Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 14.07.2013, 11:16   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İç Hizmet 35. Madde

İÇ HİZMET 35. Cİ MADDE

TSK Cumhuriyetinin kurucularından biri olan kurumlardan biridir. Önemli görevlerinden biri de kurucusu olduğu Cumhuriyeti korumak ve kollamaktır. Bu görevi iç hizmet kanunu 35. ci madde ile pekiştirilmişti.

AKP hükümeti ve özellikle onun başbakanının bir anti Cumhuriyet ve Atatürk karşıtlığında ve hatta bir milli kahraman İnönü karşıtlığında ne kadar azılı olduğunu artık tüm dünya ve Türkiye’de aydın ve uyanık kalmayı kendine şiar edinmiş bilmeyen Türk vatandaşı kalmadı.

İşbirlikçilik ve mandacılık ruhu ile hareket eden imam Recep Tayyip Erdoğan, elin planı ve milletler üzerinde oynadığı ama tutmayan Arap Baharı oyununun Türkiye temsilcisi idi. Mursi’ler ile aynı görüşün adamı olmaları hesabı ile Mursi sonuna çok üzüldüler, günlerce ağladılar methiyeler dizdiler darbelerin kötü olduğundan, millet iradesinden bahsettiler, muhalefeti, ilerici ve aydınları darbeci ilan ettiler, darbe yandaşı ilan ettiler.

Hamileri olan ABD yönetimi, Suud krallığı, ve orta doğudaki bir çok Arap hükümetleri Mursi’yi al aşağı edenlere 12 milyar dolara varan yardımlar yaptılar. Bütün bunları gören imam Recep Tayyip, her acımasız diktatörün korkaklığını sergileyerek bir gece yarısı kanunu ile TSK iç hizmet 35. Maddeyi değiştirdi sadece dışarıdan gelecek tehditlerin ve saldırıların ber taraf edilmesini TSK’ya görev olarak biçti ve kanunu gece yarısı meclis çoğunluğuna dayalı olarak geçirdi.

TSK’nın ruhunda benliğinde Cumhuriyeti korumak ve kollamak, Atatürk’ün askeriyiz mantığı ile yetişip beyinlere nakşedilmişse, Türkiye’de bir irtica ve dine dayalı bir devletin kuruluşu için çalışan başbakanlık koltuğunda yemin etmiş bir başbakan varsa, bu başbakanın genel başkanı olduğu siyasi parti olan AKP irtica ve Cumhuriyetin değişmez umdelerinden biri olan laiklik karşıtı odak olmakla mahkum olmuşsa, Atatürk’ün askeriyiz diyen bir ordu, bütün bu tehlikeleri görür ve darbe yaparsa siz sabaha kadar 35. Madde darbeye çağrı yapıyordu onun için kaldırdık deyin havanda su döğmüş olursunuz.

Darbelerden korkanlar, darbe karşıtı olanlar demokrasi nimetlerinden istifade ederek ülkelerin idaresine gelenler, ülkelerinin içinde bulunduğu değerlerine, milli değerlerine, milli kahramanlarına ve onların kazandırdıkları değerlere sahip çıkmak ve o değerlerden yana olmak zorundadırlar. Sahip çıkmayan, milletin kahır ekseriyeti tarafından benimsenmiş ve içselleştirilmiş değerler ile oynamaya kalkanlar dünyanın her yerinde karşılarında bir darbe bulmuşlardır.
Açık yüreklilikle söylüyorum Türkiye’de de böyle olmuştur. Umarım ve dilerim ki, AKP başbakanı ve şürekası Cumhuriyet değerleri ve kazanımları ile ilgili oynadıkları oyunların yanlışlığını anlar hem kendilerini hem Türkiye’yi bir Mursi yanlışlığına sürüklemezler.

