Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Motorlu Araçlar Dünyası > Teknik Bilgi ve Sorun Merkezi > Modifiye Araçlar


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 31.01.2009, 05:27   #1
Çevrimdışı
Kartal
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Envizio - Online Araç Modifiye Uygulaması

Envizio | Online Araç Modifiye Uygulaması




Yeni bir araç almayı düşünüyorsunuz fakat birçok otomobil üreticilerinin kendi kurumsal internet sitelerinde bile, aracı almadan önce size bir ön fikir oluşturmak için yeterli uygulama sunulamıyor. Özellikle renk seçeneklerinde, almak istediğiniz aracın gerçekten nasıl görüneceği konusunda fikir sahibi olmanız için bizzat aracı görmeniz gerektiği durunlar meydana gelebiliyor.

Envizio bu konuda beklide tam aradığınız uygulama olacaktır. Sürekli yenilenen araç listesi sayesinde, birçok markadaki araçların yıllara göre kategorilenmiş modellerine erişebilme; renk ve jant seçenekleri arasında tercih yapma ve sonucu 3D şeklinde görme imkanı bulacaksınız.





Aslında bu uygulama Amerika’daki belli başlı jant firmalarının ürünlerini sergilemeleri için hazırlanmış bir sistem. 3 boyutlu olarak aracınıza uyguladığınız jantı satın almak isterseniz, uygulama size Zip kodundan en yakın yetkili satıcıya yönlendirebiliyor. Bu satın alma sisteminden faydalanamamamız, yüzlerce model araç arasından belkide hayalinizdeki aracı 3D inceleme imkanı bulmamıza engel olmayacaktır tabikide






İstediğiniz markadan istediğiniz model bir aracı seçin. Kendi zevkinize göre renk ve jant seçenekleri ile aracınızı kişiselleştirin. Mouse’nin sağ ve sol tuşları ile zoom, çevirme, döndürme gibi özellikler ile aracınıza istediğiniz konumdan bakın. Sizlere sunulan arka planları da kullanarak isterseniz ortama biraz ambiyans katın. En son olarak da “View The Final Image” diyip sonucu görün.

Uygulamaya gitmek için tıklayınız:
http://www.wheelenvizio.com/

Not: Uygulamayı kullanabilmeniz için Flash Player 7 yada 8 ve Viewpoint Media Player eklentilerinin bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. Web sayfası açıldığında eğer gerekli uygulamalar yüklü değilse, bu konuda uyarılacak ve eklentileri yüklemeniz için size yol gösterilecektir.

Not 2: Yaptığınız çalışmayı kaydetmek isterseniz; üye olabilir ve kendinize ait bir garaj oluşturabilirsiniz. İmajı kendinize mail olarak atabilir yada en kolay yöntem olan, ekran görüntüsü alma yöntemini kullanabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla
Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
araç, envizio, modifiye, online, uygulaması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.