yardımcı olabilecek birkaç fikir:

Dayanıklı hediyeler ? kaliteli ve yaşam süresi uzun olan hediyeler

Sadece somut hediyeler üzerine odaklanmayın.

Büyük markalar ve süpermarket zincirlerinden uzak durun.

İkinci el kitaplar, CD?ler ve antikalar almaya çalışın. Bu tür hediyeleri seven birileri mutlaka etrafınızda vardır.

Ne almamanız gerektiğini bilin. Çevre dostu hediye seçerken bazı hediyelerden uzak durmak önemlidir. Uzak durmanız gereken bazı hediyeler:

Plastik, PVC ya da sürdürülemez nesneler

Paketlenmiş maddeler

Nesli tükenmekte olan ağaçtan yapılan her şey

Aşağıdakilere göz atın ve doğru hediyeyi bulma konusunda fikir edinin.

Kek, bisküvi ve pastalar pişirin. Hem fazla para harcamamış olursunuz hem de kendi ellerinizle özel bir hediye vermiş olursunuz.

Çevreyle ilgili kitaplar alabilirsiniz.

Organik çikolatalar, peynirler ve şarap alabilir ve bunları hediye sepeti yapabilirsiniz.

Organik ürünler almak istiyorsanız internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Biraz dikkatli davranarak çevreye zarar vermeden doğru hediyeleri bulabilirsiniz.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 26.10.2011, 11:37   #2
Çevrimdışı
ececlk
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Çevre Dostu Yılbaşı Hediyeleri

Merhaba,

Yılbaşı için ben arkadaşlarıma yılın enlerinin olduğu oscarlardan satın alıp hediye etmiştim çok beğenmişlerdi tavsiye ederim

Link vermek yasaktır. Smyrna...
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
ececlk'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 26.10.2011, 11:50   #3
Çevrimdışı
Zafina
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Çevre Dostu Yılbaşı Hediyeleri

Asisedef nedir bu hediye aşkın? paylaşım için teşekkürler.
__________________
Bitse de gitsek...
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Zafina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 30.10.2011, 19:02   #4
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Klasik Yeni Yıl Hediyeleri


Yılbaşı gibi özel bir geceyi, daha şık bir hale getirmek sizin elinizde. Eviniz rahatsa evinizde, arkadaşlarınızla paylaşmaktan hoşlandığınız mekanlar varsa orayı tercih edebilirsiniz. Fakat unutmayın, ev her zaman ortam olarak, daha rahattır. istediğiniz müzik, istediğiniz yiyecekler ve istediğiniz eğlence programı. Saat 00:00 olduğunda tüm iyi dilek ve mutluluklarınızı iletin göklere?

Evde geçirmeyi planladığınız çok özel ve renkli parti ortamı için, muhakkak bir kaç gün önceden plan yapmalısınız. Evet günler öncesinden? Bu özel geceyi çok şık geçirebilmek için, en ince ayrıntıları bile hesaplamaya ihtiyacınız var. Avizenize asacağınız dönen renk ve ışıltı paletlerinden tutun da, evde girenleri karşılayan, tüm kapılara iyi dilek kartlarına kadar herşeyi düşünün?
Herşeyi planlayıp misafirlerinizi özenle karşılayın. Sevdiğiniz tüm arkadaşlarınızla doyasıya eğlenip, nice iyi dileklerle karşılayın yeni yılı, malum nasıl başlanırsa öyle geçermiş; mutluluk dolu bir sene geçirebilmenizi umarım.

Salonunuzun ışıklandırmalarını renklendirip, ışıltılı bir parti ortamı hazırlayarak, aslında salona girer girmez enerji depolayacaksınız sevdiklerinize.

Minik masalarla, ikramlıklar hazırlayın salonun her köşesine,içecekler,yiyecekler? Ve en şık kıyafetinizle, en hareketli müzikleri ayarlamayı da unutmayın.,

Buraya kadar herşey tamam peki ya hediyeler???

İşte sıra kafayı epey yoracak ve belki de sizi bunaltacak sorunda, yani yılbaşı hediyelerinde?
Bu kadar şık bir parti akşamına uygun orjinal hediyeler almalısınız.
Bunun için çok korkunç bir bütçe ayırmadan, belki bazı hediyelere hem anlam yüklemiş olur, hemde ev yapımı hediyeler sunmuş olursunuz, neden olmasın?