Anti darbeci olanlar, darbeden korkanlar, darbelere davetiye çıkarmazlar. AKP ve başbakanı siyasi hayatiyetlerini 12 Eylül darbesinden aldıklarını asla unutmasınlar.

Benim sade vatandaş olarak anti militarist ve anti darbeci oluşum, gerçekleri anladığım manada yorumlamama ve yazmama mani değildir.

14.07.2013
Mustafa Akten
__________________
  Alıntı ile Cevapla
9 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 12:35   #2
Çevrimdışı
C.Cienfuegos
Uzman Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Iç hizmet 35. Ci madde

Her darbe sadece bizi değil yapıldığı her ülkeyi geriye götürmüştür.
Mesela biz 20 yıl geriye gidebiliriz.
Ne olursa olsun, siyasete asker bulaşmamalıdır.
__________________

"Tanrım, artık bir ateist olduğum için beni bağışla , ama Nietzsche'yi okudun mu?"

John Fante
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz C.Cienfuegos'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 14:17   #3
Çevrimdışı
Bjk Cadısı
ĐoяuKŁάяά δε√đάŁάиđłм

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Vatan hainliği içerden serbestti şimdi tastiki de geldi..Gerçi Slivri ve Hasdal da bütün Vatansever Paşalar. Tayyip korkuyorsun ama zamanın geldi. Kaçış yok , ya tek başına ya da hepiniz.
__________________
Ataм İziиđeyiz. !
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Bjk Cadısı'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 16:26   #4
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Iç hizmet 35. Ci madde

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi C.Cienfuegos Mesajı göster
Her darbe sadece bizi değil yapıldığı her ülkeyi geriye götürmüştür.
Mesela biz 20 yıl geriye gidebiliriz.
Ne olursa olsun, siyasete asker bulaşmamalıdır.
Dogru.

Bunu maana olarak görüpte, Vatanin icten bülünmesine, Cocuk Tecavüzcü, Haydutlari sereflendirilmesine, AKP Vekillerininde, Milletin verdigi Benzin Parasinla Makamarabasinin icinde Gün Isiginda, Cocuklara Tecavüzünüde Hosgörmesi icerikliymis meger.

Hiristiyan Katolik Cocuk Tecavüzcü Kulübüde böyle bir zihniyete Sahipti.
Birde su Cocuk Tecavüzcü Kulübü Ünvanina karsi gelmis, bunu söyleyen sahisi, Mahkemeye sürmeye calismisti!.

Bundan fazla etkilenmeyen Yargic, bu sözün yalan olmadigini, halbuki bir evvelki Papa bile, Bavyera eyaletinde böyle bir suca bulastigini gösterip, bu adlandirmanin suc olmadigini, gercekleri gösterme amacli oldugunun kanisina varip, Kullanilir sözler icine aldigindan sonra, artik su Cocuk tecavüzcü Ünvanini Serefle tasimaya baslamislardir.

Bana biraksalardi, Kizgin demirle bunlarin alinlarina Cocuk tecavüzcü diye yazardim.

Simdiki Ileri Demokrasiyi kabül edersek, AKP´de Cocuk Tecavüzcü Ünvanini kabül edip, Secmenlerine karsi Onurla tasidiklarini söylemeleri lazim.

Hadi bunlar zaten Devlet tarafindan Benzin Paralari ve Makam arabalaranin paralari karsilaniyor, secmenleri nasil bu Cocuk Tecavüzcüleri, halen Yücelestirip, adeta tapiyorlar.

Gecenlerde Cemmat icinde konusulanlar yoksa gercek olup, dimensionlari dahadami büyük?.

Sözü gecen Konusmada, Aile serefini Lekelememek icin, Aile arasi Cocuk Tecavüzlerini, masanin altina süpürülme davasini ele almistik.

Aile arasi tecavüzler olmussa, bunlari böyle desteklemis olmuyorlarmi?.

