Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 16.02.2014, 11:28   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hatalı Sollama Öldürür, Hatalı Oylama Süründürür

HATALI SOLLAMA ÖLDÜRÜR, HATALI OYLAMA SÜRÜNDÜRÜR.

Hazreti imam Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde halk otobüsçülerine hitap ederken, bu yazıya başlık olan “hatalı sollama öldürür, hatalı oylama süründürür” diyerek hayatı boyunca söyleyeceği belkide ilk defa söylediği bir doğru cümle ve ifade ettiği son derece önemli anlam!

Malum Türkiye Trafik kazalarında dünyanın önde gelen ülkelerinden biri. Ve kaza analizlerinde insan, yol, hava şartları, araç teknik özellikleri kaza oluşumunda önemli etkenler olarak ortaya çıkmaktadır. İnsan faktörü ve insandan kaynaklanan kural ihlallerinin başında kazalara neden olan hatalı sollama gelmektedir. El hak hazret Akp başbakanı bir doğruya oy avcılığına çıkarken bilmeden parmak basmış. Bir diğer vurgusu, oy avcılığına çıkarken birbirine ilişik olarak söylediği “hatalı oylama süründürür” sözüdür. El hak bu söylemde ne kadar doğru!

Siyaset bilimciler, sosyologlar yaklaşık 2500 yıl önce yaşamış Platon’lar konuyu teyit eder manada neler söylememişler ki? Tarih hatalı oylamalar ile iş başına gelen, ve bir daha gitmek bilmeyen, gitmek istemeyen, gitmemek için ne kadar Ali Cengiz oyunları varsa hepsini uygulamaya koyan, savaşlara, yıkımlara, dünyanın gidişatının değişimine, ekolojik ve biyolojik dünya çevresinin yüzyıllar sürecek iyileştirmelerle ancak kendini bulacağı tahribatlara neden olan faşist, otokrat, hatta daha ötesi hastalıklı ruh haline sahip nice idarecileri başlangıçta hatalı oylama ile iş başına getirdiklerinden, sürünmeleri yıllarca sürdü bu nedenle hazret Akp başbakanı doğru söylüyor.

Hazret Akp başbakanı madalyonun öbür yüzüne hiç bakmıyor, kendisini oylayanların toplumsal yanılgı ile hatalı oylama yaptıklarını biliyor, oy avcılığında mübah ve günah demeden kendisi içinde hatalı oylamanın sürdürülmesini istiyor. Bizler ise yıllardır Akp başbakanını oylayanların büyük bölümünün toplumsal yanılgı içinde olduğunu söylüyor, icraatlarına işaret ederek halkın sürünmekte olduğunu göstermeye çalışıyorduk. Sürünenler sürünmekten bıktığında, gözlere fer geldikten ve doğruları görmeye başladıktan sonra ancak sürünmeleri sona erecektir. Elan hatalı oylamanın süreceği kanaati var ve devam ediyor. Muhalefet partileri hata üstüne hata yapıyor, Tayyip hazretleride sanki muhalefet iktidarda kendisi muhalefet de imiş gibi salvolara yıpratma politikalarına devam ediyor.

Aslında hazret başbakanın akli ferasetlerinin ve ileri hitabet sanatının çok gerilerinde olduğunu biliyoruz. Ama etrafında konuşma metinlerini hazırlayanlar, hitabet konusunda onu yönlendirenlerin feraseti sayesinde hazret başbakan imaj kazanıyor. Yoksa alt tarafı bağlar gazeli.

16.02.2014
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
8 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.04.2017, 15:07   #2
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hatalı Sollama Öldürür, Hatalı Oylama Süründürür

16.02.2014 tarihindeki, değerlendirmelerimiz, galiba 16.04.2017 referandumu için cuk oturmuş gibi..
__________________
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 11.04.2017, 19:31   #3
Çevrimdışı
Redwine
"Her Şey Güzel Oldu"

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Hatalı Sollama Öldürür, Hatalı Oylama Süründürür

Ellerinize sağlık Mustafa Bey, hem de nasıl cuk oturmuş...
__________________
  Alıntı ile Cevapla
4 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
hatali, hatalı, oylama, Öldürür, sollama, süründürür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.