Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Mustafa Akten


Yeni Konu aç  Cevapla
 
Seçenekler
Eski 27.08.2014, 23:05   #1
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Farkında Olmak, Farkındalık Yaratmak

FARKINDA OLMAK, FARKINDALIK YARATMAK

İnsanlar nüans farklılıkları ile birbirlerinden, hayata bakışta, sosyal yaşamda, siyaset alanında, ekonomi alanında velhasıl yaşamın tüm unsurlarında asgari müşterek de buluşarak bir araya geliyorsa, örneğin; FG gibi sitelerde bir araya geliyorsa elbette bunun bir anlamı ve sebebi var.

Türkiye ve dünya insan manzaraları ile dolu. Değer yargıları ile beyninizde oluşturduğunuz namus ve ahlak kavramı, şekilcilik de endekslenip son bulmuyorsa, dini ve ulvi değerlerin gerçek değerlerini aşıp dayatmalarda kaybolmuyorsa, o zaman paylaşım sağlayacağınız, birlikte beraber paylaşacağınız platformlar, bu platformların meydana getirdiği zümreler ortaya çıkar, sizlerde bu zümrelerin bir bireyi olarak değer yargılarınızla doğru bildiklerinizin farkında olmayanları, farkında olabilmeleri adına farkındalık yaratmak çabasına girersiniz.

Acizane severek ve ilkelerim doğrultusunda paylaşım sağlayan insanların bir araya geldiği FG de olmak, farkındalık yaratmak için için katkı sağlamak, kıvanç, neş'e, huzur veren davranışlar olsa gerek!

Bir arkadaşımızın bir süre ON LİNE olmayışı, hangi gerekçe ile olursa olsun mensubu olduğu zümre içinden bir süre ayrı kalması doğrusu benim için farkında olmak, diğer üyeler üzerinde farkındalık yaratmak asli görev olur.

Kör ölür badem gözlü olur anlayışı ile, gerekçesi sudan sebeplere dayanan bir çırpıda gözden çıkarmalar, farkındalığın olmadığı anlamına gelir ki, şahsen beni içten yaralar.

Bazen düşünürüm, yaşım olmuş 71 beyni melekelerime sağlık içinde hükmediyorum ve zaman zaman burada yorum ve yazılar ile farkındalığı çoğaltarak farkındalık çoğaltmaya çalışırken, acaba diyorum yaşımdan dolayı fiziken benden güçlü olanların yanında görüntü kirliliğimi yaratıyorum şüphesi içimi kemirdiği zamanlar oluyor... Ama sonra takıntılı yaşamanın insanı hak etmediği stresler içinde kıvrandırıp üretici ve paylaşımcı yanını frenlediği kanısı beyinde oluşunca takıntılı yaşamaktan saniyen vazgeçiyorum.

Ezcümle ve sonuç olarak, insanlar kolay harcanmamalı, mensubu olduğu zümreler içinden bir çırpıda dışlanmamalı diyorum.

Ve her zaman söylediğimiz gibi, sürç-i lisan ettik isek affola diyorum. Beni de çabuk silmeyiniz arzusu ile sevgi ve saygılar sunuyorum.

27.08.2014
Mustafa AKTEN
__________________
  Alıntı ile Cevapla
14 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.08.2014, 10:25   #2
Çevrimdışı
Mislina
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Farkında olmak, farkındalık yaratmak

Mustafa Bey,yazılarınızı severek okuyan biri olarak "Görüntü kirliliği" sözünü yakıştıramadım size. Aksine sağlam bir kalem ve yerinde tespitlerinizi okurken büyük bir keyif alıyorum. (Dilerim bizi mahrum etmezsiniz)
Saygı ve sevgi bizden...
__________________
"Ama gerçek, aziz dostum, can sıkıcıdır."

  Alıntı ile Cevapla
7 Üyemiz Mislina'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 28.08.2014, 12:12   #3
Çevrimdışı
CadII
Hotantu Kabilesinden

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Farkında olmak, farkındalık yaratmak

Mustafa Bey, yazılarınızı dikkatle takip eden biri olarak, varlığınızdan onur duyduğumu söylemek zorundayım. Ayrıca yaşınızı yazıp akıl melekelerinize sağlık içinde hükmettiğinizi yazmışsınız. Gerçekten doğru ve hayran olunacak bir tespit. Zira ben o yaşa gelebilir miyim bilmiyorum ama, şu anda bile bu konuda eksilere doğru hızla yol almakta olduğumu gözlemliyorum. Saygı ve sevgiyle...
__________________
Bu güzel ülkede elbette özgürlük türküleri söylenecektir. Ve yine kardeşçe paylaşım olacaktır. Görsek de, görmesek de...

H.
  Alıntı ile Cevapla
6 Üyemiz CadII'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 29.08.2014, 12:08   #4
Çevrimdışı
Mustafa Akten
Abdülmelik Hankendi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Farkında Olmak, Farkındalık Yaratmak

İltifatkar kelimeler ile bana hitaben yorum yazan sn Mislina ve sn CadII forumdaş arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım. Sağ olsunlar beni onore ettiler var olsunlar.
__________________
  Alıntı ile Cevapla
2 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti.
Cevapla

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
farkinda, farkindalik, farkında, farkındalık, olmak, yaratmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hızlı Erişim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Önemli Uyarı
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.