Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 18.01.2014, 03:28   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sıtmayı gösterip ölüme razı etmek

SITMAYI GÖSTERİP ÖLÜME RAZI ETMEK


Tarih kitaplar
ı, dünyanın ilk terör örgütü olarak belirlemiş Hasan Sabah ve onun uyuşturucu ile kendine bende ettiği haşhaşiler denilen militan gurubunu. Çok yazılan çizilen, konuşulan, İslam dini ve akaitlerini= öğreti ve kurallarını ters yüz eden, kendi anladıkları ve sakil tevil yöntemleri ile İslam’a yön vermeye çalışan, anlayış biçimlerini din haline getiren, günümüze kadar süregelen adına tarikat dediğimiz oluşumlar! Bu oluşumların bir başı ve militanları daima olmuştur. “Bâtınilik” olarak bilinen bir tarikat! Ve onun lideri Hasan Sabah ve militan gurubu ünlü adıyla “Haşhaşiler!”


Tarih ha
şhaşileri tam bir katil gurubu olarak tanımlıyor öldürülmesi gerekenleri genelde cami içlerinde ve hançerleyerek öldürüyor, öldürdükleri yerden ayrılmayarak, öldürdüklerinin yakınları tarafından kendisinin öldürülmesini bekliyor. Uyuşturucu ile talim ettiriliyor, yetiştirildikleri yer olarak da 1090 yılında aldıkları ünlü Alamut kalesini kullanıyorlar. Burada yetişenler özellikle Bâtıniler ile mücadele eden Selçuklu hakanı “Nizam-ı Mülk” den tutun bir yığın insanı katletmişlerdir.


Bât
ınilik ile ilgili çok kısa bir bilgi tazelemesi yapalım. Batınilik; Kur’an ayetlerinin bazılarının ve sahici olan hadislerin anlamlandırdıklarını kabul etmeyen, bunların anlamını tanrı ile ilişki kurabilen imamların bulabileceği görüşünü savunan, yani ruhban sınıfına benzer bir sınıfı öne çıkaran fırkaların genel adıdır.
Günümüzde şeyh’ler ve müritler bir anlamda benzerlik arz etmektedir.

Haşhaşiler ile ilgili azıcık bilgi tazelemesi yaptıktan sonra günümüz Türkiye’sinde, adı F tipi olan hizmet hareketi olarak kendilerini tanımlayan illegal bir yapılanma! İllegal diyoruz çünkü ne dernek ne siyasi parti, adları sahip oldukları okullar, dershaneler, yayın kuruluşları, ve başlarındaki örgüt lideri Fetullah Gülen, sahip oldukları hesabı bilinmeyen milyar dolarla ifade edilen servet!Milyar dolarlara hükmettiği araştırmacılar tarafından lanse edilen ve başının Fethullah Gülen olduğu bilinen, Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde 18 dönüm bir arazi içinde lüks bir şato benzeri malikânede ikamet eden, aslı bir cami imamı olan kişi.


Hazreti imam Tayyip Erdoğan tarafından haşhaşi olarak nitelenen F tipi bu örgüt ve militanları! Türkiye cumhuriyeti devletinin tüm katmanlarında 1980 12 Eylül sonrası sinsice ve 11 yıldır açıktan, imam Tayyip hazretlerinin "ne istedilerse verdik" dediği, kadrolaşmalarına göz yumulan sonrada haşhaşiler olarak nitelenen ve devlet içinde paralel devlet olan asıl amaçları Türkiye cumhuriyeti devletini ele geçirmeye çalışan bir örgüt!
 
 
Hazret
imam Tayyip efendi tarafından haşhaşiler olarak nitelenen, polis, yargı, eğitim ve sağlık kurumları içinde önemli yerlere kadar gelen militan kadrosu ile cumhuriyet ve temel nitelikleri ile anti Atatürkçü bir yapının illegal oluşumu F tipi yapılanma!