Çikolatalar




Sevdiklerinizin asla unutamayacağı, ambalajını kendinizin hazırladığı, üzeri bu iyi yıllar dilek jelatiniyle kaplı, enfes tatlar. Tarih boyunca çikolatadan hoşlanmayan tek insan yaşamamıştır bence.


Kozmetik



Güzelliğinizi ve ışıltınızı tamamlamanıza süper destek, cildinize uygun ton ve renklerden oluşan makyaj malzemeleri ve kozmetiklerden oluşan hediye paketleri de mantıklı bir hediye seçeneği olacaktır.


Kişiye Özel Hediyeler



Kişiye özel hediye paketleri hazırlayıp, harika sunumlarla, sevdiklerinizin gönlünü mest edebilirsiniz. İçerisine kim neyi seviyorsa onu koyup, minik de iyi dilekler notunuzu ekleyince, orjinal yeni yıl hediyeleri elde edeceksiniz.



İlginç Aksesuarlar



En güzel hediye, aslında sevdiklerimizi şaşırtmaktır bence!



Bir kaç dükkan dolaşarak, ilginç hediyeler bulun. Farklı tasarımlı aksesuarlar alarak da, farkınız ve zevkinizle şaşırtın.




Muhakkak zayıf noktaları olan hobilerine dokunun. Buna bayılacaklar.

Yahut ikramınızın keyfini kolaylıkla çıkarabilecekleri alternatifleri, siz kendi eviniz içinde düşünebilirsiniz.



Görüntüsüyle işte buuuu!!! dedirtecek ve biraz da ten gıdıklayacak şık kolyelerle onları mutlu edin.
Biraz alışılmışın dışında, biraz üretici, biraz renkli, nihayetinde tatlı hediye fikirleri.

İyi Seneler Efendim
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 02.11.2011, 00:13   #5
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart En İlginç Yılbaşı Hediyeleri


Cuplens - Objektif Bardak



Fotoğraf meraklıları bilir, iyi bir objektif çok iş yapar. Ama pahalı objektiflerin bile yapamayacakları vardır ki onları da Cuplens yapar! Çok fonksiyonlu replika objektif Cuplens hem bardak, hem kalemlik, hem küllük, hem para kabı...


Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy


Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!



Şeşbeş Duvar Saati


Duvarlarınızı süslemeye aday en ilgi çekici, komik ve görenleri hayran bırakacak aynı zamanda şoka sokacak Şeşbeş Duvar Saatleri sizlerle! Gözlerinden biriyle saati, diğeriyle dakikayı gösteren bu şaşı saatler ile saate bakmak artık çok keyifli olacak. Bırakın tüm o klasik saatleri, artık Şeşbeş saatler var!



Astro Star - Yıldız Işıklandırmalı Projektör


Günümüzde şehirlerdeki ışık kirliliği yüzünden pek çoğumuz geceleri gökyüzünde parlayan yıldızları seyretmenin keyfini özlüyoruz. Bu konuda maalesef pek bir şey yapamıyor olsak da hayatlarına yıldızların ışığını yeniden taşımak isteyenler için tek bir çözüm var. ? AstroStar.


Punk Washing Up Brush - Punk Bulaşık Fırçası


Sıra bulaşık yıkamaya geldiğinde içinizdeki asi ruh "Ben yıkamam!" diye haykırıyorsa Punk Bulaşık Fırçası'nın başına gelenlere bakın. Saçını sizin için fırça eden asi dostumuz sizde de bulaşık yıkama isteği uyandırabilir...


Handlebar ? Palabıyık Açacak


Palabıyıklar geri döndü! Ama bu seferki ne moda ne de külhanbeylilik için! Bu havalı açacak aynı bir palabıyık görünümünde olup hem tirbüşon hem de kapak açacağı olarak kullanılabilinmesi için özel olarak dizayn edildi. Artık kapak açmak için güçlü, kuvvetli, palabıyıklı bir erkek olmanıza gerek yok, palabıyık açacağınız olsun yeter!


Long Bread Wrist Rest - Baget Bilek Desteği


Bütün gün bilgisayar başında olanlar er ya da geç dirsek ve bilek ağrılarından, parmak uyuşmalarından şikayet eder. Bu soruna taptaze bir çözüm getiriyoruz: Baget ekmek şeklinde yumuşacık bilek desteği!


YAPRAK KAPI STOPERİ


Kapıların yüzüne kapanmasını doğal yollarla önlemeye ne dersiniz? Farzedin ki bir yaprak daldan dökülüp uçarak sizin kapınıza kadar gelmiş ve hiçbir rüzgarı kapıyı yüzünüze kapatamasın, sizi dışarıda bırakmasın diye kapı stoperi olarak kapınıza sıkışmış. Ne dersiniz harika olmaz mıydı?


