Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 19.07.2014, 11:16   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart ıskalamadan atış serbest

ISKALAMADAN ATIŞ SERBEST



Bülbül altın kafese konsa, Eşeğe atlastan semer koşulsa, Köpeğe zümrüt kakmalı tasma takılsa, Ata Gümüşten gem vurulsa, bu yapılanlar onları dinginliğe huzura, özgür ortamlarındaki yaşama sevincine kavuşturur mu? Onlar içgüdülerinin yönlendirmesi ile özgürce yaşadıkları yaşam ortamlarında dingin ve huzurlu olurlar.
İnsan içgüdüleri ile hareket etmez, davranış ve hareketlerini ön sezileri ile düzenledikleri zamanlar olduğu gibi, genelde yaşamlarını diğer canlılara bahşedilmemiş akılları ve gelişmiş beyinleri sayesinde tanzim eder bu şekilde erinç’e ulaşmaya çalışırlar. İnsan sosyal varlıktır. Anatomik yapısı, beden kimya ve kas yapısı, bedensel tüm işleyiş açısından, fizyolojik işleyişi açısından diğer canlılara göre farklılık arz eder. Yaratılış fıtratı ile özgür yaşamayı her zaman yeğler, boyunduruk ve sulta altında yaşamak insana ve diğer canlılara yapılmış ve yapılacak en büyük kötülüktür.
Paylaşım için insanı üretici ve yaratıcı kılan kendisine verilmiş son derece gelişmiş beyin akıl ve us’dur. Düşünür, kurgular, geliştirir, dizayn eder, tasarlar üretir. Tüm ürettikleri geçmişten günümüze yine canlıların ayırt edilmeksizin tüm insanlığın refahına sunulur.


Yapı ve değer yargılarından genelleyebildiğimiz insan, bedeni tutsak edisede beyni hür, vicdanı hür olması gereken insana, zaman zaman beynine ve beyinsel üretimlerine tutsaklık ve esaret getirildiği olur. Bu esaret yine özgürlüğüne düşkün insanın yanılarak kendine idareci diye seçtiği faşizan eğilimleri olan buyurgan yapıda, özgürlük ve demokrasi gibi nimetler iktidar olmalarında araç olarak kullanan, insanlar sayesinde olur. Farkına varılır ama iş işten geçmiş olur.


İnsan sosyal varlıktır dedik, sosyal olan insan yaşamını sosyal olarak hürriyet içinde sürdürür, düşünür düşündüklerini yazıya döker, paylaşır, sevinir, üzülür, üzüldüğünde kara mizaha dönüşen olaylar yaşar, sevinir her zaman sevinci ilânihaye devam etmez bazen sevinçleri kursağında kalır, dram yaşar yetmez, trajedi yaşar yetmez, hüzünlenir, yeise kapılır, gelecekten ve güzel günlerden ümidini keser.
Tüm bunların yaşanması yanılgı oyları ile olur, hatalar devam ederse birey ve toplum hayatında bazı şeyler kangren olur, kangren olduğunda ise ya bazı şeyleri keser kurtulursunuz yada ölür kurtulursunuz.

Tıpkı tırnak ete batarsa ya çektirilir, ya parmak kestirilir sözünde olduğu gibi.


12 yıllık yanılgı oyları ile işbaşına gelenlerin ülkeye, bireylere, Türk toplumuna neler yaşattığı artık Türk milleti olarak malumdur. Yeteri kadar irdelendi, herkesin ipliği pazara çıktı, kimin neye, kime hizmet ettiği anlaşıldı. Şimdi 10 Ağustos bir dönemeçtir. Bir Cumhurbaşkanlığı seçiminden ziyade ülkede tam anlamı ile bir refarandum yapılacaktır.
Yanlış sistem ile önümüze 3 aday konmuştur. Bunlardan biri 12 yıldır ülkeye travma yaşatan kişilerden biri olan imam Recep Tayyip Erdoğan yenilmeli ve Türkiye bu adamdan ve temsil ettiği zihniyetten kurtulmalıdır. PKK’nın temsilcisi olan Bay Selahattin’e de oy verilmeyeceğine göre 3. cü seçenek olan Ekmellettin İhsanoğluna kerhende olsa oy verilerek, ülkeyi yıkımdan, bölünmekten, kurtarmalı, Cumhuriyet ve değerlerinin yeniden güzel ülkemize avdet etmesine çalışmalıyız, Her bireyin üzerine düşen görev var. Herkes üzerine düşeni yapmalı ve mutlaka imam Tayyip yıkılmalı ait olduğu karanlığa gömülmelidir.



19.07.2014
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
atiş, atış, iskalamadan, serbest, ıskalamadan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.