Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 07.02.2014, 04:33   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Değerli Dostlar

Değerli Dostlar,

Biz Turkish Forum olarak Türk insanının da en az gelişmiş ülkelerdeki kadar özgürlüğü hak ettiğini düşünüyoruz. Açık toplum hayallerimizden, dünya standartlarındaki düşünce özgürlüğü yaklaşımımızdan, her türlü karşıt fikre, eleştiriye yer vermekten vaz geçmeyeceğiz.

Olur, da Türkiye’deki kardeşlerimiz sansür sebebi ile bizimle iletişimlerini kaybederlerse bilsinler ki onlar için çarpan yüreklerimiz çarpmaya devam ediyor olacak. Onlar göremese de yazmaya, çizmeye, fikir üretmeye, hiç bir güce, otoriteye sırtını dayamayan bağımsız bir kuruluş olarak Türk’lerin, Türkiye’nin Dünya’daki sesi olmaya devam edeceğiz.

Ve en önemlisi tekrar geri döndüğünüzde sizleri bütün içtenliğimizle bekliyor olacağız demiş Turkish Forum. Bir veda mesajı gibi.

İletişimin çağımızda ne denli önem arz ettiğini artık bilmeyen kalmadı, Sosyal medya denilen paylaşım siteleri, en olmadıkları paylaşıyor, en olmadıkları yazıyor, en olmadıkları çiziyor, konuşuyor, yayıyor, paylaşıyor. İnternete getirilmek istenen yasaklar sadece Akp ve zihniyetine, onların idari heyetine ve zihniyetlerine muhalif olanların yazmasına çizmesine konuşmasına getirilen, hukuk tanımaz, girmeye çalıştıkları Avrupa normları ile uyuşmaz, demokrasi, fikir hürriyeti, düşünce hürriyeti ile uyuşmaz kararların hayata geçirilmesi, bir kuruma verilen çok özel ve korumacı zırh ile anında bir site veya paylaşım duvarlarının kapatılması, iletişiminin engellemesi yetkisi ile otoriter, faşizan bir uygulamadır.

Adamlar ileri demokrasi diyor ama benim verdiğim izin, verdiğim onay kadar, bana biat ettiğin ve beni alkışladığın sürece, oydaş olduğun sürece, hatta Padişah’ım çok yaşa dediğin sürece demokrasi! Şimdi bu demokrasinin çerçevesi, yani internet ve siteleri ile ilgili anti demokratik işlevleri içeren torba kanun parlamentoda kabul görmüş gibi! Son imza makamı Çankaya Noteri! Şayet oda imza koyarsa hayata geçmiş olacak ve fakat şimdiden girmeye çalıştıkları AB den sert eleştiri ve ikazlar gelmeye başladı. Umarım bu yola başvuranlar akıllarını başlarına alır, kıt olan akılları ile bu durumu bir daha düşünür, Yahu biz ne yapıyoruz, sorusunu kendilerine sorarlar. Allah akıl fikir versin, çünkü akıl ve fikirden ziyadesi ile fukaralar.

07.02.2014 - Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.02.2014, 04:59   #2
Çevrimdışı
ReaL
Deniz Sevengillerden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değerli Dostlar

Anketler tam birebir doğruyu göstermese de yine de bir fikir veriyor.

Görülen o ki, Türk insanı olarak bize az yapılıyor..

Valla gülesim geliyor artık.
__________________



Tüm katılımcı arkadaşların okumasını rica ediyorum... Lütfen Tıklayınız..
* * *
  Alıntı ile Cevapla
3 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 07.02.2014, 05:13   #3
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Değerli Dostlar

İnsanlar gülerken ya acı acı, ya müstehzi, ya da karamsarlığın kanıksandığı, başa geleceklerin kader kabul edildiği durumlarda yüz mimiklerine yansıyan, yüzü gülüyormuş gibi geren, bazen göstermelik kah kahalar atıp içi kan ağlayanların gülmelerine şahit oluruz.

kıymetli ve değerli Real, bizimde gülesimiz geliyor ama nasıl gülelim? Geline demişler kalk oyna, yerim dar demiş, yer açmışlar yenim dar demiş. Yerimizi de yenimizi de dar edenlerin Tanrı müstahaklarını versin. müstahak olduklarını görelim, ondan sonra hep beraber gülelim.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
değerli, dostlar, fikir, olmadıkları, sürece


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 21:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.