Yapmis olsa bile, zaten yayilmasinin, gerceklerin ögrenilmesini engelleyenlerde, suc ortagi olmuyorlarmi bu anda?.

Nasil bir Zihniyet bunlara gözlerini kapatabilir?.

Basa gecen Vekiller ve Merdiven alti Hoca sifatina bürünmüs zihniyetler, Secmenlerine böyle bir seyi gözlerinin önünde yaparsa, Polisi Tarafindan korunma altina alinip, Hocasi yeniden Daglarda gezen Cocuk Tecavüzcü Katillerin serefini yerine getirdikleri gibi, yeniden sereflendirirse, buna mi Cümbüs Cemaat Tecavüzlermi, Ileri Demokrasi oluyor?.

Böyle Din sümürüsü yapan Zihniyetin, acaba Hangi dinden Bahsettiginide bir Ögrenebilsem, zira benim Hatirimda kalan, bunlar benim Dinimde yeri olmayan seylerdi!.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 17:06   #5
Çevrimdışı
enigma
Tam Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

sivil darbe yaşıyoruz şu anda ülke karmakarışık 46 yıllık yaşamımda bukadar karmaşa görmemiştim...özel ordusu ile halkı bastırıyor ...

peki bu polis vasiyeti değilmidir...her yerde toplanmaya gör anında müdahale ben bunu sadece askeri rejimde gördüm...uyanalım ve zaten şu anda darbe sonrası koşulları yaşıyoruz..

1980 sonrası
gazeteler susturulmuş( suskun ve yandaş basın)
okullara asker girmiş müdürleri emekli askerler olmuş(özel güvenlik yerine polisler imam hatipli öğretmenler her şeye kara verecek diye açıklmamlar)
5 kişiyi geçen her kalabalık dağıtılmış(her türlü toplanma itinayla dağıtılıyor)
kanunsuzca keyfi gözaltılar( şimdi daha vahim suç yartamalar)
bütün dernek ve sivil toplum kuruluşları kapatılmış( sivil toplum kuruluşları etkisizleştiriliyor)
devamlı tv de konuşan kenan paşa( sn başbakanımız gün sektirmiyor vallahi)
çoğalabilir örnekler bunlar

sadece askerler darbe yapmaz görüldüğü ve yaşandığı gibi..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz enigma'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 17:48   #6
Çevrimdışı
Dilaver
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Askeri darbelerin demokraside yeri yoktur, eyvallah.. Askeri darbe kötüdür, eyvallah.. Askeri darbeyi desteklemiyoruz, eyvallah..

Arkadaş; hepsine eyvallahta, şuan iktidarın yaptığı ne? Hadi bir kişi çıksın ortaya da olanı biteni açıklasın.. Adam resmen diktatörlük yapıyor, polislerden kendi ordusunu kurdu. TSK etkisizleştirildi..

Misak-ı Millî sınırları yarın delik deşik edilirse, ülke parçalanırsa ki güneydoğu'da özerklik gümbür gümbür geliyorum diyor.. Afedersiniz ama o zaman ne olacak biri bana anlatabilir mi?

Milli Mücadele yıllarından bugünün farkı, yurdumun silahlı işgale uğramamış olması mı ? Bu mu yani ?? E onu denediler olmadı, biliyorlar silahla olmayacağını..

Emperyalist güçler muhalefetleri ele geçirdiler, etkisizleştirdiler..Kendi dünya görüşleri için ülkenin gelmişini geçmişini belleyecek kukla lider etrafında bir ekip oluşturarak iktidarı belirlediler.. ''Yazılı ve görsel basın'' dediğimiz,
gazete ve özellikle televizyon ile cahil insanları etkileyip aldatarak, çıkarcı insanları bu parti etrafında toplayarak bir kitle yarattılar..Demokrasiyi de bunların ağzına sakız yaptılar...

Bir zamanlar; ''Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir'' sözüne, Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır diye salvo yapanlar, bugün -demokrasi demokrasi-, diye çığlıklar atar oldular..