Pocket Microscope - Cep Mikroskobu


Bir bilim adamı gibi aklınıza gelen her şeyi en ayrıntılı şekilde incelemek harika olmaz mıydı? İşte bu muhteşem cep mikroskobuyla her an istediğiniz her şeyi 30 kat yakınlaştırarak inceleyebileceksiniz!


Secret Message Set - Görünmez Kalem Seti



Artık özel UV ışıkta görülebilen kalemlerle yazdıklarınızı saklama derdine son! Sanki Harry Potter'ın eli değmişçesine yazdıklarınız başkalarına görünmez olacak, istediğiniz zaman özel ışığıyla okuyabileceksiniz.



Dynomighty Wallets - İkon Cüzdanlar Seri 2


Artık cüzdanlarınıza da biraz tarz vermenin vakit gelmedi mi? Dynomighty cüzdanlar, suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen ve geri dönüşümlü cüzdanlardır, ama onları sıradışı yapan elbette tasarımları...



Red Napkin Holder - Matador ve Boğa Peçetelik



Bir tarafta peçetesiyle meydan okuyan bir matador diğer tarafta öfkeli, ortalığı kasıp kavurmaya hazır bir boğa. Bu iki ezeli rakip masanızı arenaya çeviriyor. Bu peçeteliğe her baktığınızda Oley! çekmeye hazır olun.


Little Book Holder - Küçük kitap tutucu



Çok hafif görünebilir ama bu şirin küçük kitap tutucu iş düşünce ağır çalışır! Artık kitap okurken köpeğinizin sırtınız sıvazlamak ya da kahvenizi içmek için elinizi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 13.11.2011, 14:27   #6
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eski Sevgilinize Yılbaşı Hediyeleri

Red Napkin Holder - Matador ve Boğa Peçetelik




Bir tarafta peçetesiyle meydan okuyan bir matador diğer tarafta öfkeli, ortalığı kasıp kavurmaya hazır bir boğa. Bu iki ezeli rakip masanızı arenaya çeviriyor. Bu peçeteliğe her baktığınızda Oley! çekmeye hazır olun.

Voodoo Knife Block - Vudu Bıçaklık


Yemek hazırlamakla geçen vaktinizi, eğlenceli bir Voodoo ayinine dönüştürmek nasıl olurdu? Sıra dışı tasarımı ile Voodoo'nun tahta sıkıcı bir bloktan, çok daha şık ve ilgi çekici bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Tasarımcısının bu standı hazırlarken ne düşündüğünü bilemiyoruz, ancak ortaya çıkan sonucu çok beğendiğimizi söyleyebiliriz.



Gimme Tunes Speaker - Topuklu Hoparlör


USB kablosuyla enerjisini bilgisayarınızdan alır... Gelen ek kabloyla da bilgisayar veya mp3 çalarlarınıza bağlayarak müzik dinlemeye başlayabilirsiniz.


Cactooph - Kaktüs Kürdanlık





İşte karşınızda tamamen güzel bir fikrin ve yaratıcılığın buluşmasıyla ortaya çıkan Teksas işi bir ürün ... Kaktüs kürdanlığı bir partide ya da kokteylde servis ettiğiniz zeytinler ya da kanepeler için kullanabilirsiniz? İsterseniz evinizin günlük kürdanlığı da olur. Hayatınıza renk katın!


Giant Inflatable Mobile Phone - Şişme Dev Telefon





Siz de geçmiş zamanların daha güzel yıllar olduğunu düşünenlerden misiniz? Kullandığınız eşyalar her nekadar büyük ve zor taşınsa da hayatınızda çok büyük yer mi etti? O zaman 1980 lerden fırlayan bu dev retro telefona bayılacaksınız.
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 15.11.2012, 15:44   #7
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değişik Yılbaşı Hediyeleri

“Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.” Aşkınızı usta şair Özdemir Asaf kadar güzel anlatmayı ne çok isterdiniz! Böylesine güzel şiirler yazabilseydiniz eğer, sevgilinize hediye almak için bin takla atmaya gerek duymazdınız. Çünkü dünyadaki en güzel hediye onun için yazılmış bir şiir olurdu. Ama maalesef kaleminiz bu kadar güçlü değil. Yani zorlasanız kendinizi mutlaka bir şeyler çıkar ama siz bu kadar ince bir ruha sahip olmayı kendinize yediremiyorsunuz. Ya da kafa yormak yerine alacağınız bir hediyeyle bu açığı kapatmayı düşünüyorsunuz. Ne diyelim bu bizim daha çok işimize gelir
Aslında hediye alırken de kafa yormanız gerekiyor. Ona uygun bir hediye mi? Mutlu olur mu? İhtiyacını karşılar mı? Kullanabilir mi? Daha bir çok soru işareti sizi yer bitirir. Yılbaşı da yaklaşıyor. Şimdiden düşünmeye başladınız bile. O halde gelin ortak bir paydada birleşelim ve sevgilinize alabileceğiniz hediye seçeneklerini gözlerinizin önüne sererek en az düşünceyle, en güzel hediyeyi alma şansını size çok koşmadan yakalatalım


Sevgiliye Özel Yılbaşı Süprizleri




Onun güzel elleri hiçbir zaman üşümesin. Doğrusu siz onun yanındayken bir an bile ellerini bırakmadığınızdan böyle bir ihtimal olamaz fakat siz yokken ne yapar o bembeyaz eller. Sizin elleriniz kadar ısıtamasa da bu şık ve renkli eldivenle, soğuk kış günlerinde sevgilinizin elleri bir an olsun üşümesin




Sürekli sevgilinize takı, toka alıp duruyorsunuz. Bu durumdan hiç şikayetçi değil sevgiliniz ama o kadar çok alıyorsunuz ki bazılarını kaybedebiliyor. O zaman size yılbaşı hediyesi önerimiz takılarını kaybetmemesi için alacağınız takı kutusu. Şimdi sıradan bir şey de alınmaz. O zaman ne yapıyorsunuz böylesine şık desenlere sahip takı kutusunu yılbaşına özel paketleterek sevgilinize vereceğiniz günü bekliyorsunuz




“Dokunma, dokunma, kırılır kalbim dokunma, kırma, kırma seven gönlümü kırma…” Bu t-shirt gördüğünüz andan itibaren aklınıza tek şarkıyı getiriyor. Orhan Gencebay’dan Dokunma
Sevgilinizi alacağınız hediye ile mutlu etmek varken, birbirinizin kalbini kırmaya ne gerek var diyor sizi bu güzeller güzeli t-shirt’le başbaşa bırakıyoruz




Benim sevgilim en şık hediyelere sahip olmalı diyorsanız size sunduğumuz teklifi hiç düşünmeden kabul etmeniz gerekir. Bu kadar da iddialıyız. Böylesine güzel, tasarım harikası bu kolye hangimizin şıklığına şıklık katmaz ki? Alın siz bunu alın





Sevgiliye en özel yılbaşı hediyeleri diye yana döne google da hediye seçenekleri arıyorsunuz değil mi? Hala karar veremediyseniz siz hiç bizimle tanışmadınız demektir. Çünkü size bu kadar şık, bu kadar güzel bir hediye seçeneğini bizden başkası sunamazdı





Küpelere sevdalı olan sevgilinize alabileceğiniz en güzel küpelerden biri şuan karşınızda saygı duruşunda







Balıklar çok tatlı hayvanlar öyle değil mi? Hiç ses çıkarmazlar, ne verirseniz onu yerler, konuşur durursunuz sadece dinlerler. Ne kadar da tatlılar öyle


Sevgilinize böylesine tatlı bir canlının kolyesini alarak bir sürü mesaj verebilirsiniz! Bunlardan en güzelini söylüyoruz kulaklarınızı iyi açın bizi dinleyin. ” Balıklar kadar sakin olmayı, susup dinlemeyi öğrenmeli insan”






Bileklikler… Bir bayanın kolunu görsel bir şölene çevirecek tarzda, çok şık, çok güzel bileklikler. Yılbaşında alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor dikkatinizi çekeriz





Deniz subayısınız ve sevgilinize hediye arıyorsunuz. Aramayı bırakın. Biz sizin için bulduk çünkü. Sevgilinizin sizi temsil etmesi, sizin açınızdan çok güzel olur. Öyleyse ona denizciliği en güzel temsil eden bu bilekliği almak için daha fazla beklemeyin





__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.11.2012, 15:44   #8
Çevrimdışı
asisedef06
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değişik Yılbaşı Hediyeleri

