Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 11.09.2013, 05:55   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Son durum

İŞTE SON DURUM!...
 
Amerikan ve diğer batılı ülkelerin aydınları, düşünürler, yazarlar, siyaset adamları hatta Obamanın kendi partisinden Griffin isimli vekil olan zat Türkiye'de hükümet edenlerin içinde bulundukları aymazlıkları anlatıyor, gerek korkudan, gerekse siyasi kör inat ve eş başkanlıklarının verdiği sadakat duygusu, törpülenmiş izanlarının ülkenin başına neler gelebileceğinin farkında olamayışı, Irak'ta Müslüman 1.5 milyon insanın katledilişine kayıtsız kalan taş kesilmiş vicdanları ile, gerçek tehlikenin farkında olamayan Recep Tayyip Erdoğan ve kılkuyruk takipçi bakanları savaş çığırtkanlığı yapmaya devam ediyor, emperyalist güçleri davet etmeye ve gelin Suriye'yi vurun demeye devam ediyor.

Tüm Cumhuriyet tarihi boyunca en aymaz ve bilgi yoksunu, Türkiye'yi badirelere ve bölünmelere gark edecek bir anlayışın sahibi, gerici ve irticai odak oluşları Anayasa mahkemesi ile saptanan ve mahkum edilen bir siyasi heyetin başkanı olan imam Recep Tayyip, başka irtica odaklarının kullandığı 4 parmak selamı yaparak Türkiye'de başbakanlık koltuğunda oturduğunu unutuyor ve çağrılarını yapmaya, büyük adam oynamaya ve pozlarına devam ediyor.

Deniliyor ki gel dünyada yığınla binlerce, milyonlarca insanların katledilmesinden sorumlu olan zihniyetin temsilcisi olan küresel katillerin silahına mermi olma, silah geri teptiğinde sende ölür veya sakat kalırsın deniyor ama imam Tayyip aymıyor anlamıyor.. Bizim temel ilkemiz ne idi? "YURTTA SULH CİHANDA SULH" Barış havarisi kesilip, her halükarda barışı savunmak varken ilkelerimizi yok var sayan bizden olurmu? Bu anlayışından dolayı imam Tayyip bizim gibi düşünenler tarafından elbette ötekileştiriliyor ve yaftalanıyor bunu hak ediyor.
 
Obama’nı partisi Demokrat Parti üyesi tarihçi Dr. Webster açıklamalarında şunları söylüyor.. “Obama’nın her hafta, telefonla Erdoğan’ı aradığını, kibirli ve hırslı olduğunun farkında olarak, imam Tayyip hazretlerini düşündükleri noktalara ittiklerini vurguluyor. Türk Hükümeti, son birkaç yıldır Ortadoğu’da bölgesel bir lider olmak istiyor... Fakat, Mısır’ın ve Mübarek’in düşmesinden sonra, Türk Hükümeti, “Yeni Osmanlı İmparatorluğu” fikri ile kandırıldı. diyor.

Yeni Osmanlı İmparatorluğu aldatmacası ile sıfır sorun’dan başta Kürt sorunu olmak üzere onlarca sorunlar dizisine geçiverirsiniz… “Mesela, PKK… PKK kimdir? Simon Hers’e göre, CIA’nın desteklediği bir örgüttür… Daha bir yıl önce, İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, Mavi Marmara olayındaki davranışından ötürü, Türkiye’yi cezalandırmak için, İsrail’in PKK’yı destekleyeceğini söyledi. NATO’nun Yunanistan aracılığı ile PKK’yı desteklediği haberleri var.” Diyor.. Başka ne diyor ne kadar uyarıyor? “Türkler öncelikle ABD ve İngiltere ile ittifakın ‘öldüren kucaklama” olduğunu anlamalı… Bir başka deyişle, İngiliz ve Amerikalılar, Türk’leri öldürene kadar sevecekler… Türkiye’yi Suriye’ye karşı kullanacaklar…” diyor ama izansız ve basireti bağlanmış hazreti imam Recep Tayyip ve şürekası anlamıyor illaki Türkiye'yi bitereceğim, böleceğim emperyalistlere teslim edip gideceğim diyor.
Yazımın başlığı son durum idi. İşte son durum bu!

11.09.2013
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
diyor, durum, imam, olan, tayyip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.