Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 12.04.2014, 14:43   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir Savaş İçindeyiz

BİR SAVAŞ İÇİNDEYİZ


Başlık bir savaşı işaret eden ifade. Ve fakat doğruda, Türkiye Cumhuriyeti devleti içinde yaşayan, Cumhuriyetin ilkeleri, ve kazanımlarından yana taraf olanlar ile maalesef, aynı yurt topraklarında yaşadığımız, aynı bayrağın dalgalandığı yurt sathında aynı manevi değerleri paylaştığımız insanlarla adeta bir ayrışma ile savaş halindeyiz.


"Cumhuriyeti kuranlar korumasınıda bilmeli." ilke ve öngörüsü sahibi olanlar, yaşamın kendilerine biçtiği ömrü tamamlamış, gönüllerde daim, akıllarda kaim kalarak aramızdan ayrılmışlardır. Ayrılmadan önce kurdukları Cumhuriyetin, kimlere emanet edildiğine dair söylemleri, istemleri, Cumhuriyeti korumak ve korumakla birinci derecen sorumlu olanların kimlerden ve hangi Cumhuriyet çocuklarından oluşacağı açık açık dile getirilmiş, kuşaktan kuşağa gelenler koruma ve kollama adına bayrak yarışını sürdürmüşlerdir.


Ancak;

Şimdi Cumhuriyeti kuranların torunları ve onu korumakla yükümlü olan çocukları ve torunları ile, bu yurdun ekmeğini yiyen havasını soluyan, nimetlerinden istifade edenlerin içinden çıkan, işbirlikçi, mandacı, Cumhuriyet ve ilkeleri düşmanı, bayrak düşmanı, misak-ı milli sınır düşmanı, Türk ve Türklük düşmanı bazı zümreler ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, Türk milleti fertleri ile dahili düşmanları arasında bir savaş verilmektedir.


Düşman addelilenlere taraf olmuş medya, yandaş basın ve kalemleri, yandaş ve ranttaş iş camiası, yandaş ve kindaş Müslüman olduğunu iddia eden dinci kesim ile Cumhuriyet kurucularının çocukları ve torunları ile aymaz ve haine davranışların sahipleri savaş halindedir.


Savaşı verenlerin bir tarafı, iç güçlere maddi manevi destek veren dış güçler olup, ülkemizin bulunduğu coğrafya üzerinde emelleri olan emperyalislerle işbirliği içinde olan, hatta onların plan ve projelerinin hayata geçmesinde işbirlikçi eş başkan olanların başını çektiği düşmanlık kafilesi, Sevr anlaşması ile hayalleri kursaklarında kalan, LOZAN kazanımlarını bir türlü hazmedemeyen ve kabullenemeyen emperyalistlerin yerli işbirlikçileri ve işbirliğinin eş başkanı olanlar ve onların yandaşları ile Cumhuriyet kurucularının çocukları ile torunları bir savaş vermektedir.


Bu savaşın hedefinde Cumhuriyet ve kazanımları, Atatürk ve ilkeleri, ulusalcılık, laiklik, sosyal hukuk devleti, erkler ayrılığı, hukukun üstünlüğü, hukuk devletini ve ilkelerini yıkmak, yerine dış destekli, din eksenli, karanlığı, yobazlığı, gericiliği, bölünmüş dinciliği ve hatta kendi kurdukları din ve dinlerini hakim kılmak yanında din eksenli karışım ile diktatorya hayali içinde olanlar var. Türkiye'de bu gün bu uğurda bir savaş var!


Karanlık güçler ve onların işbirlikçisi olanlar ve Türkiye'de toplumsal yanılgı, hatta çalıntı oylarla hükümet edenler, Cumhuriyet ve ilkelerini savunanlarla, Cumhuriyeti korumak ve kollamakla görevli olan TSK'nın mümtaz komutanları ile savaş halindeler.


Devletin tüm gücünü kadroları ile dizayn edenlerin yaptıkları savaşta başarı sağlamış gibi görünmelerine rağmen, uyanacak halkın tepkisi ile hüsrana uğramaları çok yakındır. Onların söylediği milli irade değil gerçek milli irade galayana geldiğinde savaşın galibinin karanlığın temsilcisimi? Aydınlığın ve Cumhuriyetin ilkelerininmi kazandığını tarih yazacaktır.


12.04.2014
Mustafa AKTEN
 
 
 
 
 
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
cumhuriyet, cumhuriyeti, içindeyiz, olanlar, savaş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.