Maya takvimi diye bir şey duydunuz mu? Duymadıysanız biz sizi aydınlatalım. M.Ö. 3113 yılında başlayan maya takviminin 5125 yıllık döngüsü 21 Aralık 2012 tarihinde sona eriyor. Yani bunun anlamı, mayaların takviminin sona ermesiyle insan ırkının tehlikeye girmesi demek. Bu konuda çeşitli kehanetler ortaya atılıyor ve sürekli dünyanın sonu gelmiş gibi lanse ediliyor. Buraya kadar garip bir korkuya kapıldığınızın farkındayız ancak sizi hemen bu korkudan kurtaracak bilimsel bir açıklamayla yazımızı sürdürüyoruz. Bu konuyla ilgilenen bilim adamları 21 Aralık 2012 tarihinin insanlar için yıkım değil, aksine doğuşu simgelediği konusunda hemfikirler. Şimdi soruyorsunuzdur “e madem öyle ne diye yüreğimizi ağzımıza getiriyorsunuz diye?” Haklısınız ancak gelmek istediğimiz yere mayalarla gelmek bu konunun önemini vurgulamamız açısından son derece önemli. Dünya’nın sonu insanların yüreklerine korku salmak isteyen kişilerin düşüncelerindeki gibi gelmedi. Ama sevdiklerimize verdiğimiz değeri göstermemiz için sanki yarın son günmüş gibi davranmamız gerektiğini hatırlatmadı değil. Bu yüzden mayalara teşekkür bile edebiliriz öyle değil mi



İlginç Yılbaşı Hediyeleri




Rengarenk kişiliği olan kız arkadaşınıza alacağınız, al beni ye dercesine telefonumuzun üzerini kaplayan bu iphone kabıyla, yılbaşında onu mutlu etmenin keyfini çıkarın




Erkeklere ne alınır sorusunu sormaktan bıktınız değil mi? Bıkmayın biz size yardımcı olalım. Böylesine güzel ve farklı bir hediye, erkek arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri




O gözlerini devirerek bakışlarına içiniz nasıl erir? Her istediğini bir bakışıyla yaptırır öyle değil mi? Öyleyse yılbaşında alacağınız bu kupayla sizde bakışlarınızı ona doğru yöneltin




Yılbaşında sevdiklerinize alabileceğiniz hediyeler arasında en göz alıcısı bu iphone kabı olacak




Elinizde bir sihirli değnek olsa keşke de sevdiklerinize ne isterseler istesinler verseniz. Ne güzel olurdu değil mi? Hayal kurması bile bir başka güzel. O zaman sizde kız arkadaşınıza veya kardeşinize her an canlanıp “benden ne isterseniz isteyin!” diyecek gibi duran bu şık kolyeyi hediye etmek için acele edin


Kol düğmeleri, siz yılbaşında hediye edebilesiniz diye hiç bu kadar farklı olmamıştı




Bir bayana alınabilecek en güzel hediyeleri içerisinde barındıran böylesine güzel bir kolye hiç gördünüz mü? Bize sorarsanız görmediniz. O zaman ne duruyorsunuz gördüklerinde şok olacakları yılbaşı hediyesi tam karşınızda duruyor


Üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz bu bıyık kol düğmeleri, sizin onları almanız için gün sayıyor




Yıl 2013 olacak hala uzayda şöyle oturup gazete okuyamadık değil mi

Napalım öyleyse bizde bunun hayaliyle yaşar gideriz. Bu hayalimizi çantamıza falan resim olarak yapıştırır, bir nebze olsun içimizi rahatlatırız. Ya da sevdiklerimize yaklaşan yılbaşında hediye eder onların mutlu olmalarını sağlarız


Sevgiliye en özel yılbaşı hediyeleri arayışınız artık sona ermeli. En azından bu kolyeyi gördükten sonra sona ermeli

Böylesine şık bir kolyeye sahip olacak sevgiliniz inanın çok şanslı
__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz asisedef06'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.11.2012, 16:37   #9
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değişik Yılbaşı Hediyeleri

Hepsi güzelde, bana su lazim.






Su elinde tuttugu varya, resim asarken duvara civi cakmak icin ideal.

Buda Forumda olan Cadilarimiz icin güzelmis yani....





__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.11.2012, 17:05   #10
Çevrimdışı
Zeynep Sappho
Her şey aşk için...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değişik Yılbaşı Hediyeleri









Heeeyy
Bunları istiyoruuuuuumm
__________________
Hayat seninle sen yeterki iste
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Zeynep Sappho'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
değişik, hediyeleri, yılbaşı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 17:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.