Tamam darbe olmasın, hedef 2023 hadi.. ?? Nolcak 2023'te? Neden hedef 2023? ihracat mı artacak? Refaha mı erişecez, he ??


29 Ekim 1923'te ilan edilen ''CUMHURİYET'', 2023 te kaldırılırsa nolcak o zaman??

Sünepe sünepe oturup, - ya ordu yüzünden bu hale geldik, gereğini yapmadı, gibilerinden yaygarayı basıp, salya sümük ağlarmıyız acaba?

Yoksa; - bi de bunların sistemini deneyelim, belki paracıklara kavuşur, rahat ederiz diye bekleyenler mi var ??


Mustafa ağabey, elinize sağlık.... Saygılar....
__________________

Tanrılar, erkeklerin ''balıkta'' geçirdiği zamanı ömründen saymaz. (Babil Atasözü)
  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Dilaver'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 21:29   #7
Çevrimdışı
Damon
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Ne darbesi be !!!!

Sanki çok ilerideyiz şuan !

Şuan 50 yıl gerideyiz !!!!

Asker darbe yapsa nolur yapmasa nolur ? ! Zaten geriyiz ki; adalet yok, demokrasi yok, yargı yok, .... Sivil diktatörlük var !!!

Kenan Evren de Amerika nın adamıydı; Türkiye 8 eyalete bölünmeli diyen, ta kendisi !!!!

Atatürk de askerdi !!! Adam ülkesini kurtardı, diktatörlük yapmadı.

Başımıza asker kökenli biri gelmeli, Tayyip in yaptığı tüm pislikler temizlenene kadar, pkk ve yandaşları temizlenene kadar, uyduruk, sapık zihniyetli din adamları temizlenene kadar .... ( Vahdettin in tüm pislikleri -vatanı satmak, ingilizlere kulluk etmek /// Ermeni - Rum çetelerinin doğuda katliam yapmaları /// Yunan ve İngiliz askerleriyle neredeyse sevişecek kadar kanka olan din adamları ve mollar => Atatürk bunların hepsini idam ettirdi !!!!! Vahdettin kaçtı ama; kaçmasaydı o da idam edilecekti ) *** ( bugünümüze benzer örnekler bunlar; Atatürk gibi asker kökenli biri ancak bu kararları alma cesareti gösterebilir )


35. maddeye gelince ; aynen hiçbir halta yaramayan, ezik Amerikan askerleri gibi yapacaklar askerlerimizi !!!

Amerikan askerlerinin süründürüldüğü yerlere artık Türk askerleri yollanacak. Kısaca Amerika nın köpeği yapılacak ordumuz !

Kendi ülkemizde pkk ve yandaşlarının yapacaklarına karışma hakkı yok ediliyor bu maddenin kalkması sonucu. Polis deseniz, zaten gördük, kimin adamı olduklarını ve pkk yandaşlarını hiç ellemediklerini !!!


Takmışsınız darbeye kafayı. Ne Amerika nın ne de Tayyip in yalaması olmayan adam gibi bir ordu başımız olup da asker darbe yaparsa, öpün başınızın üstüne koyun !!! Asker direkt ambargo koyar dış ülkelere, sınırlar kapatılır, kimse giremez çıkamaz. İçteki pislik de bir güzel temizlenir. Belki arada kaynayacak masumlar da olabilir ama önemli olan ülkemizin dış mihraklara bağımlılığının yok edilmesi, a dan z ye herşeyini, kendi halledip, üretimini de kimseye muhtaç olmadan yapmak için, başlangıç yapmasıdır.

