Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 08.02.2014, 12:44   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bizim Yaptığımız Nedir?

BİZİM YAPTIĞIMIZ NEDİR?

Efendi zaten ağır eleştirileri gol yiyen deneyimsiz kaleci gibi karşılayamadığından, eziklik duyduğun her konuda, bilgi noksanlığınla, etrafına topladığın adı danışman olan ama ne danışıldığını doğrusu her zaman merak ettiğim adamlarla, plaseleri, röveşataları, şandelleri, köşeye takılan 90 derecelik gol pozisyonlarını kontrpiyede kalan kaleci misali karşılayamadığın zaman, sinirleniyor kişilik haklarının zedelendiği, hakarete maruz kaldığın gerekçesi ile her muhalifi, siyaseten sana her gol atmaya çalışanı ve atanı, kişilik haklarıma saldırdı diyorsun, hükümetin manevi şahsiyetine hakaret etti diyorsun ve bu gerekçe ile tazminat davası açtırıyorsun, yetmiyor hükümetin manevi şahsiyetine hakaret edildi diyorsun, tazminat davaları gırla gidiyor.

33 milyon internet kullanıcısı olduğundan bahsediliyor, senin yandaş yanaşma, besleme matbuatında yer bulamayanlar, özgür iradeleri ile işte bu internet kullanıcıları kendi aralarında kurduğu paylaşım sitelerinde paylaşıyor, yazıyor yorumluyor.. Benim ve bizim yaptığımızda budur.

Kimsenin karısının kızının, anasının bacısının, sülaleyi taallukatının kulaklarını çınlatıp esamilerini okutmuyoruz, resmi ünüformanızın görev başında yakasına yapışıp düğmenizi koparmıyoruz.. Biz sadece ülkemizin aleyhine yaptığınız ne kadar iş ve eylem varsa bunları eleştiriyor doğru olmadığını söylüyoruz.. Bizim yaptığımız nedir? Sizin yaptığınız nedir?

Sizin yaptığınız; Akp ve zihniyeti ve hükümeti olarak, kendine muhalif olanları istemiyor, vatandaş dan saymıyor, kendi inandığı kendi yarattığı dinden saymıyor, oydaş görmüyor, biat edenler sınıfında görmüyor yaptığınız budur.

Biz ne yapıyoruz, ülkemizin mili manevi, ne kadar ulvi ve doktrinsel değerleri varsa bunlar korunsun, Türk milleti yaşasın var olsun, inandığı millet ilkeleri ve Atatürk cumhuriyeti ve umdeleri var olsun diyoruz. Siz ise Akp zihniyeti ile bu düşüncede olanları Akp’nin dönüştürmeye çalıştığı idari sistem içinde istemiyorsunuz! Siz bizi istemez ötekileştirirseniz bizde sizi istemeyiz, matbuatınızda yer bulamadığımızdan bizi de, yasaklamaya çalıştığınız interneti de tüm teknik imkânları zorlayarak muhalefet yapmaya devam edeceğiz ve ediyoruz. Bizim yaptığımız nedir? Bizim yaptığımız sadece muhalefet! Neye muhalefet? Yanlışlarınıza muhalefet!

Siz Cumhuriyet çocuklarından oluşan kurum ve kuruluşları görmek istemiyor.. Atatürk'de birleşmiş ve kurumsallaşmış olan oluşumları istemiyor. Cumhuriyet ile kavgalı, kurumları ile kavgalı, Doktor, Eczacı, işçi, memur, köylü, üretici, tüketici, emekli, aydın, entellektüel kim varsa hepsi ile kavgalısınız, aydın, düşünen, düşündükçe ben de varım diyen Türk insanını istemiyor.. Yanında muhalif Belediyeleri ve onların başkanlarını da istemiyorsunuz.

Bunun için internet dâhil her tür yasakları arka arka getiriyorsunuz, ne yaparsanız yapınız korkunun ecele faydası yok. Bir şekilde muhalefet devam edecek sizlerde geldiğiniz gibi gideceksiniz. Bilinmeyen nasıl hangi durumda gideceğinizdir.
Ah keşke diyorum bir Yılmaz Özdil klasında, ağlanacak dramatik halimizi, ince hicivler, ironiler, ve kara mizah ile homojen hale getirip sunabilme becerim olsa idi diyorum, büyük ustayı gıpta ile takip ediyor, herkesten her yaştan aydın ve düşünen insanlardan çok öğreneceğim var diyorum.

08.02.2014
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 08.02.2014, 13:47   #2
Çevrimdışı
Heliosaga
Cehennem Yolcusu

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bizim Yaptığımız Nedir?

Sanıldığı gibi durum bizim veya bizim gibi insanların yaptıkları değil mustafa ağabeyim..

Bu yasa zaten onaylanırsa ki onaylanacak çünkü Abdullah gül cumhurbaşkanı değil noter gibi davranıyor neyse işte onaylanırsa.. yine insanlar ama işini bilen, teknolojinin getirdiği bilgiyi tam kavrayabilen insanlar zaten özgür bilgiye ve düşünceye her zaman ulaşacaklar. Malum şahıs'ın hedefinde bizler yokuz zaten o bizi iplemiyor bile.. Onu alakadar eden şey kendi seçmeni, kendine tapan insanları, kendi oyları..

"Uyanmışlar" yani bizler zaten gerçeğe her daim ulaşabilecek yeterli bilgimiz ve kapasitemiz var bu bizde mevcut.. Malum şahısı alakadar eden "uyanamayan" kesim yada "uyanmak" isteyen kesim. Çünkü en çok bundan korkuluyor. Biz sansürlenen her içeriğe vpn,deepweb,proxy gibi bir çok yöntemi kullanarak zaten ulaşabileceğiz ama henüz yeni yeni gerçeği kavramaya başlayan insanlar için bu çok zorlu olacak. Hele bu insanların çoğu daha interneti sadece facebook ve twitterdan ibaret sanıyorsa.

Her zaman derim alternatif çok facebook, twitter kapandı( deyip ağlayacak kesim çok biliyorum. Onlarda bu sözüme ama ordan örgütlenebiliyoruz diyebileceklerdir. Twitter ulaşılamıyorsa Reddit var, Tumblr var yada diğer sosyal mecralar var. İnsanların örgütlenip hareket edebileceği, özgür bilgiyi paylaşabileceği alan çok fazla..^^ Yeter ki insan öğrenmeye istekli olsun. Bu yasa hiçbirşeyi durduramaz bunu yandaş gazeteciler bile söylüyor herkes söylüyor. İnternet anarşizmin kol gezdiği en büyük alan.. Bu şartlarda müdahaleye uğraması son derece gülünç bir eylem..
__________________
Never fade away...
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Heliosaga'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 09.02.2014, 11:47   #3
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bizim Yaptığımız Nedir?

Değerli katkılarınız için teşekkürlerimi sunarım sn. SerseriGezgin. İnternet yasakları devreye girer, beceremediğim konular olursa yardımlarınızı rica ederim.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
bizim, muhalefet, nedir, yaptiğimiz, yaptığımız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.