Akp ve bakanlarının yolsuzluk olaylarının artık kanıtları ile gün yüzüne çıkmaya başladığı tarih olan 17 Aralık 2013 den itibaren bir günde 500 civarında, 17 Aralık 2013 den bu tarafa toplam 1500 polis, teşkilat içinden haşhaşi örgütü militanı oldukları gerekçesi ile görev yeri değişiyor, aktif görevden daha pasif sayılacak yerlere atamaları yapılıyor, ama meslekten çıkarılarak işten el çektirilmiyor.. Keza yargı içinde cezai rotosyana gidiliyor ama işten el çektirilmiyor. Para babası olarak bilinen bazı sanayici ve iş adamı kimliğindeki bu örgütün militanı, para kasaları olarak bilinenlerin mallarına servetlerine el konmuyor aba altından sopa gösteriliyor. Bu uygulamalar Türkiye cumhuriyeti devletini kurtarmaya yetmez.


Önce haşhaşiler Akp eliyle devlet kadrolarından silinmeli yok edilmeli, meşruiyetini yitirmiş ama legal kuruluş olarak gözüken Akp'nin Türk milleti ve devleti hayatından silinme işini halk sandıklarda yapmalıdır! Sandık her şey değildir bunlardan kurtuluşun başka ve demokratik çareleride vardır.
Temizlik yapmak ve bu haşhaşi gurubundan Türkiye’yi kurtarmak isteyenler, devletin tüm katmanlarında tespit edilen militanlarını makam ve mevkilerine bakmadan buralardan atmalı bir daha devlette görev yapamayacak düzenlemeler ile pasifize etmelidir. Kaplumbağayı buradan alıp öbür tarafa koyarsanız bu bağ olmazsa o bağ olsun der maksat üzüm ve asma yemek değilmi? Der, Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığına devam eder.


Günümüz
Türkiye'sinde Türk milletine, devletine Atatürk kazanımlarına ve kazandırdıklarına cumhuriyet kuruluşundan bu tarafa bazen sinsice, bazen açıktan bazen legal kuruluşlar bazen illegal vaziyette düşmanlar hep oldu, PKK denilen hain gurubu ülkemizde 40 bin insanın ölmesine neden oldu, bu örgüt legal kuruluşları ile vatan hainliğinde sınır tanımıyor ama en tehlikeli olanlardan biri ise irtica! dolasıyla haşhaşiler, dolasıyla Akp, başbakanı ve şürekaları!

En az silahlı örgütler kadar Türkiye cumhuriyeti için tehlikeli olan, siyasi secereleri ve kişilikleri belli olan Akp ve idari heyeti onların şürekası, zem etmekle bitmeyecek haine kusurları, günahları ve işledikleri suçları ile ortada!

Mütedeyyin olduklarını söyleyen insanlara idealize olacak lider tipleri olmadığını artık aydın cahil ben Türk'üm diyen herkes anlamış olmalı.


Sonuç olarak Akp ve hükümeti ve onun devlet içindeki kadroları ile haşhaşilerin sinsice işgal ettikleri kadroların devlet içinden ilişikleri kesilip temizlenmedikce sanırım Türkiye cumhuriyeti devleti ve milletine rahat ve huzur yoktur.
Kaldıkları sürece olmayacaktır.


Akp'nin başbakanı halkına şikayet ederken haşhaşileri sıtma olarak gösterip aslında ölüm ile eş değer olan kendilerini yüceltmeye diriltmeye çalışıyor. İşledikleri suçları unutuyor.. Bir dediğini bir gün sonra inkar ediyor ve tabir caiz ise kısa günde kırk yalanı bir arada söylüyor. Ne yazık ve hazindir ki, ülkemiz bu kabil insanların idaresinde.


18.01.2014
Mustafa AKTEN
 
 
 
__________________
  Alıntı ile Cevapla
Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
etmek, gösterip, Ölüme, razi, razı, sitmayi, sıtmayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 00:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.