Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Spor Dünyası > Motor Sporları | Motosiklet Dünyası


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 01.06.2011, 13:35   #1
Çevrimdışı
Assassin
Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hamilton geri adım attı



Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, takipçilerinden ve meslaktaşlarından özür diledi. İngiliz yarışçı, pazar günü koşulan Monaco Grand Prix'sinden sonra Felipe Massa ve Pastor Maldonado hakkında sert açıklamalar yapmıştı.
Lewis Hamilton, Monaco Grand Prix'sinde 2 kez pitten geçme cezası alınca sinirlerine hakim olamadı. Eski şampiyon, Felipe Massa ile Pastor Maldonado ile çarpıştığı için cezalandırılmıştı. Hamilton hem yarış komiserlerine itiraz etti hem de meslektaşlarına zehir zemberek eleştiriler getirdi.
McLaren pilotu, "Sıralama turlarında Massa beni engelledi, ben ceza aldım. Yarışta aracını üzerime sürdü, yine ben ceza aldım. Bu pilotlar saçmalıyor. Bu ahmakça" diye konuştu. Hamilton, Williams pilotu Maldonado hakkında da, "Neden üzerime kırdığını gerçekten anlamadım. Çok komik ve bir o kadar aptalca bir sürüştü" ifadelerini kullandı.
Ancak Hamilton, yarıştan sonra komiserler ile arasını düzeltti. Meslektaşlarından ise Twitter hesabında yer verdiği "Sizi kırdıysam özür dilerim. İkiniz de çok saygı duyduğum, olağanüstü pilotlarsınız" ifadeleriyle özür diledi.
Yarış sonrası Massa, Hamilton'ın daha fazla ceza alması gerektiğini söylemişti. Maldonado ise Hamilton'ın şampiyonlara yaraşır bir yarış çıkaramadığı yorumunda bulunmuştu.
Monaco Grand Prix'sini Sebastian Vettel kazandı. Hamilton altıncı sırayı aldı; Maldonado ise yarışı tamamlayamadı.
Kaynak:Ntvspor


__________________
Forum Gerçek Türkiyeli'nin Resmi Forumu
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Assassin'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
adım, attı, geri, hamilton


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.