Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 28.07.2013, 12:02   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İyi Vatandaş

İYİ VATANDAŞ


Vatandaş dendiğinde; herhalde dürüst, suç işlememiş, vergisini muntazam ödeyen, toplumun ve kanunların belirlediği kurallara uyan, taksirli suçlar olarak kabul edilen suçlar dışında suç işlememiş, suç işlemeye mütemayil panik atak içinde olmayan, askerlik dahil vatana ve milletine ödemesi gereken bedelleri gözünü kırpmadan ödemiş, toplum içinde yaşarken basit meseleler uğruna otobüste, Apt. da, Trafikte her tür alış veriş ve ödeme kuyruklarında hiç bir vatandaşına hakaret etmemiş, herkese günaydın, iyi akşamlar veya (good afternen) diyecek kadar kibar davranmış, hanımlara, yaşlılara daima saygılı, hamile hanımlara; simetrik olarak görüntü kirliliği yaratıyorsunuz bu beden bozukluğu ile çarşı pazar dolaşıp terbiyesizlik etmeyin dememiş, yüzü gülen, işini, eşini, milletini, vatanını çok seven, vatanına ve milletine hıyanet içinde olan, cumhuriyet düşmanı işbirlikçi, başka devletlerin anayasal suç işleyerek BOP gibi eş başkanlığını yapanları, ülkesinin milli ve manevi değerlerini yok pahasına satanları, peşkeş çekenleri affetmeyen ve onlara bir daha oy vermeyecek vatandaş olarak anlarız.



Yukarda izah ettiğimiz temel değerler üzerinde kendisini toplumun ve Türk milletinin sağlam bireylerinden biri olmaya endekslemiş olan vatandaş, çocuklara, kadınlara, yaşlılara karşı cana ve mala karşı darp ve gasp içinde olanları, gördüğü her güzellikte kendisinin hakkı olduğunu varsayıp, hakkı olmadığı halde hak talep edeni, herkese cinsel taciz ve saldırıda bulunanları görünce, hak etmediği halde başkalarının mallarını hırsızlık ve dolandırıcılık ile iktisap etmeye kalkanları görünce, verdiği vergiler ile vatan, millet, bayrak, cumhuriyet, devlet düşmanlarının hapishanelerde beslendiğini görünce, bu sayılan değerler uğruna mücadele eden yurtseverlerin aynı insanlar ile aynı hapishanelerde tutulduğunu görünce şaşıp kalıyor, yarabbi nedir günahımız nasıl bir suç işledik ki, imam Tayyip hazretleri gibi birini başımıza idareci yaptın diyor ve hayıflanıyor...



Şahsen bende her sağlam vatandaş gibi, demokrasinin vazgeçilmez olanlarından siyasi partileri savunuyor, sivil toplum kuruluşlarının varlığının demokratik hayat ve toplum düzenin hakka ve adalete uygun dizayn edilmesindeki yerini biliyor, destekliyor ve hatta bir çoklarına üye oluyorum tıpkı forum gerçek sitesi gibi..


Aklediyorum, düşünüyorum, düşüdüklerimi hür ve bağımsız bir fert olarak yazı ile konuşma ile basın yolu ile paylaşıyor ve engelsiz sansürsüz paylaşmaya devam etmek istiyorum, ama bazen hükümet kanun adına kanunsuzluk, hukuk adına hukuksuzluk yaparak önümüzde kapı ve duvar oluyor. Tıpkı düşünürlere, ilim adamlarına, muhaliflere, yazarlara çizerlere yaptığı gibi. Kabul edelim mi? Yoksa protestolara devam mı?



Lütfen son günlerde yapılanlara, konuşulanlara basının bir köşesinde olup muhalif olanlara yapılanlara ve topun ağzında olduğu ifade edilen düşünür yazar çizer olanlara, ele geçirilen ve yandaş kılınan tv ve radyo proğramlarına bir daha bakınız! Tek kişi faşist dikta rejimlerinde adeta hay Hitler deyimi ile toplu biatlar yaşanıyor. Ülkemiz içeride bölünme seneryolarının son aşamasına gelmiş, olayın tarafı olan hükümet aman seçimlere kadar ses etmeyin sonrasını düşünürüz diyor, PKK'nın kandil sorumluları ise biz geçici bir süre hükümet ile ateş kes ilan ettik silah bırakmadık diyor.

İmam Recep Tayyip Erdoğan haline bakmadan Hasan Dağı' na oduna gidiyor, ABD vari bölgede herkesin iç işlerine karışmaya kalkıyor, burnunu soktuğu her yerden fiyasko ile çıkıyor.


Bir zamanlar Mübarek'de ABD maşası idi, hatta Mursi bile maşa idi, imam Tayyip ve Çankaya Nöteri Gül onlarda BOP eş başkanı sıfatı ile işbirlikçi ABD yandaşı oldular. Mursi ve Mübarek'in sonu ortada, ABD icazet verdi, ne Mursi ne Mübarek kaldı. Bunların olmasını hiç istemiyoruz ama akletmeyen imam Tayyip hazretlerine sonunuz Mübarek olsun demekten kendizi alıkoyamıyoruz.



28.07.2013
Mustafa Akten


__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
gibi, içinde, imam, tayyip, vatandaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.