Merhabalar
Forum Gerçek üyesi değilsiniz ya da Üye Girişi yapmamışsınız.
Sitemizden tam olarak yararlanabilmek için;
Lütfen Buraya tıklayarak üye olunuz.
Forum Gerçek

Forumları Okundu Kabul Et Bugünkü MesajlarYazdığım Cevaplar Açtığım Konular Kim Nerede
Geri git   Forum Gerçek > Türk ve Dünya Mutfağı > Yemekler > Kek | Pasta | Turta


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Eski 24.02.13, 23:10   #1
DadLuCadI..

Gulbade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2013
Yaş: 49
Konular: 168
Mesajlar: 555
Ettiği Teşekkür: 1794
Aldığı Teşekkür: 2795
Rep Derecesi : Gulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyorGulbade karizması günden güne artıyor
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Bonibonlu Rulokatlı Pasta




Malzemeler

•Damla Çikolata
•Bonibon
•Rulo Kat
Pandispanyası için;
•6 yumurta
•6 küçük fincan şeker
•1 k. fincan su
•6 k. fincan un
•1 pkt kabartma tozu
•1 pkt vanilin
•2 çorba kaşığı kakao

Kreması İçin

•3,5 su bardağı süt
•1 yumurta
•2 çay bardağı toz şeker
•1 çay bardağı un
•1 çorba kaşığı nişasta
•2 paket vanilin
•2 çorba kaşığı kakao

Yapılışı

Pandispanyası için yumurta ve şekerimiz bembeyaz olana kadar iyice çırpıyoruz ve diğer malzemeleri sırası ile çırpıyoruz. Yağlanmış kelepçeli kalıba döküp önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 25-30 dkk kadar pişiriyoruz.. ve soğutuyoruz.
Krema içinde bütün malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğumaya bırakıyoruz. En son 5 dakika kadar daha çırpıyoruz.
Soğuyan keki 2′ye kesip arasına kremamızı sürüyoruz. Ara kata bol damla çikolata serpip, ayrıca süt ile katları ıslatıyoruz.
Diğer katı da kapatıp, kalan kremamızı heryerine güzelce sürüyoruz..
En son kenarlarına da rulo katları özenle döşüyoruz
Üzerine de bolca bonibon serpip pastamızı buzdolabında bekletiyoruz.



Kaynak
__________________
Gulbade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Gulbade'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:12   #2
Ne Mutlu Türküm Diyene

LaLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Jan 2009
Konular: 2491
Mesajlar: 21,229
Ettiği Teşekkür: 85449
Aldığı Teşekkür: 125445
Rep Derecesi : LaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardırLaLe şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Huzurlu
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Çocuk partileri ve benim için çok güzel bir tarif


Teşekkürler Gülbade.
LaLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:23   #3
Geciken gözyaşı hiçbir şey çözmez...

Liaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Aug 2011
Konular: 591
Mesajlar: 5,013
Ettiği Teşekkür: 40955
Aldığı Teşekkür: 21797
Rep Derecesi : Liaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevher
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

6 yumurta, krema ile 7 yumurta.

Çarpmazsa iyidir valla.

Bonibonları yemeye kıyamam.

Ellerine sağlık, teşekkürler Gülbade.
__________________
Liaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:33   #4
Çiçekci kız

Canan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Konular: 8758
Mesajlar: 30,610
Ettiği Teşekkür: 104536
Aldığı Teşekkür: 161323
Rep Derecesi : Canan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardırCanan şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Bonibonları mafin üzerine koyarak kullanırdım eskiden Çocuklar bayılırdı.
Senin pastayı da
büyük bir iştahla yiyeceklerinden eminim Gülbade. Ellerine sağlık.
__________________
Canan Şu Anda Forumda.   Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:39   #5
Müdavim

Basakca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Aug 2009
Konular: 2209
Mesajlar: 11,973
Ettiği Teşekkür: 79777
Aldığı Teşekkür: 77685
Rep Derecesi : Basakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardırBasakca şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Ruhsuz
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Rulokatlarına dokunanı gebertirim. Şekerleri kim yerse yesin.

