29.05.2012, 20:13 | #1 |
Çevrimdışı
|
Bademli Pazı Kavurması
|
29.05.2012, 21:06 | #2 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Bunu bademsiz bibersiz yapıyorum. Bol soğanlı çok güzel oluyor.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
29.05.2012, 21:08 | #3 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Yok Basakcacigim senden korkmazlar. Ya ReaL'in, ya da Banemin'in fotografi olan bir model yap ve koy. Degil karga, marti, sivri, sinek... ne kadar kanatli ucan varsa ugramaz |
29.05.2012, 21:10 | #4 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Melekler dışında...
__________________
Ben hiç insan kaybetmedim... Sadece zamanı geldiğinde, vazgeçmeyi bildim... |
29.05.2012, 21:45 | #5 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Pazının tadını bilmiyorum Öncelikle bir pazı sarması yapmalıyım, sonra da kavurmasını.
Tarif kaydedilmiştir teşekkürler LaLe |
29.05.2012, 21:59 | #6 | |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Alıntı:
Bilmiyormusun tadını?
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
|
29.05.2012, 22:07 | #7 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Bulsam pazıyı nasıl yeneceğini bilirim ben diyecektim, google amcama sordum ki... Bazı marketlerde görüp de almadığım bir yapraklar demetiymiş.
Yarından itibaren ben yapacağımı bilirim |
29.05.2012, 22:11 | #8 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Yaptıklarını bizde görelim Canan.
__________________
"Ey egosu boyundan büyük insan.. |
29.05.2012, 22:17 | #9 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Canan, Almanya'da da var. Orada adi Mangold olarak geciyor.
Üzüm yapragi C vitamini acisindan cok zengin olsa da, damarlarindan dolayi mideyi cok yoruyor, kimine de dokunabiliyor. Pazi ile yapilan dolma da enaz yaprak dolmasi kadar lezzetli. Uzun süre oldu dolmayi pazi ile yapmamiz. ispanak gibi de pisirebilirsin. Bol sogan ile kavur, biraz salca sonra koy pazilari icine, karabiber ve biraz bulgur serpistir, tamamdir. saplari yapraklarından biraz daha kalin oldugu icin, onlari daha ince olarak kiy. Pistikten sonra üzerine sarimsakli yogurt dök, mmmmmm. Dolmasini yaparsan eger, haslamak yerine üzerine sicak su döküp, cok kisa süre bekletip soguk suya sokman yeterli. Köklerini de dolmanin alt tarafina koy. Onlari da yemek cok güzel oluyor. Eminim seveceksin. |
29.05.2012, 22:29 | #10 |
Çevrimdışı
|
Cevap: Bademli Pazı Kavurması
Pazı ıspanağın iri kıyımlısı adeta... Tatları hemen hemen aynı...
__________________
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bademli, çarliston biber, közlenmiş kırmız biber, sarımsak, zeytinyağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |