Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 23.11.2013, 15:52   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Atatürk Neler Yapmış ki?

ATATÜRK NELER YAPMIŞ Kİ?

Son yüz yıl içinde için de dünyamız ülkelerinin idaresine gelen ve o kadar faşizan yapı ve anlayış içerisinde olup halklarını tabir caiz ise demir yumrukla idare eden diktatör ruhlu insanların varlığına şahit oldu dünya tarihi .
İçlerinde öyleleri var ki, dünya savaşlarının başlamasına, dünyada milyonlarca insanın ölmesine neden olan, ırk üstünlüğü ideali ile dünyaya hakim olmaya çalışanlarından tutun, belli bir doktrin üzerine üretim ve paylaşımda hakkaniyeti savunanların, halklarını perişan ettikleri, son vermeye çalıştıkları kokuşmuş düzenin yerine kendi kokuşmuşluğunu bina edenleri dünya tarihi gördü ve yazdı.
Halkları açlık ve perişanlık içinde iken, hastalık, işsizlik ve doğal afetlerle mücadele ederken, gelir dağılımındaki adaletsizliği, demokrasiyi, insan onurunu, hakkın, hukukun, adaletin tüm insanlar nezdinde hayata geçmesini isteyip savunanlar, demokrasi havarileri ve onun savunucuları, daima ezildiler, yönetimler tarafından biçildiler, itibarsızlaştırmaya, onursuzlaştırmaya tabi tutularak zindanlara mahkum edildiler. Bu eza ve cefaya tabi tutulanların bir çoğu gizli eller tarafından katledildiler toplu mezarlara gömülenlerini dünya tarihi yazdı ve biliniyor.
Yukarıda azıcık değindiğim, dünyaya ve ülkelerine bela olanlardan bazılarının isimlerini burada analım, analım ama tabi rahmetle değil lanetle!
Şu isimler son yüzyıl içinde hükümran olmuş ülkelerine ve dolasıyla dünyaya kan kusturmuş güya insanlar LİDERLER!
Rus Lenin, Stalin, Alman Hitler, İtalyan Mussolini, Macar Horthy, Gana Nkrumah, Karı koca Peronlar, İspanyol Franco, en bariz örnekleridir. Uzak doğu da Pol Pot lardan Çin Mao ya kadar sayamadıklarımız var. Bu idarecilerin ülkelerine ve dünyaya verdikleri zararları ve acıları teker teker tarih sayfalarından okuyabilirler.

Bu yüzyıl içinde Türkiye! Kuruluşu, kuruluşu için kokuşmuş ve bitmiş bir devletin yerine ikame edilen bir devlet oluşu, kuruluş aşaması öncesinde tabir caiz ise yedi düvele karşı tüm imkansızlıklara rağmen verilen savaşlar, kazanılan zaferler ve sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti devleti!

Bazı dinsiz imansız ve Allah'sız ve insanlıklarından şüphe edilecek sözüm ona güruhun "olmasaydı da olurduk" dedikleri Türk milletine önder olmuş Atatürk!

Atatürk de neler yapmış diyenler, dünyalıkları için dün demokrat parti saflarında Menderes'e bu gün imam Recep Tayyip Erdoğan'a alkış tutanlar, Cumhuriyetin ve Atatürk'ün ilkeleri ile savaş halinde olanların bilinçli bilinsiz militanları, şunu iyi bilmelidirler ki, yukarıda sözünü ettiğimiz lanetli lider bozuntularıda tarihe geçti, rahmetli Atatürk' de tarihe geçti. Kim lanetle kim rahmetle anılıyor tarih bunuda yazıyor.. Okuyun, okumazlar, okusalar bile anlamazlar en başta alkış tuttukları imam Recep Tayyip hem okuma özürlü hem tam anlamı ile ümmi!

Mustafa Kemal Atatürk;

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milleti için sayılamayacak kadar çok başarılara imza atmış son yüzyıl içinde önde gelen 100 lider içinde başta gelmektedir.

En büyük eserim dediği Cumhuriyet ve ilkeleri özürlü imam Recep Tayyip ve takipçileri tarafından yıkılmaya çalışılsada, bünyesinden gedikler açılsada halen dimdik ayaktadır. Demokratik ve ekonomik gelişimin tüm Türkiye vatandaşlarına mal olmuş tapulu malları, Atatürk'de ne yapmış diyenler tarafından sata sata bitirilemeyen değerlerdir.

Atatürk aramızdan fiziken ayrılalı 75 yıl oldu. Ama o hala Türk insanın belleğinde hafızasında, evinde, iş yerinde bedeninde imzası kazınmış ve yazılmış olarak durmaktadır.

Dünyayı kana bulayıp milyonların ölmesine neden olan son yüzyıl içindeki gelmiş geçmiş faşist liderlerin doktrinleri ile demokratik ve paylaşımcı doktrin olan Atatürk ilkeleri, mukayese edilemez. Atatürk'de ne yapmış ki diyenlerin gözü var görmez, kulağı var duymaz, hissiyatları ve vicdanları toptan törpülenmiş, vicdanları kara vicdana dönmüştür.

Bir dönem dünyada son yüzyıl içinde Atatürk çağdaşı olan liderlere neredeyse Aziz muamelesi yapılıp tapılıyordu. Şimdilerde Türkiye'de imam Tayyip Erdoğan'ın doğduğu, yetiştiği şehirleri kutsamaya kalkanlar, ikinci peygamber yerine koyanlar, ona dokunmak bile ibadettir diyen beyinsiz salaklar, tarihe bakın! İmam Tayyip Erdoğan'ın öykündüğü faşist liderlerin sonlarına bakın! Tarih ibret ve ders alınmazsa hükmünü mutlaka icra edecektir.

Atatürk dahi oluşu ile çağdaşı olduğu faşist idarecilerin düştüğü hatalara düşmemiş, sadece Türk milletinin değil dünyadaki tüm mazlum milletlerin kurtuluşuna önder olmuş bir liderdir. Kimi kimle mukayese ediyorsunuz yarım beyinliler.

Atatürk bir zamanlar dünyaya hâkim olan bir imparatorluğun kalıntılarından bir millet yaratmış ve halkının Türk olarak tanınmaktan gurur duymasını sağlamıştır. Diğer liderler gibi savaş çığlıkları ile yatıp kalkmamış, elzem olmadıkça savaş, bir cinayettir diyecek kadar, "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" diyecek kadar bilinç düzeyi yüksek dünyanın takdir ettiği kaliteli bir liderdi. Kimi kimle mukayese ediyorsunuz yarım beyinliler!

Atatürk Türk gençliğine komşularından nefret etmelerini öğretmemiştir. Her çeşit aşırılığa karşı koymuş ve yabancı yerlerde maceralara atılmak isteyenleri bu isteklerinden vazgeçirmiştir. Türk ulusuna 1923 Lozan Anlaşması ile çizilmiş olan hudutlar dâhilinde kalan topraklarda mutlu bir hayat sürmelerini telkin etmiş ve başka yerlerde bunu aramamalarını öğütlemiştir. Kimi kimle mukayese ediyorsunuz yarım beyinliler, olmasaydıda olurduk diyen yarım beyinli vatan ve millet hainleri!

23.11.2013
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
atatürk, içinde, neler, türk, yapmiş, yapmış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 19:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.