Evren gibi Amerikan uşağı olan orgenerallerle darbe olduğunda, görenleriniz görmüş Amerikan destekli darbenin nasıl olduğunu ...
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Damon'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 14.07.2013, 23:41   #8
Çevrimdışı
Tntcool
Kelebek gibi uçar, arı gibi *******...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Cumhuriyeti kurumsal bazda polisler koruyup kollar artık...(2023'e kadar)
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz Tntcool'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 15.07.2013, 10:42   #9
Çevrimdışı
Hasat
Uzman Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Yetmez ama EVET!çiler vardı.Sırf Kenan evren ve adamları yargılanacak diye heveslenmişler yetmez ama evet demişlerdi.
Baktılarki başbakan önüne gelen paşayı içeri aldırıyor tamam dediler 12 Eylülün intikamını alacak.
Halbuki başbakan kuracağı diktanın önünde engel olabilecek muhtemel paşaları topluyordu içeriye.
Yıllardır bize öğretilen darbeler kötüdür.Asker askerliğini yapsın asker siyasete karışmasın.
Çok doğru Şu an siyasete karışacak askerimiz zaten yok genel kurmayın başında gülenin okullarında boy gösteren bir paşa var.Suya sabuna dokunmadan gitme hayaliyle yanan.
38 yaşındayın ben PKK nın bu kadar azdığını hiç görmedim.
Asker siyasete karışmasın ama aponun bilmem ne teşkilatının sorumlusu çıkıp meclisi biz topladık diyebilsin mesela.Yada bdp milletvekili tehditler savurabilsin.
Ve başbakanın polis ordusu bu tarafa hep sessiz kalsın.
Engin alan paşa pkk çekilmiyor örgütlenip daha fazla saldıracaklar diye açıklama yaptı aylar önce;
Şimdi yeni yeni haberler yayılmaya başladı pkk örgütleniyor sadece hasta ve yaşlılar sınır dışına çıktı diye.

Asker işine baksın bizim diktatörde devletin tüm kurumlarını satsın basını satın alsın cahili makarnayla kandırsın kandıramadığını coplatsın hatta öldürsün.Benden olmayanın nefes almaya hakkı yoktur felsefesiyle yürüsün.

Tüm bunlara rağmen aman asker darbe yapmasın siyasete karışmasın.
Darbeler kötüdür bizi 20 yıl geriye götürür.Aman ha !
__________________
Bazen su olmak lazım sessiz sakin ...!!! Bazen sel olmak lazım öfkeli ve hırçın...!!!
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!!
Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!!
  Alıntı ile Cevapla
5 Üyemiz Hasat'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 16.07.2013, 16:41   #10
Çevrimdışı
Insanlikarayan
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İç Hizmet 35. Madde

Bu Teskilati daha evvelden, yakindan tanimaya muvaffak oldugum icin, bastan beri Askeri Darbeyi destekleyenlerdim.

Böyle sonsuza´dek aci olacagina Askeriyenin yardimiyla, Zarar daha büyük olmadan, bunlari ayiklamak, Türkiyenin Parca Parca satilmasini, Serefler korunmasini saglamak lazimdi.

Mavi Marmaradada gördükki, Mosad ne kadar Türkiyeye baski yaptigini!.

Bunlari ilk Alarm olarak görmak gerekirdi.

Mavi Marmarada, Tayyipte Vekillerini Gemiye koyacakti, Mosaddtan Alarm zilleri verildiginde, vekillerini hemen geri cekmisti.
Bunlari göremedinizmi?.

Daha halen Askeri Öcü oldugunu söyleyip, AKP/PKK/Mosad oyununa geliyorsunuz.

Askere gönderdiginiz, Kendi Ogullariniz degilmi?, halbuki simdi bunlarada itimadiniz kalmamis, Suriye sinirina Yabanci gücleri yerlestirip, sinirlarinizi korutmaya baslamissiniz.

Mosadinda Sokaklarda sizlere zarar verebilmesine izin vermis oluyorsunuz!.


Zamanim olmadigi icin, yazima sonra devam edecegim!.
__________________

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-





Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
anti, darbe, hizmet, madde, olan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.