Kekine sıra gelene kadar patlamasam bakarım icabına.


Bu gidişle bizleri obez yapacaksın Gülbade.








Basakca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Basakca'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:48   #6
Dönersen Islık Çal..

Sevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2012
Konular: 842
Mesajlar: 7,416
Ettiği Teşekkür: 33023
Aldığı Teşekkür: 38380
Rep Derecesi : Sevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardırSevda şöhret ötesinde bir itibarı vardır
Ruh Halim: Melek Gibi
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Ne kadar güzel gözüküyor. Rengarenk.
Kolaymış bu tarif.

Teşekkürler Gülbade.
Sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 24.02.13, 23:57   #7
« Just Happiness »

Karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2013
Yaş: 25
Konular: 4
Mesajlar: 258
Ettiği Teşekkür: 110
Aldığı Teşekkür: 1103
Rep Derecesi : Karabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Ya ben bunlardan yapınca bonibonların rengi dağılıyor, neden?
__________________
Bunu okuyan kişi.
Gülümse.
Çünkü sen bunu hak ediyorsun.
Seni üzenler belki bunun farkında bile değil.
Gözyaşlarını kimse hak etmiyor.
Kendini yıpratmak gidenleri geri döndürmeyecek veya olanları değiştirmeyecek.
Bu yüzden gülümse.
Gülümse ve iyi hisset.
Farklılığının farkında ol. Bu dünyada bir eşin, benzerin yok.
Bunu hisset.
Gülümse.
Karabiber isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Karabiber'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 25.02.13, 00:24   #8
Geciken gözyaşı hiçbir şey çözmez...

Liaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Aug 2011
Konular: 591
Mesajlar: 5,013
Ettiği Teşekkür: 40955
Aldığı Teşekkür: 21797
Rep Derecesi : Liaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevherLiaaa işlenmemiş cevher
Ruh Halim: none
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Karabiber Mesajı göster
Ya ben bunlardan yapınca bonibonların rengi dağılıyor, neden?
Belki kremanız akışkan olmuştur.

Daha olmadı enson tarifde yazıldığı gibi hemen buzdolabına koyun.

Daha daha olmadı dondurucuya koyun Karabiber. (Ama kapağı kapatmayın, elinizle kapağı tutun. Bonibonlar düşmesin.)


__________________
Liaaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 25.02.13, 00:39   #9
« Just Happiness »

Karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik Tarihi: Feb 2013
Yaş: 25
Konular: 4
Mesajlar: 258
Ettiği Teşekkür: 110
Aldığı Teşekkür: 1103
Rep Derecesi : Karabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerdeKarabiber Karimasını arttırmak için doğru yerde
Ruh Halim: Cap Canli
Standart Cevap: Bonibonlu Rulokatlı Pasta

Yok krema harikaydı da buzdolabı işinden olabilir
__________________
Bunu okuyan kişi.
Gülümse.
Çünkü sen bunu hak ediyorsun.
Seni üzenler belki bunun farkında bile değil.
Gözyaşlarını kimse hak etmiyor.
Kendini yıpratmak gidenleri geri döndürmeyecek veya olanları değiştirmeyecek.
Bu yüzden gülümse.
Gülümse ve iyi hisset.
Farklılığının farkında ol. Bu dünyada bir eşin, benzerin yok.
Bunu hisset.
Gülümse.
Karabiber isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Karabiber'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bonibonlu, çırpıyoruz, fincan, kadar, pasta, rulokatlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İlgili Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şirin pasta modelleri ve mumları DAMLA Kek | Pasta | Turta 3 04.02.11 23:54


WEZ Format +3. Şuan Saat: 23:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
Copyright ©2000 - 2019 www.forumgercek.com
Protected by CBACK.de CrackerTracker
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.
Page Rank Icon
Bumerang - Yazarkafe
McAfee Site Denetleme
Norton Site Denetleme
www.forumgercek.com Creative Commons Alıntı-Lisansı Devam Ettirme 3.0 Unported Lisansı ile lisanslanmıştır.